Nápověda Doporučujeme:
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 70)
  • Autor
    Franta
    Účastník
    (362 odpovědí)

Jj, výlet bude zadarmo, ale na místě si budeš muset koupit Zeptery za 50 litrů, jinak ti nedají zpáteční letenku.:-D

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Poslušně hlásím, že mě taky votravoval s touto nabídkou.

Drahoslav Chocholouš
    Účastník
    (258 odpovědí)

Též mi to přišlo, ale nereagoval jsem.

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Hoši, já sa tak teším, čo z toho bude, jak na Vánoce….:-D:-D:-|

Martin Rollo
    Účastník
    (415 odpovědí)

Cau taky letim,ale kde vemou tolik letadel uz se tesim

stipko
    Účastník
    (984 odpovědí)

Bude nás tam viac, ako na zraze u Šroubka.

Len zabíjačka nebude.

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Náhodou je to dobrý nápad,sraz v Norsku. Už víte přibližný termín? Abych to nepropásl!

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

no to bude problém kluci,tady je tolik sněhu,že letadlo ze Spálova není schopno odstartovat,ale pokusím sa udělat vše proto,ale letenky si budete platit8-O -pro všechny,ve Spálově letiště není;-)

Stipko bude pilot:-)

to Joul:prosím,neposílej mi už takové SZ,nemám na nějaké reklamní triky náladu a nebudu to vůbec řešit,mám svojich starostí dost a ne ještě číst takové bláznovství.

Norsko mám rád a rači si tam zajedu na ryby osobně než se podívat na nějaký hrnec,deku atd… nebo co tím myslíte.

Je dost možné,že chcete rozproudit takovou debatu jak tu vznikla,ale já na takové zprávy neodpovídám!!!!!

Pozdravuj toho šéfa nebo kdo to je a ať ty peníze dá rači někde jinde,třeba pro děti co to potřebujou.

Je to pouze kluci můj názor co sem napsal,pokud máte jiný,sem s ním…

laxik
    Člen
    (12 odpovědí)

Zdar sroubku, mě to taky moc nezajímá, proto se v tom nešťourám, takže když máš tolik práce, tak se nad tím přeci povznes a raději se věnuj užitečnějším diskuzím, tvůj článek si vždycky rád přečtu, protože máš určitě hodně zkušeností s rybařinou v norsku,tak se fakt zbytečně nerozčiluj.

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

Tak pokud by to bylo business class a potápěči by nám nahakovali dvou metrové halibuty pro souboj,proč ne? A možná i za ty hrnce:-D:-D:-D

hellstar
    Člen
    (77 odpovědí)

Taky jsem to dostal. Jakmile mi někdo něco nabízí zadarmo, mám uši jak král Midas a čuju nějakou lotrovinu…..

Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (140 odpovědí)

To Joul:

Příště už nechci dostat takovou nesmyselnou SZ!

Pozdrav, Kormoran:-E

Ursus
    Účastník
    (47 odpovědí)

4 Joul: zadarmo a hrnce k tomu – to beru

David
    Účastník
    (177 odpovědí)

Tak jsem dostal email a návrhem osobního setkání:

Týdenní pobyt v Norsku organizuji v rámci svých obchodních aktivit ve spolupráci se společností, která má se zajišťováním podobných akcí bohaté zkušenosti. Služby, které lze v rámci výjezdu do Norska využít najdete na http://www.kurzymorskehorybolovu.cz. Podrobnosti o podmínkách účasti a termínu akce Vám rád sdělím při osobní schůzce. Pokud je Váš zájem o akci opravdu seriózní, sdělte mi prosím ve kterém regionu (kraji) bydlíte a pošlete svůj telefonní kontakt. Dohodneme spolu termín setkání, který by nám oběma vyhovoval. O akci je velký zájem, takže mám v posledních dnech program velmi nabitý.

mirecek
    Účastník
    (253 odpovědí)

Nabídka je to dobrá, jen se jim z nabídky vytratilo to slůvko “ZDARMA” letecky do Norska, pokud si takto schání zákazníky, tak bych s nimi nikdy nejel!:-S

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 70)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...