Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes
- Toto téma obsahuje celkem 839 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Skroban a poslední změna proběhla před 2 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#93694 25.6.2014 v 5:52
petr napsal:
… na Hogsetu jen jedna nejmenovana skupina ” rybárů” po sobě nechala pěkný bordel a zmizla…..
A proč nejmenovaná?!!!
Z mého pohledu to v poslední době není bohužel výjimka. Nevím konkrétně jaký bordel tam tato parta zanechala, ale již delší dobu mě svědila ruka o tom napsat….. :-(:-(
#93695 25.6.2014 v 6:14Pro mě není problém napsat jméno člověka, ale nerad bych aby mě potom někdo napadal , že jsem bez jeho vědomí zveřejnil jeho osobní údaje:-S
#93716 25.6.2014 v 13:32petr hele proč je nepojmenovat aspnon si na ně dají ostatní pozor:-E
#93723 25.6.2014 v 16:35Hogset odjezd za 2!!!Je škoda že tam někdo nechal bordel a zmizel.Ja se Petrovi ,ale zas tak moc nedivím že nechce takle veřejně jmenovat kdo.
#93744 25.6.2014 v 19:49Jenom doufám že nebudou další takoví volové,jinak nás bude mít Georg za …. Rostak přeju pohodovou cestu a krásné úlovky.
#93776 25.6.2014 v 22:08skroban5 napsal:
Ahoj stipko:Georg staví garáž a šutr který vyčuhoval ze zemně vadil ve vjezdu.Jak jsi byl spokojený na Soroy?
jj
Na Soroyi bolo perfektne. Nádherné tresky aj prostredie ale strašná drina 🙂
Pár fotiek je diskusii o Soroyi.
Zdá sa, že Georg je budovateľ. Dokončil filetáreň a už začal garáž…
Ak má niekto foto novej filetárne, tak ju sem dajte.
Hodilo by sa zaktualizovať web:-P
#93802 26.6.2014 v 7:47Ahoj, foto nové filetárny z minulého roku….
#93812 26.6.2014 v 9:47Nová filetárna vypadá moc dobře 🙂 takže už je k dispozici i voda a světlo ?
#93817 26.6.2014 v 10:15Také doufám, že nebudou další co se vyfláknou na úklid. V minulosti to časté nebývalo, ale stalo se. Příští rok se bude vybírat kauce na úklid. Poctiví dostanou nazpět a bordeláři ne. Opět na to ale doplatí jako vždy většina poctivých, kteří se rádi do Hogset vracejí. Skupina co tam nechala po sobě bordel je na černé listině a do Hogset SE JIŽ NEPODÍVAJÍ. Také jsem jednou partu před námi do chaty vrátil aby si uklidili.To jsme naneštěstí přijeli dříve než stačili zmiznout.Provedl jsem kontrolu objednávek a chválabohu do roku 2017 rezervaci nemají. Georg je moc měkký na to aby řešil tyto pro většinu samozřejmé věci. Nebudu se tady vice rozepisovat, ale všichni by si měli uvědomit,že do Norska jezdíme na návštěvu, odpočinout, zarybařit ne se ožrat a dělat bordel. Jezdím na sever od roku 1999 tak jsem tam již něco viděl a zažil, ale stále více mě serou tito vychcánkové.
#93826 26.6.2014 v 12:00To je moc dobře, že oni bordeláři obdrželi červenou kartu. Zneužili právě dobroty a kamarádského přístupu Georga. A ta kauce na úklid je koneckonců dobrý nápad. Alespoň to snad donutí ty bordeláře po sobě uklízet.
#93827 26.6.2014 v 12:18Nedonutí. 8-O8-O8-O To je bohužel o lidech. :-|:-|:-| Někdo je prostě slušnej a hanba by ho fackovala, kdyby po sobě nechal bordel a někomu to je prostě u pr…e. Bohužel je to tak. :-?:-?:-?:-?:-?
#93860 26.6.2014 v 20:58Dannyxs napsal:
Nová filetárna vypadá moc dobře 🙂 takže už je k dispozici i voda a světlo ?
Světlo a voda jsou stále tytéž,moře a slunce popřípadě čelovka.:-D
#93871 27.6.2014 v 5:39Dosky má asi pravdu s těmi bodeláři. Ale zanechme pláče nad rozlitým mlékem a pojďme se věnovat už něčemu jinému…
Teď je na cestě do Hogsetu Rosťa a tak uvidíme jak se bude dařit jihočechům. Přeji jim za sebe moc úspěchů a šťastný návrat.
#93998 29.6.2014 v 9:10S přáním skvělých úlovků se přidávám i já. My už také stříháme metr – za 25 🙂
#94752 7.7.2014 v 18:46Ahoj tak jsme doma.
Cesta tam i zpět v pohodě bez kontrol a bez problémů.Na chatu jsme přijeli v sobotu povečer a samozřejmě vyrazili ještě na vodu.Dostali jme makrelky černé i obecné.Druhý den přes den slabota,ale v noci paráda obecný černý a hlavně štikozubci!Ti byli proti loňsku větší nej 106cm,větši byli i makrely.Mníka jsem dostal největšího 106.Bohužel ryby brali každým dnem míň,ale fakt jen nebo převážně v noci.Jinak celkově spokojenost.Na chatě jde jen jeden mrazák,škoda té vybudované filetárny bez elektriky a vody slouží spíš jen na odkládání cajku pritom by stačilo tak málo.Časem dám snad nějako fotku.Pro plukas-jsme z j.moravy ne z j.čech.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes