Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba nástrah

• Toto téma obsahuje celkem 399 odpovědí. Do diskuze (72 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dedouš a poslední změna proběhla před 1 rokem a 7 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 400)
  • Autor
    007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Moc děkuji za vysvětlení.  V  neděli po sraze jsem si dal pivko a nakoplo mne to tak, že jsem pracoval 16 hodin. Tolik práce jsem dlouho neudělal.( to bude ta zázračná sklenička ve Spálově ) Ale v pondělí na mne padla krize. Proto jsem odeslal dnes.  Každopádně jsem se  chtěl zeptat , nebo mě spíše zajímá. Když chytám u nás na method, tak se mi stane, že ryba se vytřepe díky krmítku umístěného blízko u háčku.  Nevadí to olovo, které je napevno mezi šňůrou a koncovými háčky ?

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Moc děkuji za vysvětlení. V neděli po sraze jsem si dal pivko a nakoplo mne to tak, že jsem pracoval 16 hodin. Tolik práce jsem dlouho neudělal.( to bude ta zázračná sklenička ve Spálově ) Ale v pondělí na mne padla krize. Proto jsem odeslal dnes. Každopádně jsem se chtěl zeptat , nebo mě spíše zajímá. Když chytám u nás na method, tak se mi stane, že ryba se vytřepe díky krmítku umístěného blízko u háčku. Nevadí to olovo, které je napevno mezi šňůrou a koncovými háčky ?

zasilka uz by měla zitra přijít .uz mi přišla sms z posty ze to dovezou tak diky moc . Jinak si někdy prohlédněte na YouTube klipy od Například Nord sea anglingu oni ten anti Twist celkem často používají taky . Je zapotřebí samozřejmě dat na závaží obrtliky .ja mam s tímto způsobem lovu jen kladné zkušenosti .

jigin1
    Účastník
    (984 odpovědí)

taky používám na mníky podobný systém,až na to, že jak zátěž používam fluo švédpilkr 500gr…návazec s hákma je na pevno pod pilkrem cca 40-50cm.nikdy se to nemotá…..zítra to nafotímMněl jsem to na výstavě v Brně a vzbudilo to docela zajimavou diskusi….

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

taky používám na mníky podobný systém,až na to, že jak zátěž používam fluo švédpilkr 500gr…návazec s hákma je na pevno pod pilkrem cca 40-50cm.nikdy se to nemotá…..zítra to nafotímMněl jsem to na výstavě v Brně a vzbudilo to docela zajimavou diskusi….

Švéd pilkr na to neni moc dobrej, protože nepadá kolmo dolů, ale uhejbá. Při většim driftu a hlavně proudu ve více rybářích dost hrozí smotání.

Bowhunter
    Účastník
    (242 odpovědí)

Taky si myslim ze Svedak na to není moc vhodny vzhledem k tomu ze je primárně určen aby při klesání vytvářel pohyb  .Ten Anti Twist rig jde dolu jako kamen a netočí se vůbec.Jak říkám zatím jen kladné zkušenosti.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

Protože to všechno nahrát hodně dlouho trvá a stránky se mi nelíbí

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

Tady máte kus mého snažení:)taková rychlovka…

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dobrá barva, kolik to má gramů?

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

Pilkr má 120 gramů….později přidám další kousky:)

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dobrá barva sleď

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

120 a 100 gramů<span title=”:)”>:)</span>

Horňas
    Účastník
    (209 odpovědí)

Tak jsem zkusil nějaké gumy…a jeden pilkr:) snad se za tři měsíce budou na Bakkanu rybám líbit:)

Valhalla
    Účastník
    (56 odpovědí)

Klobouk dolů, pěkná práce, ale já bych na to neměl nervy. Stejně to pak nahážu do hlubin a co neutrhnu, tak stejně na přes rok vyhodím, protože je to jak liška. Jaký jsou vaše oblíbený barvy? Já loni zkušel různý netradiční barvy jako fluo zelenou, žlutou, fialovou a výsledek špatnej. Letos se vrátím ke klasice – sleď, keler a makrela a to jak u pilkříků, tak u gum.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

….přeci jenom jsem se na to nevykašlal, pomalu se zase vracím do garáže

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

….trošku jiné verze…

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 400)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Domácí výroba nástrah

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...