Pokračování oblíbeného tématu
Pokračování oblíbeného tématu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček.
Moc děkuji za vysvětlení. V neděli po sraze jsem si dal pivko a nakoplo mne to tak, že jsem pracoval 16 hodin. Tolik práce jsem dlouho neudělal.( to bude ta zázračná sklenička ve Spálově ) Ale v pondělí na mne padla krize. Proto jsem odeslal dnes. Každopádně jsem se chtěl zeptat , nebo mě spíše zajímá. Když chytám u nás na method, tak se mi stane, že ryba se vytřepe díky krmítku umístěného blízko u háčku. Nevadí to olovo, které je napevno mezi šňůrou a koncovými háčky ?
Odpovědět
Moc děkuji za vysvětlení. V neděli po sraze jsem si dal pivko a nakoplo mne to tak, že jsem pracoval 16 hodin. Tolik práce jsem dlouho neudělal.( to bude ta zázračná sklenička ve Spálově ) Ale v pondělí na mne padla krize. Proto jsem odeslal dnes. Každopádně jsem se chtěl zeptat , nebo mě spíše zajímá. Když chytám u nás na method, tak se mi stane, že ryba se vytřepe díky krmítku umístěného blízko u háčku. Nevadí to olovo, které je napevno mezi šňůrou a koncovými háčky ?
zasilka uz by měla zitra přijít .uz mi přišla sms z posty ze to dovezou tak diky moc . Jinak si někdy prohlédněte na YouTube klipy od Například Nord sea anglingu oni ten anti Twist celkem často používají taky . Je zapotřebí samozřejmě dat na závaží obrtliky .ja mam s tímto způsobem lovu jen kladné zkušenosti .
Odpovědět
taky používám na mníky podobný systém,až na to, že jak zátěž používam fluo švédpilkr 500gr...návazec s hákma je na pevno pod pilkrem cca 40-50cm.nikdy se to nemotá.....zítra to nafotímMněl jsem to na výstavě v Brně a vzbudilo to docela zajimavou diskusi....
Odpovědět
taky používám na mníky podobný systém,až na to, že jak zátěž používam fluo švédpilkr 500gr…návazec s hákma je na pevno pod pilkrem cca 40-50cm.nikdy se to nemotá…..zítra to nafotímMněl jsem to na výstavě v Brně a vzbudilo to docela zajimavou diskusi….
Švéd pilkr na to neni moc dobrej, protože nepadá kolmo dolů, ale uhejbá. Při většim driftu a hlavně proudu ve více rybářích dost hrozí smotání.
Odpovědět
Taky si myslim ze Svedak na to není moc vhodny vzhledem k tomu ze je primárně určen aby při klesání vytvářel pohyb .Ten Anti Twist rig jde dolu jako kamen a netočí se vůbec.Jak říkám zatím jen kladné zkušenosti.
Odpovědět
Protože to všechno nahrát hodně dlouho trvá a stránky se mi nelíbí
Odpovědět
Tak jsem zkusil nějaké gumy...a jeden pilkr snad se za tři měsíce budou na Bakkanu rybám líbit
Odpovědět
Klobouk dolů, pěkná práce, ale já bych na to neměl nervy. Stejně to pak nahážu do hlubin a co neutrhnu, tak stejně na přes rok vyhodím, protože je to jak liška. Jaký jsou vaše oblíbený barvy? Já loni zkušel různý netradiční barvy jako fluo zelenou, žlutou, fialovou a výsledek špatnej. Letos se vrátím ke klasice - sleď, keler a makrela a to jak u pilkříků, tak u gum.
Odpovědět
....přeci jenom jsem se na to nevykašlal, pomalu se zase vracím do garáže
Odpovědět