Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -5°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Do Norska zdarma?

Taky vám přišla přes SZ tato nabídka?

Zdravím, mám možnost zprostředkovat na rok 2011 týdenní letecký zájezd do středního Norska zdarma. V případě zájmu mne kontaktujte na mailu: joul@volny.cz. S pozdravem Jarda

Nevím proč to rozesílá tajně přes SZ, když to nabídl spoustě známým?

Co říkáte na tuto nabídku?

Odpovědět

Myslím, že ZM má pravdu. MifakM to asi myslí dobre, jak s tou spoločnosťou asi je, ale diskusiou o nich, im len robíme reklamu.

Nikto ešte nebol na nezáväznom pokece, tak nemá význam to riešiť.

Takže, ak nemajú na reklamu v médiách, to "zadarmo" sa nakoniec asi dostatočne zaplatí.

Inak, na ich stránkach ceny do N vyjdu na 20600 Kč.

Tak už im nerobme reklamu a uvidíme čo z nich vypadne.

Ja nikomu reklamu nedelam. Nemam proc. Jen uvadim VASE mylne dohady, spekulace a vymysly na pravou miru. Stejne tak jako jini v diskuzi ohledne jisteho obchodnika. Jen s tim rozdilem, ze v te diskuzi Vam to tak nevadilo.

Ale aby to nekoho neprovokovalo, upravil jsem svuj prispevek

Mně to připadá nanic pořád.Budu se tomu příspěvku výhýbat.;-)Tvé úsilí je buď donkichotovské nebo cílené,nebudu raději na to myslet 8-). Co to bylo za obchodníka kterého jsme podporovali? Prosím jen v náznacích!

Ja nepsal, ze jste podporovali nejakeho obchodnika. Jen se v te diskuzi jisti prispevovatele snazili uvest veci na spravnou miru a k temto prispevovatelum jste nebyli takovi jako ted na mne.

A jednalo se o název diskuze : Pozor na ....! (nebudu uvádět jméno, ať nedělám reklamu)

Snažil jsem se,špatně,nic jsem nenašel.Necháme toho,ne? Hoď sem nějaké mapy a budou tě mít zase všichni rádi! Já je tedy nepotřebuju,ale radost ostatních mně udělá taky radost. :-)

Nepotřebuji a ani se o to nepokouším, aby mě měli všichni rádi. Mám svůj vlastní názor a nemíním kvůli němu někomu lézt do zadku.

A komu se to nelíbí,

ať si ..... políbí.

Jo jak já mám rád ten vánoční čas, samá pohoda, klídek, láskyplné příspěvky....

Jo a nepište sprostě, nebo Vám Ježíšek nasere!!!!! :-):-):-)

a Julenissen taky!! :-D

4MifakM, ZM: kuava chlapi dejte se do cajku :-(. Máte to zapotřebí? Jsem pro, toto téma úplně vymazat. Na reklamní email, ať si odpoví, kdo chce - je to každého věc sakra. :-D

V cajku jsme.A co ty,v pořádku? Diskuze je od toho aby se diskutovalo,někdy i živě.Zbytečné starosti.

Mám rád živé diskuze ... jen tak dále!

Pozdrav, Kormoran8-)

SZ jsem taky dostal, ale nereagoval na ní. Ruku na srdce, kdo z vás někdy něco dostal zadarmo?

Dobrá, může to být míněno upřímně, ale pokud vám tam nakonec bude někdo něco nabízet a vy nakonec bohdá nadíkám odoláte, tak počítejete s tím, že se budou tvářit, jako by jste jim vypustili rybník - nebo rovnou moře :-)a cesta domů nebude z nejpříjemnější. GL

taky jsem to dostal a obratem jsem si vyžádal podrobnosti. a stále na ně čekám...

Tak jak to kluci dopadlo,ozval se vám někdo s nějakýma podrobnostma?Já na to neodpověděl,ale zajímalo by mě jestli si znás pěkně vystřelili..

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!