Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)

Odpovědět

Já jsem si zaplatil 250MB za 500Kč od O2,

tak jsem zvědav jak dlouho to vydrží :-(

Asi bude lepší chytat ryby než honit internet!!!

Už je hotový tunel z Batnfjordsory do Hogsetu? Podle Georga, co vloni říkal, tak letos měl být už hotov. Akorát nevím, kdy letos. Také říkal, že most a tunel do Kristiandsundu bude už letos bez poplatků. Je to tak? Víte, nevíte? Jinak přeji "Vydrovi" a jeho partě úspěšný lov. A JH totéž a sobě a naší partě samo,že totéž.

plukas: to nevím.

Včera v noci opět to samé. Keleři bedňáci stále přítomni. Obecňacky cca 15-20ks, největší asi 90cm, neměřeno. Ryby jsou plné sleďů.

Na co chytate?

Top nástraha - stříbrný pilkr 125g a červená paprika.

to plukas: tunel ještě hotový není a most je již zdarma;-)

to vydra: díky za info, ve čtvrtek vyrážíme střídat JH.

Souhrn týdenního pobytu na Hogsetu po dlouhé době. Ryby braly pouze v noci cca od 22:00 do 2:00 bez ohledu na příliv a odliv. Přes den jsme jezdili všude možně a buď jsme ryby vůbec neviděli nebo nebraly.

Každý výjezd 3-5 hlubokých beden ryb, keleři 40-70cm, do toho tak 15 obecných 50-100cm a semtam pěknej polak. Témeř vše v okolí zelené tyčky, ale v noci braly ryb snad všude.

Filetárna už je hotová, jen tam není světlo a voda takže jedině s čelovkama a kýble. Ale aspoň na vás neprší;-)

Georg dělá novej septik a nějakou garáž takže je to za barákem rozkopaný. Měli jsme problém s jedním motorem, ihned vyřešil. Zkoušeli jsme i pstruhy na jezerech. Georg říkal, že kde není box s povolenkama kde necháte peníze smí se lovit zdarma. Zkoušeli jsme a pstruzi berou co nához:-D V okolí je spousta jezer. Tunel ještě není v provozu, ale makají na něm, most na Kristiansund je zdarma - vyzkoušeno.

To Vydra: Zkoušeli jste přívlač s gumama?

Pěkně! A jak velké pstruhy jste tahali?

to Robi: Gumy jsme zkoušeli od 13 do 20 cm, ale nic. Akorát ti malý keleři nám okousali ocásky:-)

to Salmon: Žádný obry. Kdyby bylo víc času tak bychom obrazili více jezer a dali třeba těžší třpytky nebo woblery a třeba by větší přišli.

Dejte sem pak echo kdo bude zkoušet pstruhy na jezerech jaký jste chytili.

Chlapci a co takhle povolenky na jezera, máte?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!