Hasvik, NO
temperature icon -6°C
sněžení
Trondheim, NO
temperature icon 1°C
mírné sněžení
Oslo, NO
temperature icon -6°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon 1°C
zataženo
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g

Líbí se mi nabídka na tento prut. Daiwa Tanacom Quick Grip 2.1m 300-800g.

Máte s ním dobré zkušenosti?

Děkuji za názor

Odpovědět

To by mne také zajímalo. Kolem mne jsou buď Z.line u kterých občas praskne vrchní díl, nebo WFT korn. Tento prut jsem neviděl na vlastní oči. Ale sleva o cca 50% je hezká.

Parametrově vypadá dobře.za tu cenu mě láká k utrácení :-)

Loni jsem ho pořídil a chytal s ním na sandlandu. musím říct že mě velice zaujal. Padne super do ruky je lehčí než north 68 který mám také a má super akci, je na něm cítit mnohem víc ryba než na tom north 68. Od 21.3 ho pořádně otestuji na Soroya na skrey tak vám potom poreferuji co vydrží a jakou chytil největší rybu.:-P:-P

Mám tento prut, je to super proutek, chytal jsem wft68kou,Milo strategy a jsou špičkové, ze zvědavosti jsem si koupil tuto Daiwu a chytá se mi s ní nejlíp,je bezvadně citlivý,přitom neskutečně pevný, ergonomicky velmi dobře vyřešen. Nemá problém s pilkry 300 ani 900g, můžeš se do něj opřít a stále perfektně eliminuje výpady při zdolávání ryby.Za ty prachy co je teď je to bez debat super.

Na 180ks prodaných ani jedna reklamace na zlomení.

Děkuji všem za příspěvek. Jdu dělat objednávku :-)

Ještě detail: je to dvoudíl ale dělí se tak jak je na obrázku v shopu,blank je v celku a ručka se sedlem navijáku zvlášť, takže je třeba počítat s transportní délkou cca 155cm. To pro případ nákupu tubusu;-)

S tímto kouskem ukecávám norský rybky již třetím rokem. Bez jakýchkoliv problémů. Můj názor - super prut.

Když se spojí mnohaleté zkušenosti rybáře a výrobce produktu v jedno, tak by nemělo být pochyb, že by to nefungovalo. Ať je to Rainer, Vagner, a nyní i Sim. Něco na tom bude. Kdybych neměl od Rainera v této gramáži, šel bych do něj. Vypadá skvěle.

Pokud takový prut potřebuješ do výbavy a nakonec ho nekoupíš v této akci tak jsi divný, zvláštní a nejspíš taky vůl:-D

Je tento proutek vhodny i na lov s velkými gumami typu Roybait se smekacim navijakem?

Tenhle prut jsem si pořídil na Soroy a z mého pohledu je to neskutečně velká paráda, jak to popsal Raca. Perfektně sedí v ruce, je hodně citlivý i pro menší ryby, ale s důvěrou se jde do něho pořádně opřít......Nevím proč je teď s takovou slevou, šel bych do něho i kdyby byl o dost dražší - samozřejmě po tom, co jsem ho dostal do ruky. Při výběru mi samozřejmě poradil Michal - a v kombinaci s Daiwou Leobritz je to (podle mě) takový parádní Mercedes. V klidu a bez námahy se dá točit manuálně i bez elektriky, je to požitek. Zkoušel ho i Salmon, taky se mu zamlouval.

Tady je v akci - obecná 112cm, bez nějakého drastického opírání - prut má ještě hodně velkou rezervu...já už ne :-D

[citace]Rosomak napsal:

Je tento proutek vhodny i na lov s velkými gumami typu Roybait se smekacim navijakem?[/citace]

Smekáče zvládá bez problémů, zrovna mám nahozeno.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Ahoj, sháníme 6-tého do naší...
Dnes je neskutečný den, za hodinku...
V Kvanvaeru na Hitře sekají teď...
<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/mpF1SY-QVm8?si=bZ0Sm2P3hgTU58p_" title="YouTube video...
Když už jsme u této výroby...
Chtěl bych poděkovat Tomovi Nakládalovi za...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!