Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Nazdar Norci,
už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.
Taky přidám do mlýna.
Pilkříky, které jsou již po odlití tvarované. Jejich chod ve vodě by ,,měl,, imitovat zraněnou rybu a tudíž by měla být žádanější. ( prý to někdo říkal )
Odpovědět
To jen jako inspirace. Hlavně se nenechejte unést emocemi. Ale u sousedů Němců je toto velmi žádané.
Odpovědět
[citace]vydracz napsal:
007 co takhle přidat gramáže[/citace]
To záleží jak si kdo řekne.
30-1000 g.
Odpovědět
ahoj 007-mám prosím dotaz.Abych byl v obraze,jseš tu mezi námi v diskusích a Křivánek formy je totéž? díky za odpověď
Odpovědět
[citace]viki napsal:
ahoj 007-mám prosím dotaz.Abych byl v obraze,jseš tu mezi námi v diskusích a Křivánek formy je totéž? díky za odpověď[/citace]
Tak určitě.
David
Odpovědět
.... Pipas moc hezký, zase určitě něco jiného. Já jsem se o víkendu věnoval "Honzákovi". tady je jeho 10 dětí...
Odpovědět
...a protože jsem za sobotu a neděli neviděl jinou barvu než čenou a stříbrnou ,musel jsem si udělat pár barevnějších mazlíků...
Odpovědět
[citace]Roman1312 napsal:
.... Pipas moc hezký, zase určitě něco jiného. Já jsem se o víkendu věnoval "Honzákovi". tady je jeho 10 dětí...[/citace]. Jo....pěkný,pěkný..pěkný...8-)
Odpovědět