Hasvik, NO
temperature icon 7°C
mrholení s deštěm
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 11°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon 9°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček

Nazdar Norci,

už dlouho jsem sem nic nedal a tak si dovolím vložit sem pár fotek výrobků, které mě napadly. Přemýšlel jsem o tom, že když se dělají několika dílné woblery , tak proč ne pilkry.

Odpovědět

Ani o Vánocích se nemá odpočívat,proto jsem si taky hrál.

nullAhoj Norci

ač jako každoročně, prožil jsem vánoční svátky v posteli ,jelikož mě přepadla chřipka a musel jsem ležet. Krásně mě to sklátilo 23.12 a tak jsem musel ulehnout,protože jsem byl vyřízený. Po třech dnrch v posteli jsem nevěděl jak se mám v té posteli obrátit a tak jsem aby to manželka nevěděla chodil rovnat záda do garáže a při té příležitosti jsem sem ....tam..... něco odlil.... a nabarvil..... a nalepil oči..... a nalakoval.... atd. Akorát se divila, že to v té garaáži pořád smrdí barvama. Co říkáte ?

To Roman1312:Jojo nemoc to je potvora, já na tom byl podobně. Mě to skolilo 25 a ani lahvinka slivovičky nepomohla. Druhý den jsem se potil a když mi bylo malinko líp, hurá na to.Teď vypadám jako simulant.Jinak krásná práce

Děkuji za pochvalu, Mě manželka nalévala slivovicí od 9 hod. ráno na Štědrý den a nepomohlo to taky. Akorát jsem se musel 25 ráno podívat co mi to ježíšek vlastně přinesl. Jinak nemoc zůstala, teď už je to malinko lepší. Holt ten týden to trvá ať tak nebo tak. Akorát když už budu fit, tak jdu v pondělí 30 do práce a na silvestra jakbysmet.

...svátky nesvátky makat se musí..ForFishing 2014 za dveřmi a nová sezóna 2014 klepe na dveře...

:-D:-D:-D

Koukám, že Honza taky nezahálí.

Ale pošli sem ty novinky, které před námi skrýváš.

Toto jsme již u tebe viděli.

Každopádně tě vítám po dlouhé době zde.

Kde jsi byl , ten dlouhý čas ?

Dojedeš do Spálova na čučku ?

David

něco málo z naší manufaktury...:-D

• Téma ‚Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček’ nepřijímá nové odpovědi.

Červnová soutěž o Daiwa Sealine v hodnotě 3 950 Kč!

VYHRAJ multiplikátor Daiwa Sealine 30 LWLA! – zapoj se do soutěže ještě dnes!