Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Ahoj Hogseťáci, mám Dobro u zprávu. Poláci jak sloní choboty, doršové taky půjdou, keleři jsou malí. Dnes jsme se lekli sluníčka, které se objevilo, ale super. Největší dva polaci 87 a 88, asi bráchové. Mníci í na gumu, ale v hloubce kluci dva kolem 1m délky. Tak děláme co můžeme. Mějte se.
Odpovědět
Zdraví všechny příznivce Hogsetu.Ráno vyrážíme na Hogset s třemi nováčky kteří se už těší tak doufám že budou mít s první výpravy krásné zážitky a úlovky.Pokud bude trocha času napíšu jak se nám daří.
Odpovědět
Ahoj Zdenku,preju pohodovou cestu a super zazitky a pobyt. Tesim se na zpravy a fotky. Libor H. Opava.
Odpovědět
Zdravím z Hogsetu.Dorazli jsme vpořádku a hned hurá na ryby ,nováčci nachytali a jsou spokojeni .Obloha je jako na jadranu včetně teplot a spalených krků tak je kvalitně mažem.Cesta letos byla v rekordním čase včetně kontrol pouze v Polsku kontrola pasu.Zábava je v plném proudu tak dnes končím .
Odpovědět
Dnes par štikaču a mniček obecne s chaluh polak i nějaky keler.
Odpovědět
Nechci klást hloupé dotazy, ale zeptat se musím. Kolega na fotografii má na hlavě baterku a v červenci ??? :-)))
Odpovědět
Trošku se sešeřilo tak si někteři při filetovani přisvitili.Včera jsme ještě stihli výlet na jezirko.Pstruzi tam jsou podařilo se mi je vyfotit fotky dam až je stáhnu s foťaku.Ještě se chci zeptat vyfotil jsem brusinku?
Odpovědět
Pěkné úlovky! A Jarda bere už i mníky? 👍👍👍👍 Štikáče máte odkud? Ze 111?
Odpovědět
Štikáči už jsou? Super. A "111" nebo šroťák? Ti pstruzi nejsou v té vodě vidět. Zkoušeli jste je chytat?
Odpovědět
Štikaci jsou hodne opatrni a proti lonsku malo zaběru na 111 večer skusime šroťak nevim ale ve kterych mistech se tam štikači chytaji.Na jezirku jsme viděli u břehu jen male 15cm pstruhy nemam potřebu je chytat.
Odpovědět
Tak večer se povedl pěkny mniček a pár štikáčů jinak bída potkali jsme chlapy co chytali jednu rybu denně.
Odpovědět
Tak jak to jde v Hogsetu? Je tam teď někdo? Jak dopadl Skroban?
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...