Příspěvek není proti nikomu namířen a vyjadřuje také jen můj názor.
Neobviňoval bych stránky za úbytek kvalitních příspěvků v diskusi díky jejich novému vzhledu, to je dáno složením účastníků diskuse a tématem.
Já se do diskuse zapojil už v nové verzi webových stránek, starou neznám, a mě se třeba líbí.
Když se k nám po revoluci dostaly „CB“ vysílačky, taky se na jednotlivých kanálech rozvinula obrovská diskuse a pak to najednou odeznělo, protože se tam jen kecalo o tom, jaký kdo má dosah a kolik Watů z toho vyždímal. Tak to bude i na těchto stránkách, pokud se najde někdo, kdo nastartuje zajímavé téma, diskuse poběží a nebo naopak ustrne.
S čím souhlasím je, že stará diskuse je nepřehledná, ale jako „nováček“ ji čtu postupně od začátku a jsem spokojen. Mým cílem je se něco dozvědět, proto nereptám a beru to takové jaké to je. Minulý měsíc nám nainstalovali v práci Windows 7, to bylo keců a dnes je klid.
Prostě se smiřte s novým vzhledem stránek a je to. A těch pár jedinců, co to s webovkama umí, můžou poradit.
Rozhodně se na názor jak mají vypadat neptejte většiny nebo to dopadne jak se samolepkama.
Abych ještě zhodnotil „nekalou soutěž“ v bazaru, musím se zastat provozovatele. Mě by se také nelíbilo, kdyby si na mých stránkách někdo prodával své zboží. Asi bych se přikláněl k nabídce pouze použitého zboží. Na druhou stranu ale se zde dozvídám sice spoře, ale jsou tací, kteří pustí info, na co jim kde nejvíc braly a pak zmínka, kde se to či ono dá sehnat není zas tak od věci.
Ještě jednu věc, uvědomte si, že tu nejste stále jen Ti samí ostřílení „Kozáci“. Stále sem budou přistupovat noví a noví čtenáři a holt, budou psát „blbé“ opakující se dotazy. Mějte s nimi trpělivost. Odseknout, že je to ve staré diskusi desetkrát, není zrovna fér.
A ty recepty je docela dobré téma. Já když byl poprvé u Korlinu a chlapi ve vedlejší chatce smažili řízky a my jedli ohřátou vepřovku, tak jsem jim záviděl.
My sebou letos vezeme také kuchaře a ten vyhrožuje, že budeme mít každý den po večeři jako dezert puding. Možná by se mi recept na norský borůvkový koláč hodil :-).
Admine, držím Ti palce.
Step