Hasvik, NO
temperature icon -5°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -2°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Domácí výroba nástrah

Pokračování oblíbeného tématu Domácí výroba pilkrů,pilkříků,jigových hlaviček.

Odpovědět

Nazdar,

...pro ty co nemají facebook, ty co ho mají je viděli už včera.

"úzce limitovaná série"..

...ještě jeden jsem zapoměl

Tak koukám že jsme se přesunuli na staronové téma<span title=":)">:)Romane ty jsi král pilkříků<span title=":)">:)</span></span>

Romane krasavci, snad něco vydrží do podzimu:-)

...neboj Pepi, ja něco schovám-popř. Když bude zájem udělám..

Fakt nemám tolik času na hledání vhodného vlákna. Dám to sem.

Že by myšlenka na 2016 ? Neboť v 2015 s tím nikdo nepřišel.  Anebo to všichni tají.

Trochu jsem to navýšil na 500 g.

Fakt nemám tolik času na hledání vhodného vlákna. Dám to sem. Že by myšlenka na 2016 ? Neboť v 2015 s tím nikdo nepřišel. Anebo to všichni tají. Trochu jsem to navýšil na 500 g.

trosku se bavím nad tím ze to zde vydáváte za svůj nápad na rok 2016 kdyz jsem si to u vás objednal ja v teto gramazi i se zasláním té vzorové fotky a formu vyrábíte pro mne jako zakazkovou .

Fakt nemám tolik času na hledání vhodného vlákna. Dám to sem. Že by myšlenka na 2016 ? Neboť v 2015 s tím nikdo nepřišel. Anebo to všichni tají. Trochu jsem to navýšil na 500 g.

trosku se bavím nad tím ze to zde vydáváte za svůj nápad na rok 2016 kdyz jsem si to u vás objednal ja v teto gramazi i se zasláním té vzorové fotky a formu vyrábíte pro mne jako zakazkovou .

Zdravím,

Nikde jsem nenapsal, že je to můj nápad.

Každopádně to pravděpodobně zítra odchází k Vám.

Budu rád, když tu uveřejníte , jak na to chytat.

Doposavaď  tu nebyla  zmíňka, jak to funguje v reále.

Je to dobrá myšlenka na vyvážku  ze břehu.  Na volném moři si toto nedovedu představit, jak na to chytat

Už podle názvu je to olovo proti kroucení vlasce při vláčení-díky tomu excentrickému umístění těžiště

...nebaví mě čekat půl dne na všechno...kašlu na to!

Končíš výrobu, proč?

Už podle názvu je to olovo proti kroucení vlasce při vláčení-díky tomu excentrickému umístění těžiště

To určitě ano. Dovedu si představit průběžné olovo, nebo boční závěs, abys poznal záběr.  Nedovedu si představit zátěž napevno, za ním metr až dva silonu a rybu ( mníka ) jak mi tahá olovo po dně při 5-tce větru a vlnách.  Proto jsem i napsal, že bych byl rád za informace s tímto lovem.  Jsou místa, kde z mola dovedeš zavézt tento systém 50-80 m  a kde je hloubka 100 m s písčitým dnem.  V nepřízni počasí sednu na molo, zavezu takto pár udic a při pohárku čekám na záběr. Byl jsem na několika místech, kde se z mola dali chytat platýzi na odhoz s průběžným olůvkem. A byla to paráda.

Končíš výrobu, proč?

Předpokládám s načítáním fotek.  Furt to jde pomalu.

Ten Halibut anti Twist rig jsme používali na halibuty na Aljašce a používal jsem jej v těch 300 gramech i v Norsku je to opravdu super věc proti tomu aby se nekroutil vlasec a závaží se hodí perfektně i pro lov na pomalý trolling při lovu na maso .Take výborná věc při lovu na mniky u dna Podstatně to zjednoduší cely systém navazce.Osvedcilo se mi to mnohokrát .samozrejme vše je otázkou zvyku a způsobu lovu .Proto jsem si to objednal formu  i v 500gr aby jsem odlil těžší  závaží pro případ větších spodních proudu .Zatim to bude zkouška ale vzhledem k tomu ze jsme  na Aljsce používali i závaží kolem 1 kg myslim ze to bude fungovat :-))

1 2 3 4 5 6 27
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!