Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 61. až 70. (celkem z 70)
  • Autor
    respi
    Člen
    (1804 odpovědí)

A tak teda kdo si z nás udělal dobrej den? 😯 Co tím chtěl básník říct…(vytočit,naladit,vysmát?) tak odpověz pane znemanic:-S

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Nikdo si dobrej den neudělal. Ze zvědavosti jsem na danou zprávu odepsal a po teleonu si na dnešek domluvil schůzku, která proběhla.

Jedná se o obchodní aktivitu nezávislého finančního poradce. Samosebou že nic není zdarma, ale v tomto případě Vás to “nebude nic stát”. Vysvětlím hned.

K čemu jsou finanční poradci nemusím snad většině z Vás vysvětlovat, proto budu psát spíše v obecné rovině. Daný finančník je Vám schopen upravit (na základě změny bankovních, pojišťovacích a dalších finančních produktů) Váš rozpočet financí. Vy mu jen poskytnete vstupy a své cíle (ty jsou pro plán důležité) ke kterým chcete úpravu směřovat. Finančník Vám navrhne nezávazný optimální finanční plán. Na základě takto vypracovaného plánu se sami rozhodnete, zda s finančníkem podepíšete smlouvu o zastupování při vyřizování všech změn a úprav.

Pokud dojde k podpisu smlouvy, vyřídí za Vás veškeré nutné věci. Je placen od peněžních ústavů za zprostředkování podpisu jejich produktů. Takže Vy neplatíte finančníkovi nic. Ze své provize je pak schopen Vám zaplatit jako zpětný bonus právě tento pobyt v Norsku. Je to tedy víceméně jeho vlastni aktivita a taková reklamní akce na udržení si zákazníka.

Vzhledem k tomu, že každý člověk má jiné požadavky, jiné příjmy a jiné závazky je opravdu nejlepší osobní schůzka, kde se může již zaměřit cíleně na Vás.

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

Tak to měl dát na stůl hneh… pro mne je to jen další z křiváckých triků…, i když veřím, že se na to někoho chytne…

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 DKlukin

To nemuzu posoudit. Necht si kazdy udela svuj vlastni usudek.

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Nikdy!!!!! Sem sám svojim pánem…..,sto lidí sto názorů….

Jenom ať si zůstane tam,kde je finančník….kluk jeden vykutálená 😡

Jinak,bych mu ukázal toto….

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

Vzhledem k tomu, že diskuze k optimalizaci domacího cash flow je nahony vzdálená problematice tohoto webu, tak gesto toho opičáka vpravo z předchozího příspěvku je přesně tím, co bychom k tomu měli dodat. Kdo chtěl, tak na SZ odpověděl, kdo nechtěl, neodpověděl. Tak jak tak nabídka cesty do Norska “zadara” moc s rybařením společného neměla.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 mthead

Ten zajezd do Norksa byl samosebou rybarsky s firmou ….. uz tady parkrat byla zminena.

Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

2 MifakM: Zhruba před dvěma lety jsem jednu takovou schůzku absolvoval se zástupcem firmy AWD. Metody k nalákání se samozřejmě principielně nezměnily. Přitom nevylučuji, že u někoho,kdo má faktický bordel v osobních financích to nemůže nějak pomoct. ALE NIKDY NIC NENÍ ZADARMO!!!!! Zejména v takovéto oblasti.

V tomto konkrétním případě jasně, četl jsem, že k tomu je možné, asi kdo chce, využít rybaření. Protože to nabízel na rybářském webu. Jen pochybuji, že ta rybářská část byla úplně zadara. Když dělal nabídku třeba huličům trávy na jejich webu na výlet zadara do Amsterodamu, tak pochybuju, že jim rezervoval čajovnu včetně jointů :-D.

Jen tím chci říct, ať jsou lidi opatrní a zkouší číst mezi řádky.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

2 mthead

Byl přítomen i majitel te cestovky a potvrdil, ze se jedna o full servis.

Ale jak rikas, volba je na kazdem z nas 😉

Radek Kuklik
    Člen
    (47 odpovědí)

Já si myslím, že tento člověk zjískává kontakty nejen na této diskuzi. Něco podobného se událo i na stránkách pro karavanisty.Není nic jednoduššího než se zaregistrovat na X dikuzích. Ale to jsem dal možná dobrý tip:-D

Aktuálně je na stránce zobrazeno 10 příspěvků - 61. až 70. (celkem z 70)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...