Tak já taky něco napíšu. Rozdělím to do dvou částí.
1: web, rybolovnorsko jsem našel v roce 2006 a od té doby sem chodím pravidelně. Ze začátku nás tu bývalo 5 a půl. Nejužitečnější příspěvky měli Sinčo s Pavlisem. Njn praktické zkušenosti se nedají zapřít. Pak se vložila do diskuze paní janka a pan ZAPA. To bylo něco supr navíc. A taky během času tady přibylo pár nekonstruktivních "prudičů" kteří si nechali poradit a víc o rady nestojí. A je dobře, že tu již moc nepobývají.Chápu pana Zapu, že sem již moc nepíše - jeho jarní rady o top místech možná někomu pomohly, ale málo kdo sem napsal výsledky, jak to vlastně bylo ve skutečnosti. I pro něho to mohly být užitečné informace. Ale jsou tu další, kterým mnoho lidí může moc poděkovat za mnoho užitečného.
Možná, že jim samotným to tak nepřijde, ale mě to připadá tak, že když někdo prohlásí, že tato dnešní diskuze je o ničem, tak těm, co pro nás všechny sem píší zajímavé přízpěvky, dokonce dělají kus prácea, jim tímto za jejich příspěvky plivne do očí. Těma myslím především janku a MifakM a mnoho dalším. Spustu věcí se probralo, ale spousta věcí se může probírat stále dokola a bude to vždy aktuální. A prosím, vždy si všichni uvědomte, že jste taky jednou začínali a mějte se začátečníky trpělivost. kdysi, jednou měl někdo trpělivost s vámi.
Za další - dnešní "články", které bývaly formou diskuze, byvaly krátké a necelé. Dnešní nemají chybu - jsou poučné až neskutečně a tak ten, kdo je nečte, tak přichází o mnoho užitečného a poučného. Viz předposlední článek Rybářské závody ala mobilní telefony a mnoho dalších před tím. A pro mě především od pan Piskotus Za norským snem - to je přímo umělecké dílo :-)
Dobrá. Komu tato diskuze už nic nepřináší, tak prostě odejde. To je přeci normální. Svádět to na vzhled fora je zavádějící.
Jaké si to v diskuzi uděláme, takové to forum bude. Byl bych moc rád aby se sem pan ZAPA vrátil. Nikdy jsem nevyužil jeho radu na top místa, tam kam jsem jel, ale měl jsem to v plánu a měl jsem v plánu taky odpovědět, jak to kde šlo a jestli jeho rady byly užitečné. Ale respektuju jeho rozhodnutí. Tím, že odešel a své rady zde už neposkytuje ( jeho užitečné rad jsou přeci ve satré diskuzi stále ) forum přeci nezanikne ! A jsou tu rady a informace od dalších norků.
2:zde napíšu, co by se dalo udělat lépe, pokud to vůbec bude možné
- zpřístupnil bych starou diskuzi, bez možnosti do ní přispívat, ve staré podobě.
- než tento příspěvek odešlu, tak si ho musím CTR-C, protože ho píšu docela dlouho ( nemám neustále v kuse čas to napsat za pár minut ) a bohužel po odeslání mi zmizne. Pak otevřu znova dané téma a dám CTR-V a pak teprve v pohodě odešlu. Tohle je opravdu hodně špatné pro diskuzní forum.
- pokud chci zprávu editovat ( upravit ) je to neskutečný mišmaš.
- nejde mi odhlásit od tohoto fora, když já chci
- soukromé zprávy? jednou jedinkrát jsem dostal odpověď - nevím, jestli je to chyba fora nebo chyba adresátů, kteří si to nečtou a proto nemůžou odpovědět - ale stačilo by jasně napsané - máš xxx nepřečtených soukroumých zpráv ( SZ ) a je to. Myslím, že by to řešilo vše. Zvýrazněné SZ - na to asi nestačí.
Pojkud se některým tady nelíbí, tak sem prostě nechoďte
Vlkouš