Hasvik, NO
temperature icon -3°C
sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 1°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)

Odpovědět

Ahoj Hogseťáci, mám Dobro u zprávu. Poláci jak sloní choboty, doršové taky půjdou, keleři jsou malí. Dnes jsme se lekli sluníčka, které se objevilo, ale super. Největší dva polaci 87 a 88, asi bráchové. Mníci í na gumu, ale v hloubce kluci dva kolem 1m délky. Tak děláme co můžeme. Mějte se.

Zdraví všechny příznivce Hogsetu.Ráno vyrážíme na Hogset s třemi nováčky kteří se už těší tak doufám že budou mít s první výpravy krásné zážitky a úlovky.Pokud bude trocha času napíšu jak se nám daří.

Těšíme se na zprávy.

Ahoj Zdenku,preju pohodovou cestu a super zazitky a pobyt. Tesim se na zpravy a fotky. Libor H. Opava.

Zdravím z Hogsetu.Dorazli jsme vpořádku a hned hurá na ryby ,nováčci nachytali a jsou spokojeni .Obloha je jako na jadranu včetně teplot a spalených krků tak je kvalitně mažem.Cesta letos byla v rekordním čase včetně kontrol  pouze v Polsku  kontrola pasu.Zábava je v plném proudu tak dnes končím .

Novačkovske štěstí v prave poledne

Dnes par štikaču a mniček obecne s chaluh polak i nějaky keler.

Nechci klást hloupé dotazy, ale zeptat se musím. Kolega na fotografii má na hlavě baterku a v červenci ???  :-)))

Trošku se sešeřilo tak si někteři při filetovani přisvitili.Včera jsme ještě stihli výlet na jezirko.Pstruzi tam jsou podařilo se mi je vyfotit fotky dam až je stáhnu s foťaku.Ještě se chci zeptat vyfotil jsem brusinku?

Pěkné úlovky! A Jarda bere už i mníky? 👍👍👍👍 Štikáče máte odkud? Ze 111?

Štikáči už jsou? Super. A "111" nebo šroťák? Ti pstruzi nejsou v té vodě vidět. Zkoušeli jste je chytat?

Štikaci jsou hodne opatrni a proti lonsku malo zaběru na 111 večer skusime šroťak nevim ale ve kterych mistech se tam štikači chytaji.Na jezirku jsme viděli u břehu jen male 15cm pstruhy nemam potřebu je chytat.

Tak večer se povedl pěkny mniček a pár štikáčů jinak bída potkali jsme chlapy co chytali jednu rybu denně.

Tak jak to jde v Hogsetu? Je tam teď někdo? Jak dopadl Skroban?

Nikdo s aktuálními informacemi? Vždyť je tam furt plno?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!