Hasvik, NO
temperature icon 7°C
slabé mrholení a déšť
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
prudký déšť
Oslo, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Pro Piva:

Už jsem to sem vloni dával ale ještě jednou.Pilkry jsem natřel epoxydem a pak posipal třpitkama,když to zatuhlo tak jsem třpitky zamačkal.Nakonec jsem to ještě přetřel epoxidem.

Jojo děkuji, no a kde se dají sehnat?

V každej dědině maj šikmouni nehtové studio.Chce to ale okouknout,jsou tam dost rozdílné ceny,barev ale nepřeberné množství.Otta.:-P

V naší dědině ne.No musím se někde podívat. děkuji

Odkud jsi,z marzu-asi jo,jinak už jsou snad uplně všude.:-D:-D:-D:-D

No někdy si tak připadám,ale nebuj večerku tu maji.

Dnes připraveno pár šprotů na lepení a lak.

[citace]ZM napsal:

Byla by fotka s nástrahou ? U jigů 200g .[/citace]nastraha na jig.hlavu je momentalne ve vyrobe. Po dokonceni zverejnim.r

další na lak 50g.

Hary opravdu pěkná práce,pokusím se o to také, ale mám problém, kde se nechá sehnat ta nalepovací šupinová fólie, která tomu dá to poslední doladění.

Nazdar ďáblové

tak jsem zase něco vytvořil v garáži.Předkládám k posouzení. Je to trošku pracnější, ale ten pilkřík vidím přes celou garáž jak se třpytí. Snad se toho nebudou víc bát. ...

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!