Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
to Jan Tadeas: Budeme. V jaký termín tam přesně budete? Pošlu ti číslo do SZ.
Odpovědět
Ahoj všem Hogseťákum. Jsme tu od soboty a ryby koušou. Chytáme u šroťáku a nemáme ani potřebu jezdit jinam. Počasí dobré, pršelo jen jednou. Jan- Tadeáš ty nás střídáš podam ti pak info 😉
Odpovědět
to Tomáš Štefka: Co chytáte? Štikáče a mníky? Na maso? Jsou už najeté makrely? Rostou houby?
Odpovědět
Ahoj Vydro. Chytáme jen štikáče, více ani nepotřebujeme. Makrely jsou ale malé a někdy je to fuška je nachytat. Houby zatím nic, ale je teplo a napršeno tak by to mohlo vypuknout.
Odpovědět
Zdravím do Hogsetu. Na jakých hloubkách chytáte u šroťáku? 90m nebo ještě dál?
Odpovědět
To Tomáš: ano, střídáme Vás a už se moc těšíme. Můžu Ti zavolat? Číslo mám? Kdy se to hodí? Na štikáče se moc těším...
Odpovědět
mikr - hloubky v pohode 60-90. Víc nemá smysl. Vyladil jsem si jemnou montáž a díky dobrému počasí chytam na těžší přívlačák a 150g pilkr. Takže pohoda 😉
Jan Tadeáš ozvi se zítra kolem poledne. Řeknu ti vše potřebné. Máte se na co těšit, ryby pořád berou!
Odpovědět
To Tomáš: co to je za jemnou montáž? Jestli to není tajné? Jinde než u šroťáku nic? My jsme na cestě. Za hodinku budeme v Puttgardenu.
Odpovědět
Jsme na místě. Právě probíhá zahajovací večírek. Jeli jsme Puttgarden-Rodby a pak most na Malmö. Stavěli nás na všech hranicích a chtěli pasy. Jen na Norských jsme projeli bez zastavení. 32km před cílem jsme píchli, proběhla rychlá výměna. Zítra valíme do pneu servisu a pak na ryby. Zítra večer jedeme s místním na jeho velké rybářské lodi a ukáže nám hot place.
Odpovědět
Ahoj. Nic extra, jen Privlacak a pilkr 150g. S tim se da krasne chytat a nedres se s tezkym nacinim
Odpovědět
Zitra se jdem rozloucit na vodu a po obede zacneme balit. Pokud vam to vyjde, budeme do obeda u srotaku.
Odpovědět
Dnes jsme byli na "111" a u šroťáku a na "202". Moc to nešlo. Měli jsme 10 ryb. Tři štiky, zbytek mníci a ostroun. Je pravda, že došlo ke změně počasí. Tak uvidíme. Snad se to zlepší.
Odpovědět
Makrely se dají nachytat v pohodě, ale spíš malé. I když dnes se nám na hloubce povedla jedna hodně velká určitě 50cm.
Odpovědět
Makrely se dají nachytat v pohodě, ale spíš malé. I když dnes se nám na hloubce povedla jedna hodně velká určitě 50cm.
50 cm foto sem. To bude rekord
Odpovědět
Nefotili jsme. Foukalo a pršelo. Za rekordy se také nehonime. Ale byla to krásná ryba, krásně zbarvená. Chytli jsme ji při lovu štikozubců na hloubce cca 70m. To jsem ani nevěděl, že tak hluboko se vyskytují makrely.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...