Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g

• Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 5 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 60)
  • Autor
    marwal
    Účastník
    (3 odpovědí)

Prut už mám doma, Je zpracovaný moc hezky. Mám z něj velmi dobrý pocit. Zasouváte blank celý do spodního dílu (ručky)? zasunul jsem jej zčásti a chybí mi asi 1 cm, předpokládám že ano a nemusím se tedy bát přitlačit.

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

Přitlačit se nemusíš bát,ale s rozumem, ono to nejde dostrčit až po tu lakovanou část,nějaká vůle tam zústane cca 8mm asi jak který kousek.

frigo
    Účastník
    (120 odpovědí)

Tak ke koupi prutu už jsem se přesvědčil. Poradíte mi někdo, jaký k tomu multík ?? Vloni jsem měl prut i multík půjčený,a byla to hrůza, vedoucí lodi toužil po trofejním halíkovi a tak se chytalo všechno nad 150 m a s tím rozhrkaným nástrojem to byla hrozná dřina. Podmínkou je počítadlo, do elektriky snad ani nepůjdu.

Díky.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Tohle by mohlo dobře doplnit ten super proutek http://www.topfishing.eu/wft-line-counter-855.html

A povedlo se to chytit toho halibuta trofejního v těch 150m a výš?

Tipuju že se to nepovedlo:-D:-D:-D:-D

frigo
    Účastník
    (120 odpovědí)

Tohle by mohlo dobře doplnit ten super proutek http://www.topfishing.eu/wft-line-counter-855.html

Tipuju že se to nepovedlo[/citace]

…………

Prdlajs chytil, natrhnul jsem mu triko coby začátečník.

A k tomu multíku – já na něj také koukal, chtěl jsem poradit od někoho, kdo to má ověřené .

Vy ano ?? Líbil se mi.

Radyn
    Účastník
    (600 odpovědí)

Já osobní zkušenost nemám s tímto multíkem. Mám elektriku ale ze zkušenosti vím že manuálů s digi počítadlem moc není na našem trhu a ty manuální počítadla jsou úplně na prd.

Nejlepší by bylo kontaktovat Michala Simča na rovinu řekne jak se věci mají a dobře poradí.

frigo
    Účastník
    (120 odpovědí)

Radyn napsal:

Já osobní zkušenost nemám s tímto multíkem. Mám elektriku ale ze zkušenosti vím že manuálů s digi počítadlem moc není na našem trhu a ty manuální počítadla jsou úplně na prd.

Nejlepší by bylo kontaktovat Michala Simča na rovinu řekne jak se věci mají a dobře poradí.

……….

Díky, našel jsem ještě druhý – Daiwu, snad se někdo ozve, kdo má zkušenost. Michala si netroufám obtěžovat.

zdeneko
    Účastník
    (439 odpovědí)

frigo napsal:

Tipuju že se to nepovedlo

…………

Prdlajs chytil, natrhnul jsem mu triko coby začátečník.

A k tomu multíku – já na něj také koukal, chtěl jsem poradit od někoho, kdo to má ověřené .

Vy ano ?? Líbil se mi.

internet je plný negativních recenzí na multiplikátory WFT. WFT prostě multíky neumí. Doporučuji pořádný multík bez počítadla- stejně to neměří přesně. Já osobně to vyřešil šňůrou, kde je značena délka změnou barvy. Je to přesné. Trvá to několik desítek minut, než si na to zvykneš a potom už vždy víš jak seš hluboko.

Mě osobně se líbí modely od Avet, v USA je to řádově od 6000,- Kč.

Já mám Penn 320 GTI + Penn 114H Senator. Oba jsou v pohodě. Ale já se věnuji spíše vláčce. Prut mám taky tuto Daiwu.

Kliknis
    Účastník
    (951 odpovědí)

http://www.topfishing.eu/penn-commander-20lc-topfishing.html

Je to Penn a má to počítadlo, bohatě stačí si myslim.;-)

Raca
    Účastník
    (191 odpovědí)

frigo napsal:

Tak ke koupi prutu už jsem se přesvědčil. Poradíte mi někdo, jaký k tomu multík ?? Vloni jsem měl prut i multík půjčený,a byla to hrůza, vedoucí lodi toužil po trofejním halíkovi a tak se chytalo všechno nad 150 m a s tím rozhrkaným nástrojem to byla hrozná dřina. Podmínkou je počítadlo, do elektriky snad ani nepůjdu.

Díky.

Tak lovit v hloubce 150m a víc bude dřina s každým manuálním multíkem, to si buď jistej. Stačí párkrát tahat prázdný pilkr nahoru:-) . K tomu počítadlu, taky jsem kdysi měl podmínku počítadlo, ale postupem času jsem zjistil, že to pro mě není až tak zásadní, fakt je ten že mechanická počítadla nejsou nikterak přesná,zaměřil bych se více na kvalitu multíku jako takového.Mě osobně dnes už nechybí počítadlo, ale rozhodně u manuálu by mi chyběla páková brzda, která je co se týče ovladatelnosti super. Takže, pokud manuální multík, tak určitě starý dobrý Penn commander 20lc,ten má počitadlo a hvězdici, je levný a celkem kvalitní, no a za mě určitě Okuma solterra 15l což je za slušné peníze velice dobrý multík s kvalitní pákovou brzdou a konstrukcí,ale bez počitadla,nicméně je lepší než WFT. Jinak s digitálem Daiwa hypertanasensor,ale v případě vyšší investice a případného lovu v hlubších vodách bych zvažoval nákup elektriky.

Holzby
    Účastník
    (635 odpovědí)

Za mně osobně …. počítadlo je dobrá věc. Používám takové to přídavné. Nejde mi o hloubku skutečnou, jako spíš o údaj že na hloubce XY se chytla ryba. Vytáhneš a máš možnost to poslat na cca stejné místo :-). Hodí se pokud jdeš po hejnových rybách. Na halibuty to asi nemá smysl..

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

frigo napsal:

Radyn napsal:

……….

Díky, našel jsem ještě druhý – Daiwu, snad se někdo ozve, kdo má zkušenost. Michala si netroufám obtěžovat.

Klidně mě obtěžuj, zavolej prosím 776 845 524

Probereme to!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Tomuto prutu moc sluší tento multík, kvalita 100%, mám osobně vyzkoušeno

http://www.topfishing.eu/daiwa-hyper-tanasensor-500f-s-digi-pocitadlem-hloubky-topfishing.html

meky
    Účastník
    (293 odpovědí)

To si raději trochu připlatím za elektriku.

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

meky napsal:

To si raději trochu připlatím za elektriku.

S tou elektrikou určitě neprohloupíš ,mám ji už tři roky a maximálni spokojenost.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 60)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...