Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba nástrah

• Toto téma obsahuje celkem 399 odpovědí. Do diskuze (72 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dedouš a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 400)
  • Autor
    Bery.
    Účastník
    (33 odpovědí)

Ahoj Bery dej sem něco s tvojí výroby

Já už je pár let nedělám protože na to nemám tolik času, co jsem měl tak potrhal. Ale já byl spíš na Sliderech,trochu přetížených na zadku co lítaly jak raketa. Teď chytám jinde a jinak a vyrábím jiný věci:-)

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

I když 1.termín nevyšel-snad září, přesto mě to baví…

JuraS.
    Účastník
    (74 odpovědí)

Krásné barvy. To je sprej? A co je to za formu, má to zajímavé prohnutí.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

Ano to je sprej. Nemám zatím náladu vyndat airbrush-nechce se mi to potom zase uklízet a čistit, ale jednou se k tomu určitě dokopu.

Model jsem si dělal sám ze starého wobleru a to prohnutí bylo ze začátku jenom jedno špatné přitlačení na pásovou brusku, až potom se mi to zdálo zajímavé, tak jsem to dokončil.

Formu jsem si dělal sám z Lukoprenu N1522.

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

Tak taky něco přidám

JuraS.
    Účastník
    (74 odpovědí)

Sadu na airbrush mám taky, tedy tu pistolku. Nemám vhodný kompresor, nevím jaké barvy do toho dát a dělat to doma na kuchyňském stole taky není ono. V paneláku se marně snažím aby v nebytových prostorech ve sklepě vznikla dílna. Holt ti mladí co se nám stěhují do bytů už nekutí. Já mám tyhle dvě formy:

https://www.formanaolovo.cz/FORMA-PILKR-160-190G-d698.htm

http://www.formybrno.cz/formy-na-olovo-3/f-12/

Ale jsou i jiné prohnutější: https://www.formanaolovo.cz/FORMA-PILKR-40-80G-d702.htm

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Tak taky něco přidám

Tak ty už jsou super.

Harty
    Účastník
    (1247 odpovědí)

Norci, nemáte někdo náhodou navíc perka do formy na odlévání? Tak tisíc by se šiklo.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

…z německa to máš do týdne doma…!

Piva
    Účastník
    (801 odpovědí)

No já si pérka dělám sám, ale určitě bych uvítal pokud bych je našel za nějakou dobrou cenu třeba na ebay nebo aliexpresu kde jsou tyto maličkosti opravdu za pár korun.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

….já si myslím, že na bleigussformen.de jsou perka všech velikostí za hodně slušnou cenu. Tady se za tu cenu určitě nikde neseženou, už jen proto, že obchodníci kteří tady s tímto zbožím obchodují (formy, perka, jig.háčky) to pouze s bleigussformen.de po patřičném navýšení cen- překupují.

Tím samozřejmě nechci říct, že dělají něco zakázaného, nebo nemorálního, ale na každém z nás je jestli na tyto ceny přistoupí a je ochoten tyto peníze zaplatit.

Porovnej si ceny perek z bleigussformen.de a třeba z Raven fishing…??????

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

Vypadá to, že by to mohlo v září vyjít a proto musím zvýšit tempo…,pár nových variant.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

…nemohu sem dostat tu čtvrtou-kdyby to tu bylo víckrát, je to mojí neschopností

JuraS.
    Účastník
    (74 odpovědí)

Lak používáš jaký?

Rosta
    Účastník
    (279 odpovědí)

Ten lak by mě taky zajímal.Použil jsem finální autolak co je na metalízu a ty polepové folie i očí trochu zmatněly.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 400)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba nástrah

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...