Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Diskusní fórum RN

• Toto téma obsahuje celkem 107 odpovědí. Do diskuze (30 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel mara45 a poslední změna proběhla před 14 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 108)
  • Autor
    dalibor
    Účastník
    (298 odpovědí)

Prosím spravte už to řádkováni , půlka věty

je mimo okna.

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

to Dalibor

DUKE už na tom dělá, psal jsem mu to asi před půl hodinou

Pafka
    Účastník
    (3892 odpovědí)

Fakt si myslíte, že zavedení hodností a počtu příspěvků, resp. jejich zrušení má vliv na kvalitu a m,nožství příspěvků? Myslím si, že těch, kteří vkládají příspěvky jen pro to, aby se stali admirály (nebo jaká bude nejvyšší hodnost), ti se dají spočítat na prstech jedné ruky. takže bych se tím zbytečně nezabýval.

Na druhou stranu počet příspěvků může být indicií o zkušenostech pisatele, takže já bych počet spíše zachoval. Pafka

ZM
    Účastník
    (1125 odpovědí)

Souhlasím s Pafkou,myslel jsem to trochu ironicky,také si nemyslím,že by to mělo na úroveň diskuze vliv.Mě to nemotivuje.Jinak vysvětlení Dukea beru na vědomí a rád sem budu chodit.Na leccos mám odlišný názor,aspoň si budu cvičit sebeovládání,případně názorovou rozepři.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Rychlá pomoc jak si přečíst celý příspěvek :

1. Označit si text, který je “za oknem” – Držet levé tlačítko myši a táhnou přes ten text (změní se barva pozadí pod textem).

2. Pak stisknout ZÁROVEŇ “CTRL + C”

3. Otevřít si nějaký textový editor (Word, Poznámkový blok)

4. Vložit tento text do něj – “CTRL+V”

Vlkous
    Účastník
    (484 odpovědí)

Pro Duke

Hezký den.

Trošku jsem tady listoval, protože jsem hledal odkaz Vtipy.
    Tak nějak mi neustéle padaly do oka odkazy na volná místa.
    Těch je nějak moc a vlastně jsou aktuální jen do určité doby a pak jsou k ničemu.

Nevím, jak to zařídit aby lidi tyto nabídky pasli do jednoho vlákna, ale bylo by to docela vhodné aby to tak prostě bylo.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Tak jak jsem zde psal již dřív, tak se začalo na úpravách diskuze RN, aby pro vás bylo co nejvíce pohodlné vkládat příspěvky a diskutovat s ostaními.

V první řadě jsme předělali “okno” pro vkládání příspěvků a myslím, že by již nikdo neměl mít problém s vložením odkazu, zvýraznit důležitou část svého příspěvku tučným písmem atd.

Těším se na vaše reakce a připomínky. Je toho v plánu ještě docela dost.

dalibor
    Účastník
    (298 odpovědí)

Okno a barvy dobrý 😛 , prosím ještě spravit řádkování – viz aktu.info z Norska 😉

Salmon
    Účastník
    (603 odpovědí)

Čau, možná je to v plánu, ale pro jistotu: šlo by u soukromých zpráv přidat okénko – “Odpovědět“?

Dík;-)

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Dalibor: Co presne myslis tim radkovanim? A myslis toto tema Aktuální informace z Norska 2010

Salmon: Uz je tam je, ale jeste se SZ dodelavaji, uz by melo fungovat i oznamovani o nove prichozi poste… Schavlne ti poslu testovaci SZ.

Vojtko
    Účastník
    (325 odpovědí)

2 Duke:Nová úprava stránok je príjemná, prehľadná a SUPER! Potešilo ma to. Ďakujem a chváááálíííím.

Keďže som nenáročný tak – keby sa mi neprečítané príspevky na fóre zobrazovali trochu odlišne od už prečítaných, tak to by bola BOMBA. Držím palce!!!

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

vojtko: jeste mame v planu dost veci predelat/dodelat a zrovno to o cem pises v tom planu je take.

MifakM
    Účastník
    (2601 odpovědí)

Me z posty zmizeli vsechny dorucene zpravy 🙁

Jinak prozatím všechny úpravy chválím. Jen tak dál!

sroubek282
    Účastník
    (6210 odpovědí)

to Duke:taky mi zmizeli všechny doručeny zprávy,ale to nevadí.

Jinak je to super.

Pěkná ůprava kluci 🙂

Ondra
    Účastník
    (55 odpovědí)

Ad zprávy – prozatím nemá v doručených nikdo nic z minula, kromě fóra jsme měnili i zprávy (především v databázi), pro uživatele je asi nejvýraznější změnou možnost odpovědi. Také nyní odpadly problémy s mazáním zpráv.

Také jsme vylepšili notifikaci o přijetí nové zprávy – nyní Vás bude otravovat Javascriptové okno s hláškou až do doby, kdy se na ni podíváte. 😛

Pokud to půjde, tak se budu snažit nahodit původní obsah zpátky, ale nic neslibuji. Každopádně všechny zprávy, které jste odeslali, Vám zůstávají.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 108)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Diskusní fórum RN

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...