Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 70)
  • Autor
    stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Myslím, že ZM má pravdu. MifakM to asi myslí dobre, jak s tou spoločnosťou asi je, ale diskusiou o nich, im len robíme reklamu.

Nikto ešte nebol na nezáväznom pokece, tak nemá význam to riešiť.

Takže, ak nemajú na reklamu v médiách, to “zadarmo” sa nakoniec asi dostatočne zaplatí.

Inak, na ich stránkach ceny do N vyjdu na 20600 Kč.

Tak už im nerobme reklamu a uvidíme čo z nich vypadne.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Ja nikomu reklamu nedelam. Nemam proc. Jen uvadim VASE mylne dohady, spekulace a vymysly na pravou miru. Stejne tak jako jini v diskuzi ohledne jisteho obchodnika. Jen s tim rozdilem, ze v te diskuzi Vam to tak nevadilo.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Ale aby to nekoho neprovokovalo, upravil jsem svuj prispevek

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Mně to připadá nanic pořád.Budu se tomu příspěvku výhýbat.;-)Tvé úsilí je buď donkichotovské nebo cílené,nebudu raději na to myslet 8-). Co to bylo za obchodníka kterého jsme podporovali? Prosím jen v náznacích!

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Ja nepsal, ze jste podporovali nejakeho obchodnika. Jen se v te diskuzi jisti prispevovatele snazili uvest veci na spravnou miru a k temto prispevovatelum jste nebyli takovi jako ted na mne.

A jednalo se o název diskuze : Pozor na ….! (nebudu uvádět jméno, ať nedělám reklamu)

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Snažil jsem se,špatně,nic jsem nenašel.Necháme toho,ne? Hoď sem nějaké mapy a budou tě mít zase všichni rádi! Já je tedy nepotřebuju,ale radost ostatních mně udělá taky radost. 🙂

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Nepotřebuji a ani se o to nepokouším, aby mě měli všichni rádi. Mám svůj vlastní názor a nemíním kvůli němu někomu lézt do zadku.

A komu se to nelíbí,

ať si ….. políbí.

MP
    Účastník
    (143 odpovědí)

Jo jak já mám rád ten vánoční čas, samá pohoda, klídek, láskyplné příspěvky….

Jo a nepište sprostě, nebo Vám Ježíšek nasere!!!!! :-):-):-)

janka
    Účastník
    (2450 odpovědí)

a Julenissen taky!! 😀

Ursus
    Účastník
    (47 odpovědí)

4MifakM, ZM: kuava chlapi dejte se do cajku :-(. Máte to zapotřebí? Jsem pro, toto téma úplně vymazat. Na reklamní email, ať si odpoví, kdo chce – je to každého věc sakra. 😀

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

V cajku jsme.A co ty,v pořádku? Diskuze je od toho aby se diskutovalo,někdy i živě.Zbytečné starosti.

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

Mám rád živé diskuze … jen tak dále!

Pozdrav, Kormoran8-)

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

SZ jsem taky dostal, ale nereagoval na ní. Ruku na srdce, kdo z vás někdy něco dostal zadarmo?

Dobrá, může to být míněno upřímně, ale pokud vám tam nakonec bude někdo něco nabízet a vy nakonec bohdá nadíkám odoláte, tak počítejete s tím, že se budou tvářit, jako by jste jim vypustili rybník – nebo rovnou moře :-)a cesta domů nebude z nejpříjemnější. GL

Petr Novák
    Účastník
    (1356 odpovědí)

taky jsem to dostal a obratem jsem si vyžádal podrobnosti. a stále na ně čekám…

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

Tak jak to kluci dopadlo,ozval se vám někdo s nějakýma podrobnostma?Já na to neodpověděl,ale zajímalo by mě jestli si znás pěkně vystřelili..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 70)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...