Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)
Krásné fotky - skroban5 :) Naše partička se už těší na týden od 26.7. a sháním všechny možný mapy a podle Lev1971 vidím, že ty co jsem našel tady na fóru fungují spolehlivě :)
Odpovědět
[citace]skroban5 napsal:
Platýz[/citace]
Bylo jich více ? :)
Odpovědět
Dannyxs:Nebylo ale o nevšední zážitky nebyla nouze http://youtu.be/7xq4PiDGF64?t=51s
Odpovědět
To lev.Co ti štikáči napiš něco víc jedem za 25 a to že tam už teť jdou je přijemny překvapeňí.
Odpovědět
Určitě pokračoval ještě další dny když tam byl lev1971 s partou.Pravda je že pršelo a foukalo na počasí jsme mněli tentokrát smůlu. Štikozubce jsme hledali v místech které bylo označené na mapě s popisem .Bral jsem sebou echolot ale nefachčil tak jsme jezdili a hledali jak blbí,příště jedině echo sGPS.Chata je krásně velká a Georg opravdu fajn pohodář rád se tam vrátím.Až udělá fleška kolečko a všichni tam nahrajou fotky ještě nějaké přidám.
Odpovědět
[citace]rostak napsal: To lev.Co ti štikáči napiš něco víc jedem za 25 a to že tam už teť jdou je přijemny překvapeňí.[/citace]
Mapy opravdu nemusíte shánět.Leží na chatě v obýváku a jsou foliované.
Jinak jestli to chcete vědět-objeďte Bergsoyu ze severu a na konci je
zpracovna ryb.Až uvidíš na nízký ocelový most srovnej strany trojuhelníku se vzdálenosti od baráku a mysu a jsi tam.
Jinak na 70m až tě to snese na 110m.
Odpovědět
Jo a pro pořádek maličkost- jestli si vezmete bílou kocábku s 10 koňovým motorem a budete to kalit jak my- zkontrolujte si benzín.
Pěšky je to ku.. daleko.:-S
Odpovědět
Hlásím také návrat z Hogsetu. Rybolov výborný, z posledních let se ulovilo výrazně více polaků. Dále dorši a keleři Největší: dorš 101 cm, polak 80, keler 85, ryby jsme nevážili. 80 % bylo uloveno na přívlač na gumu. O ubytování se nezmiňuji, to už jsem zde několikrát vychvaloval, bylo by to nošení dříví do lesa. Počasí jsme měli jak na pobřeží jižní evropy, až moc velké horko. Ryby kupodivu tentokrát braly i přes den. Prostě pohodový týden se vším všudy.
Odpovědět
Ahoj stipko:Georg staví garáž a šutr který vyčuhoval ze zemně vadil ve vjezdu.Jak jsi byl spokojený na Soroy?
Odpovědět
... na Hogsetu jen jedna nejmenovana skupina " rybárů" po sobě nechala pěkný bordel a zmizla.....:-E:-E:-E:-E:-E
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...