Další krok- tam mám nastaveno 15 (možnost 0-30-HI) - mám za to, že to je rychlost navíjení při krátkém manuálním pilkru ? Kolik tam dáváte vy? Úprava této rychlosti se zřejmě ukáže až při práci na vodě. Další je výkon motorku - je nastavena střední hodnota - zřejmě je dostatečná. Potom alarm - tato fce. je v pozici on - tedy zapnuto zvukové oznamování. Následující posuv vlasce (0-30-HI) je na hodnotě 10 - motorek spíná zhruba od dvou metrů, asi pomáhá v odvíjení šňůry. Když jsem toto zkoušel na 20 metrů, po dopadu zátěže na zem se mi ještě cívka chvíli točila a uvolňovala šňůru, než se zastavila - nedá se toto řešit nějak třeba dotažením šroubku na boku mulťáku, který je označen jako ovládání cívky? Nebo to ve vodě bude odvíjet v pohodě a neplechu to dělá jenom ,,nasucho,,? Následuje ,,chumming timer,, (0-99)- asi nějaký časovač ? No a nakonec ,,fishing record,, - taky zřejmě časovač pro zakrmení a vytažení nástrahy- tam ani nevím, jak se tyto hodnoty nastavují.
Řekl bych, že převážnou většinu těchto fcí nebudu využívat, chtěl bych ale mít přehled o tom co je k čemu v předstihu a ne to potom zjišťovat teprve na vodě- jak to rychle naštelovat tak, aby s tím nebyly problémy.......
Děkuji dopředu všem za vaše rady, postřehy, připomínky - co a jak se vám osvědčilo, na co si dát pozor a prostě tak všechno okolo této mašinky.