Vcera jsem neco hledal a nasel jsem knihu uspesny rybolov v norsku asi je to darek od manzelky,tak jsem do ni nahledl a je supr doporucuji cau
Vcera jsem neco hledal a nasel jsem knihu uspesny rybolov v norsku asi je to darek od manzelky,tak jsem do ni nahledl a je supr doporucuji cau
Něco sem o tom slyšel,prý je to něco nového co vyšlo,taky se po ní podívám.
Odpovědět
Žádná země světa nepřiláká každý rok tolik rybářů jako Norsko. Není nic lepšího, než korunovat dovolenou nějakou velkou rybou. Tato kniha vás pečlivě a podrobně připraví na dobrodružství v Norsku, abyste se i vy mohli vrátit domů s vysněnou rybou. Praktická kniha plná zážitků - nejlepší rybářské oblasti - jaké použít rybářské náčiní - metody pro dosažení maximálního úspěchu Robert Langford je jedním z nejzasvěcenějších odborníků specializujících se na Norsko a zvláštně na tuto problematiku. Již mnoho let pravidelně publikuje v největším evropském rybářském časopise BLINKER . Podílí se na natáčení různých dokumentárních filmů, věnujících se této oblasti. Působí rovněž jako průvodce v Norsku. Úchvatné vyprávění o rybolovu na rozbouřeném moři
ISBN: 978-80-7433-019-3
Vydáno: 2009
Rozmery v*š: 240 x 170
Počet stran: 176
Vazba: Vázaný
Jen aby jste neměli problém s hledáním :)
Odpovědět
Před chvílí jsem si jí koupil a zatím jsem jí stačil jen tak zběžně prolistovat. Jsem v nadšen a teším se až si jí pod stromečkem vybalím. Konečně knížka, kde je rybolov popsán do detailu. Advanced Level, možná Master. Korn a Fraus se mi taky moc líbili ... tohle je ještě lepší.
Odpovědět
To milos:Kde jsi ji koupil?V prodejně knih,nebo jsi si ji nechal poslat?Díky za odpověď.
Odpovědět
Dnes jsem ji koupil v Praze v knihkupectví hned vedle Labuťě - LUXOR.Cena 399,-Kč
Odpovědět
Já jí koupil v Ústí v Foru. Duke má v příspěvku modrej text - klikni na to - je tam schovanej link na knihkupectví
Odpovědět
Já ji budu mít v lednu,jezdí k nám do dědiny lidé a dobří kámoši,ti majů obchod s knižkama.Psali mi,že ju mají pro mňa.Sem zvědav.
Odpovědět
Pánové moc děkuji.Dám si dárek pod stromeček.Věřím,že se mi bude líbit.
Odpovědět
Neváhal jsem a hned jsem si ji objednal. Doufám že bude dobrá a když ne tak zustane jako dekorace na poličce. Zdravím všechny norky
Odpovědět
Treska008 mě ji vychválil tak jsem si o ni taky napsal. Snad to ještě stihne sehnat.
Odpovědět
Tak jsem knihu přečetl a můj názor - je napsaná ve svěžím duchu,zajímavě a určitě zvýší loveckou horečku, ted,v nucené přestávce.Kapitoly o lokalitách,prutech, navijácích(ani jedna zmínka o elektrických),echolotech,bezpečnosti,oblečení jdou dále než ve zbývajících třech co u nás vyšli.Co mně vadí?Nepřehlednost a nesystematičnost co se týče způsobů lovu,být začátečník,nevěděl bych si radyMožná,že se tady nechává prostor pro průvodcovské služby..Diskutabilní je používání slabých šňůr s následným 50-ti minutovým zdoláváním velkých ryb a po náročném oživování pouštění zpět,s pocitem,že je vše v pořádku.Úspěch tohoto pouštění se dá těžko dokázat a určitě by bylo lepší použít dokázané,rybu neunavovat zdlouhavým zdoláváním na slabém náčiním a cestou nahoru nechat čas na dekompresi bez absolutního vyčerpání.
Přesto,je to čtvrtá kniha o mořském rybolovu co u nás vyšla a myslím,že by jste ji měli mít.
Odpovědět