Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

• Toto téma obsahuje celkem 839 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Skroban a poslední změna proběhla před 2 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 766. až 780. (celkem z 840)
  • Autor
    Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to Otapa: Jak šly ryby?

otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

No kluci – jak šly ryby ? Popravdě řečeno – bylo to letos slabý …..Ale kdo víte kam jezdím , tak je to určitá daň za to , že jste chráněni ve fjordu a můžete každý den na vodu . Ale zase se může stát , že tam ty ryby prostě nejsou . Je to jak s těma kontrolama jak jsem psal výše – zítra může být všechno jinak-D

Důležité je , že tam bylo krásně,úžasný relax , hlady jsme neumřeli a domů si filety dovezli !

RobinCZ
    Účastník
    (23 odpovědí)

Otapa – díky moc za info. Pilkrujete nebo jedete lehkou přívlač? My přívlač s gumama a maximální jigovou hlavičkou do 40g. Kolem ostrovů u zelené tyčky, u šroťáku a u ostrovů nad tunelem do Kristiansundu a pak kolem břehů max do 30m hloubky. Byly roky slabší, ale i naopak. Ale máš absolutní pravdu, že je to relax. Prostě na týden vypnutá hlava.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 6 měsíci uživatelem RobinCZ.
    otapa
    Účastník
    (308 odpovědí)

Abychom si rozumněli – já v této lokalitě nebyl,jen jsem reagoval na Tvůj dotaz ohledně kontrol po cestě . Jezdím jinam , také střední Norsko,kousek pod Alesund . Ohledně rybolovné techniky – je to tak 50 na 50 . A sice lehká přívlač  (návazce a malý pilkr , gumy a zoomy )se střídá s masem na dně .

RobinCZ
    Účastník
    (23 odpovědí)

Otapa – Aha tak to jo. Super. Díky za info. My jsme právě loni byli asi 20km po vodě odtud. A jak to člověk nezná, tak na začátku musí hledat a to je na h… Tady už to za těch 12 let známe zpaměti. I tak moc dík za info. Uvidíme, jestli další party něco napíšou.

stefina
    Účastník
    (22 odpovědí)

Ahoj Hogsetáci, než nabídnu jinde, mam 2 volná místa   11-18.srpen. nechcete někdo na štikáče?

Vše zařízeno. více info 602748258 Tomáš

RobinCZ
    Účastník
    (23 odpovědí)

Chlapi, kdo už jste byl letos u Georga v Hogsetu, napište sem, jak je to s tou evidencí ryb. Vím, že v diskusi na toto téma psali, že to moc nefunguje a že rybáři to vypisují na formuláře ručně a majitelé  to pak sami odesílají na příslušný úřad. Dal Vám Georg potvrzení o ubytování, aby jste mohli mít 20 kg rybích filetů? Georg zaevidovaný je. Díky za každé info. My to máme za 21.

RobinCZ
    Účastník
    (23 odpovědí)

Hogseťáci, tak konečně dali webcameru na most a tady máte odkaz: https://www.vegvesen.no/Trafikkinformasjon/Reiseinformasjon/Trafikkmeldinger/Webkamera?kamera=1608564

baca
    Účastník
    (6 odpovědí)

Ahoj Hogseťáci. O víkendu jsme se vrátili od Georga. Na to jaké tam panovalo teplo, tak ryby docela šli.  S Georgem by bylo dobré dohodnout, aby vydával potvrzení na vývoz ryb. Nám dal akorát svoje tel. číslo když by byl problém na hranicích, tak aby jsme zavolali. Hranice jsme naštěstí projeli bez zastavení.Dalším partám přeji velké  úlovky. Také děkuji za pěkný tip na výlet k jezeru nad šroťákem.

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

to baca: zkoušeli jste na jezeře chytat pstruhy nebo jste byli jen na výletě?

RobinCZ
    Účastník
    (23 odpovědí)

Díky moc za info. My odjíždíme dneska večer. Tak taky hodím nějaké info.

baca
    Účastník
    (6 odpovědí)

to vydra: Šel jsem sám a měl jsem co dělat tam vylézt. Prut jsem neměl.

RobinCZ
    Účastník
    (23 odpovědí)

Hogseťáci, jsme na místě. Cesta ok.  Rybačka dneska docela dobrá. Polaci a obecňačky. Chci sem ale napsat, za u Georga se neplatí úklid a je to na každé skupině. Znám se s Georgem 14 let a když jsem mu ukázal barák po partě před námi, tak i on kroutil hlavou. To co jsme viděli, jsem tady ještě nezažil. Asi se budou budou čertit, ale tohle byl fakt hnus. Chtěl bych apelovat na všechny. Je to jedno z nejlevnějších možností rybolovu v Norsku s celým barákem k dispozici, tak se k tomu tak chovejte. Abych vynášel z lednice igelitku načatých zbytků, v koupelně byla podlaha jako kdyby tu někdo chodil v holinách, v kuchyni na zemi drobků, že by se ž toho uživilo mraveniště ještě 10 let a na ubrusech zaschlá omáčka, umyvadlo v koupelně černé a v zrcadle se nevidíte, tak to fakt ne. Je mi jedno, jestli ty prasata a ne rybáři, co tu byly budou nasr…, ale tohle jsem v životě zde nezažil. Nebudu po nikom dojídat načatá másla a sádla, kečup atd. Chápu, že tu zůstane koření, sůl a možná. Ale tohle je moc. Žádám všechny, chovejte se k tomu tady, jako by to bylo vaše. Za tyhle peníze s takovýmhle komfortem se do Norska jet nedá. A jinak mám všechno nafocené- veškerý bordel. To se nedá nazvat ani nedostatky. O těch bych ani nepsal. Děkuji a doufám, že si to vezmete k srdci. Lovu zdar.

petr
    Účastník
    (162 odpovědí)

Pošli mi fota, kouknu kdo tam byl a budu řešit. Jak se udělaly zálohy na objednaný termín ,budou se muset brát i zálohy na úklid.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 5 měsíci uživatelem petr.
    baca
    Účastník
    (6 odpovědí)

Naprosto souhlasím s Robinem. To co zažil při příjezdu, naše parta zažila v roce 2014. Za tu cenu, za kterou jezdíme ke Georgovi si toho musíme vážit a měli bychom si uvědomit,že po nás nastupují zase lidé. Po příjezdu je pak člověk naštvanej a to teprve dovolená začíná. Úklid by se měl také trochu zaměřit na garáž u moře umytí,stolů,beden,zástěr a úklid odpadků by měl být samozřejmostí. Souhlasím s Petrem, že se budou muset udělal opatření.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 766. až 780. (celkem z 840)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...