Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g
- Toto téma obsahuje celkem 59 odpovědí. Do diskuze (26 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel sachlj a poslední změna proběhla před 5 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#104552 2.3.2015 v 9:57
Prut už mám doma, Je zpracovaný moc hezky. Mám z něj velmi dobrý pocit. Zasouváte blank celý do spodního dílu (ručky)? zasunul jsem jej zčásti a chybí mi asi 1 cm, předpokládám že ano a nemusím se tedy bát přitlačit.
#104564 2.3.2015 v 13:02Přitlačit se nemusíš bát,ale s rozumem, ono to nejde dostrčit až po tu lakovanou část,nějaká vůle tam zústane cca 8mm asi jak který kousek.
#104576 2.3.2015 v 17:58Tak ke koupi prutu už jsem se přesvědčil. Poradíte mi někdo, jaký k tomu multík ?? Vloni jsem měl prut i multík půjčený,a byla to hrůza, vedoucí lodi toužil po trofejním halíkovi a tak se chytalo všechno nad 150 m a s tím rozhrkaným nástrojem to byla hrozná dřina. Podmínkou je počítadlo, do elektriky snad ani nepůjdu.
Díky.
#104577 2.3.2015 v 18:20Tohle by mohlo dobře doplnit ten super proutek http://www.topfishing.eu/wft-line-counter-855.html
A povedlo se to chytit toho halibuta trofejního v těch 150m a výš?
Tipuju že se to nepovedlo:-D:-D:-D:-D
#104578 2.3.2015 v 18:37Tohle by mohlo dobře doplnit ten super proutek http://www.topfishing.eu/wft-line-counter-855.html
Tipuju že se to nepovedlo[/citace]
…………
Prdlajs chytil, natrhnul jsem mu triko coby začátečník.
A k tomu multíku – já na něj také koukal, chtěl jsem poradit od někoho, kdo to má ověřené .
Vy ano ?? Líbil se mi.
#104579 2.3.2015 v 18:50Já osobní zkušenost nemám s tímto multíkem. Mám elektriku ale ze zkušenosti vím že manuálů s digi počítadlem moc není na našem trhu a ty manuální počítadla jsou úplně na prd.
Nejlepší by bylo kontaktovat Michala Simča na rovinu řekne jak se věci mají a dobře poradí.
#104580 2.3.2015 v 19:13Radyn napsal:
Já osobní zkušenost nemám s tímto multíkem. Mám elektriku ale ze zkušenosti vím že manuálů s digi počítadlem moc není na našem trhu a ty manuální počítadla jsou úplně na prd.
Nejlepší by bylo kontaktovat Michala Simča na rovinu řekne jak se věci mají a dobře poradí.
……….
Díky, našel jsem ještě druhý – Daiwu, snad se někdo ozve, kdo má zkušenost. Michala si netroufám obtěžovat.
#104581 2.3.2015 v 19:15frigo napsal:
Tohle by mohlo dobře doplnit ten super proutek http://www.topfishing.eu/wft-line-counter-855.html
Tipuju že se to nepovedlo
…………
Prdlajs chytil, natrhnul jsem mu triko coby začátečník.
A k tomu multíku – já na něj také koukal, chtěl jsem poradit od někoho, kdo to má ověřené .
Vy ano ?? Líbil se mi.
internet je plný negativních recenzí na multiplikátory WFT. WFT prostě multíky neumí. Doporučuji pořádný multík bez počítadla- stejně to neměří přesně. Já osobně to vyřešil šňůrou, kde je značena délka změnou barvy. Je to přesné. Trvá to několik desítek minut, než si na to zvykneš a potom už vždy víš jak seš hluboko.
Mě osobně se líbí modely od Avet, v USA je to řádově od 6000,- Kč.
Já mám Penn 320 GTI + Penn 114H Senator. Oba jsou v pohodě. Ale já se věnuji spíše vláčce. Prut mám taky tuto Daiwu.
#104589 2.3.2015 v 20:48http://www.topfishing.eu/penn-commander-20lc-topfishing.html
Je to Penn a má to počítadlo, bohatě stačí si myslim.;-)
#104591 2.3.2015 v 21:01frigo napsal:
Tak ke koupi prutu už jsem se přesvědčil. Poradíte mi někdo, jaký k tomu multík ?? Vloni jsem měl prut i multík půjčený,a byla to hrůza, vedoucí lodi toužil po trofejním halíkovi a tak se chytalo všechno nad 150 m a s tím rozhrkaným nástrojem to byla hrozná dřina. Podmínkou je počítadlo, do elektriky snad ani nepůjdu.
Díky.
Tak lovit v hloubce 150m a víc bude dřina s každým manuálním multíkem, to si buď jistej. Stačí párkrát tahat prázdný pilkr nahoru:-) . K tomu počítadlu, taky jsem kdysi měl podmínku počítadlo, ale postupem času jsem zjistil, že to pro mě není až tak zásadní, fakt je ten že mechanická počítadla nejsou nikterak přesná,zaměřil bych se více na kvalitu multíku jako takového.Mě osobně dnes už nechybí počítadlo, ale rozhodně u manuálu by mi chyběla páková brzda, která je co se týče ovladatelnosti super. Takže, pokud manuální multík, tak určitě starý dobrý Penn commander 20lc,ten má počitadlo a hvězdici, je levný a celkem kvalitní, no a za mě určitě Okuma solterra 15l což je za slušné peníze velice dobrý multík s kvalitní pákovou brzdou a konstrukcí,ale bez počitadla,nicméně je lepší než WFT. Jinak s digitálem Daiwa hypertanasensor,ale v případě vyšší investice a případného lovu v hlubších vodách bych zvažoval nákup elektriky.
#104599 3.3.2015 v 7:23Za mně osobně …. počítadlo je dobrá věc. Používám takové to přídavné. Nejde mi o hloubku skutečnou, jako spíš o údaj že na hloubce XY se chytla ryba. Vytáhneš a máš možnost to poslat na cca stejné místo :-). Hodí se pokud jdeš po hejnových rybách. Na halibuty to asi nemá smysl..
#104601 3.3.2015 v 8:23frigo napsal:
Radyn napsal:
Já osobní zkušenost nemám s tímto multíkem. Mám elektriku ale ze zkušenosti vím že manuálů s digi počítadlem moc není na našem trhu a ty manuální počítadla jsou úplně na prd.
……….
Díky, našel jsem ještě druhý – Daiwu, snad se někdo ozve, kdo má zkušenost. Michala si netroufám obtěžovat.
Klidně mě obtěžuj, zavolej prosím 776 845 524
Probereme to!
#104602 3.3.2015 v 8:29Tomuto prutu moc sluší tento multík, kvalita 100%, mám osobně vyzkoušeno
http://www.topfishing.eu/daiwa-hyper-tanasensor-500f-s-digi-pocitadlem-hloubky-topfishing.html
#104619 3.3.2015 v 13:48To si raději trochu připlatím za elektriku.
#104631 3.3.2015 v 17:27meky napsal:
To si raději trochu připlatím za elektriku.
S tou elektrikou určitě neprohloupíš ,mám ji už tři roky a maximálni spokojenost.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g