Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 21°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 19°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 17°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 31°C
zataženo
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g

« Předchozí 1 2 3 4 Další »
marwal
26.02.2015 ID: 525620

Líbí se mi nabídka na tento prut. Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g.

Máte s ním dobré zkušenosti?

Děkuji za názor

0
Odpovědět
marwal
02.03.2015 ID: 1104552

Prut už mám doma, Je zpracovaný moc hezky. Mám z něj velmi dobrý pocit. Zasouváte blank celý do spodního dílu (ručky)? zasunul jsem jej zčásti a chybí mi asi 1 cm, předpokládám že ano a nemusím se tedy bát přitlačit.

0

Odpovědět

Raca
02.03.2015 ID: 1104564

Přitlačit se nemusíš bát,ale s rozumem, ono to nejde dostrčit až po tu lakovanou část,nějaká vůle tam zústane cca 8mm asi jak který kousek.

0

Odpovědět

frigo
02.03.2015 ID: 1104576

Tak ke koupi prutu už jsem se přesvědčil. Poradíte mi někdo, jaký k tomu multík ?? Vloni jsem měl prut i multík půjčený,a byla to hrůza, vedoucí lodi toužil po trofejním halíkovi a tak se chytalo všechno nad 150 m a s tím rozhrkaným nástrojem to byla hrozná dřina. Podmínkou je počítadlo, do elektriky snad ani nepůjdu.

Díky.

0

Odpovědět

Radyn
02.03.2015 ID: 1104577

Tohle by mohlo dobře doplnit ten super proutek http://www.topfishing.eu/wft-line-counter-855.html

A povedlo se to chytit toho halibuta trofejního v těch 150m a výš?

Tipuju že se to nepovedlo:-D:-D:-D:-D

0

Odpovědět

frigo
02.03.2015 ID: 1104578

Tohle by mohlo dobře doplnit ten super proutek http://www.topfishing.eu/wft-line-counter-855.html

Tipuju že se to nepovedlo[/citace]

............

Prdlajs chytil, natrhnul jsem mu triko coby začátečník.

A k tomu multíku - já na něj také koukal, chtěl jsem poradit od někoho, kdo to má ověřené .

Vy ano ?? Líbil se mi.

0

Odpovědět

Radyn
02.03.2015 ID: 1104579

Já osobní zkušenost nemám s tímto multíkem. Mám elektriku ale ze zkušenosti vím že manuálů s digi počítadlem moc není na našem trhu a ty manuální počítadla jsou úplně na prd.

Nejlepší by bylo kontaktovat Michala Simča na rovinu řekne jak se věci mají a dobře poradí.

0

Odpovědět

frigo
02.03.2015 ID: 1104580

[citace]Radyn napsal:

Já osobní zkušenost nemám s tímto multíkem. Mám elektriku ale ze zkušenosti vím že manuálů s digi počítadlem moc není na našem trhu a ty manuální počítadla jsou úplně na prd.

Nejlepší by bylo kontaktovat Michala Simča na rovinu řekne jak se věci mají a dobře poradí.

..........

Díky, našel jsem ještě druhý - Daiwu, snad se někdo ozve, kdo má zkušenost. Michala si netroufám obtěžovat.

0

Odpovědět

zdeneko
02.03.2015 ID: 1104581

[citace]frigo napsal:

Tipuju že se to nepovedlo

............

Prdlajs chytil, natrhnul jsem mu triko coby začátečník.

A k tomu multíku - já na něj také koukal, chtěl jsem poradit od někoho, kdo to má ověřené .

Vy ano ?? Líbil se mi.[/citace]

internet je plný negativních recenzí na multiplikátory WFT. WFT prostě multíky neumí. Doporučuji pořádný multík bez počítadla- stejně to neměří přesně. Já osobně to vyřešil šňůrou, kde je značena délka změnou barvy. Je to přesné. Trvá to několik desítek minut, než si na to zvykneš a potom už vždy víš jak seš hluboko.

Mě osobně se líbí modely od Avet, v USA je to řádově od 6000,- Kč.

Já mám Penn 320 GTI + Penn 114H Senator. Oba jsou v pohodě. Ale já se věnuji spíše vláčce. Prut mám taky tuto Daiwu.

0

Odpovědět

Kliknis
02.03.2015 ID: 1104589

http://www.topfishing.eu/penn-commander-20lc-topfishing.html

Je to Penn a má to počítadlo, bohatě stačí si myslim.;-)

0

Odpovědět

Raca
02.03.2015 ID: 1104591

[citace]frigo napsal:

Tak ke koupi prutu už jsem se přesvědčil. Poradíte mi někdo, jaký k tomu multík ?? Vloni jsem měl prut i multík půjčený,a byla to hrůza, vedoucí lodi toužil po trofejním halíkovi a tak se chytalo všechno nad 150 m a s tím rozhrkaným nástrojem to byla hrozná dřina. Podmínkou je počítadlo, do elektriky snad ani nepůjdu.

Díky.[/citace]

Tak lovit v hloubce 150m a víc bude dřina s každým manuálním multíkem, to si buď jistej. Stačí párkrát tahat prázdný pilkr nahoru:-) . K tomu počítadlu, taky jsem kdysi měl podmínku počítadlo, ale postupem času jsem zjistil, že to pro mě není až tak zásadní, fakt je ten že mechanická počítadla nejsou nikterak přesná,zaměřil bych se více na kvalitu multíku jako takového.Mě osobně dnes už nechybí počítadlo, ale rozhodně u manuálu by mi chyběla páková brzda, která je co se týče ovladatelnosti super. Takže, pokud manuální multík, tak určitě starý dobrý Penn commander 20lc,ten má počitadlo a hvězdici, je levný a celkem kvalitní, no a za mě určitě Okuma solterra 15l což je za slušné peníze velice dobrý multík s kvalitní pákovou brzdou a konstrukcí,ale bez počitadla,nicméně je lepší než WFT. Jinak s digitálem Daiwa hypertanasensor,ale v případě vyšší investice a případného lovu v hlubších vodách bych zvažoval nákup elektriky.

0

Odpovědět

Holzby
03.03.2015 ID: 1104599

Za mně osobně .... počítadlo je dobrá věc. Používám takové to přídavné. Nejde mi o hloubku skutečnou, jako spíš o údaj že na hloubce XY se chytla ryba. Vytáhneš a máš možnost to poslat na cca stejné místo :-). Hodí se pokud jdeš po hejnových rybách. Na halibuty to asi nemá smysl..

0

Odpovědět

Sim
03.03.2015 ID: 1104601

[citace]frigo napsal:

Radyn napsal:

..........

Díky, našel jsem ještě druhý - Daiwu, snad se někdo ozve, kdo má zkušenost. Michala si netroufám obtěžovat.[/citace]

Klidně mě obtěžuj, zavolej prosím 776 845 524

Probereme to!

0

Odpovědět

Sim
03.03.2015 ID: 1104602

Tomuto prutu moc sluší tento multík, kvalita 100%, mám osobně vyzkoušeno

http://www.topfishing.eu/daiwa-hyper-tanasensor-500f-s-digi-pocitadlem-hloubky-topfishing.html

0

Odpovědět

meky
03.03.2015 ID: 1104619

To si raději trochu připlatím za elektriku.

0

Odpovědět

skroban5
03.03.2015 ID: 1104631

[citace]meky napsal:

To si raději trochu připlatím za elektriku.[/citace]

S tou elektrikou určitě neprohloupíš ,mám ji už tři roky a maximálni spokojenost.

0

Odpovědět

« Předchozí 1 2 3 4 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.