Hasvik, NO
temperature icon -2°C
slabé sněhové přeháňky
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon 0°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 2°C
skoro jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)

Odpovědět

Posledni den se vydařil Přeju partě po nas krasne ryby a počasi jake vyšlo nam.

Tak to je slušný výřad. Zase ze 111?

Hodně nam jich popadalo naštesti jinak nevim jestli by nam filety zmrzly.Ryby braly na 111 šroťak nikdo neskoušel

Mohl byste někdo na mapě za kreslit kde ta "111" je?

Když vyrazíš z Hogsetu okolo Bergsoy po levé straně.  Tak budeš mít po levoboku řadu ostrůvků poslední je Jaholman naproti němu je výběžek Bersoy Maloya, mezi nima je padlík 111m. Mluvíme-li tedy o stejné 111. Tady jsme je v loni mydlili my.

Konečně doma po 30 hodinach jizdy.Vydro Mikr popsal misto dokonale , na chatě je mapa a na leve straně Berksoji je hloubka 111 m pak dno stoupa na 90m a znovu klesa na 115m. Hlavně si vemte makrely ať mate na co chytat . Hodně štěsti.

To Skroban: dik. Makrely si nachytáme tam. Jedeme až koncem srpna. Vy si vozíte z ČR? Nebudeme u George, ale kousek vedle. Jak ty makrely nastražujete?

Vydro ja davam  makrelu nařezanou na podkovy nebo hlavu rozřizlou podelně na tu jsem chytal celou noc ,ocasek cely.Kde mate ubytovani hledame něco pobliž Hogset 2018 je obsazeny.

To Skroban: Momentálně jsem na Sicílii. Pošlu ti SZ jak budu v Česku. Mám to doma na noťasu. Výhodou jsou velký lodě. A je to blíž tomu Jaholmenu.

My jsme je vloni tahali naproti přes záliv u Averoy, u kostela. A musím říct, že docela slušně. Žádná jatka, prima rybařina. Díky za tip, pokud je nenajdeme na známém místě, vyzkoušíme 111 :o) Pošlu report.

Ja jel na Hogset s tim że budu vlačet na osvětčenych mistech polaky a dopadl jsem mizerně přes 70 cm nebyl ani jeden.Tak jsme večer vyjeli skusit zapikrovat na pověstnou 111 a ne jednou  si štikouši vzali par metru šnury pro mně super zažitek, na polaky samozdřejmně nezanevřu .

Nějaký info z Hogsetu? Kdo tam byl poslední?

Ahoj všem, stále žádné zprávy? Hogset za 10...

to Jan-Tadeas: Ahoj! My budeme poblíž od 17. do 25.8. tak si můžeme dát vědět místa kde koušou.

To Vydra - super a můžeme dát i sraz na vodě.... třeba u slavné 111, nebo u šroťáku, pokud budete v dostupné vzdálenosti... ?

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!