Hasvik, NO
temperature icon -4°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -4°C
polojasno
Bergen, NO
temperature icon -2°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

Já jezdím už pár let na toto místo,pokud je tady někdo,kdo tam jezdí,tak si prohodíme pár slov a vše kolem.Nemusí to být jenom ti co tam jezdí.Třeba sa tam chystají :)

Odpovědět

Přeji všem hezký den

Jedu na HOGSET poprvé.Máme poslední květnový termín.

Pochopil jsem že nás bude střídat PLUKAS.

Moc se těším a kdybych zcela náhodou nehledal nám.mapy ani bych

o tomto fóru nevěděl.

Přečet jsem forum celé a pokud by jste něco důležitého chtěli

předat dál tak se těším. Dík8-O

Hlásím návrat z Hogsetu.Jediná kapitální ryba byl mník 104cm jinak keleři a obecňačky od 50-80cm.Polaci byli chyceni sporadicky při lovu keleru.Večer napíšu víc a snad přidám i nějaké fotky.

[citace]skroban5 napsal:

Hlásím návrat z Hogsetu.Jediná kapitální ryba byl mník 104cm jinak keleři a obecňačky od 50-80cm.Polaci byli chyceni sporadicky při lovu keleru.Večer napíšu víc a snad přidám i nějaké fotky.[/citace]

No to, je tam poslední roky taková skoro klasika. Dřív to bývalo podstatně lepší. Škoda, že lepší lodě, že by se dalo zajet dál, když ryby nejsou najetý ve fjordu.

[citace]lev1971 napsal:

Přeji všem hezký den

Jedu na HOGSET poprvé.Máme poslední květnový termín.

Pochopil jsem že nás bude střídat PLUKAS.

Moc se těším a kdybych zcela náhodou nehledal nám.mapy ani bych

o tomto fóru nevěděl.

Přečet jsem forum celé a pokud by jste něco důležitého chtěli

předat dál tak se těším. Dík[/citace]

Jo, jo. Budeme se střídat. Vy už to máte opravdu za pár. Tak ty ryby probuďte k životu a nachytejte! Zkuste se případně poradit s Georgem, kde a na co. Má hodně zkušeností a zná to tam jak svý boty a pokud bude vědět, tak určitě rád poradí.

Děkuji PLUKASOVI za info a dám vědět až se vrátíme jak to kousalo.

Ahoj Vydro, letos jedeme na Hogset v srpnu, už jsem tam byl, ale přesto Tě prosím o info, jak jezdíte na metrové mníky :-)

Tedy ne jak, to je jasné, že lodí. Prosím o info kam... :o)

S větším spožděním dávám pár fotek s Hogsetu

Šťastná rybářka s největším ulovkem.

Lumb

Platýz

Počasí bylo hodně proměnlivé včetně silného větru a deště, díky kterému jsme strávili celý den na chatě.Je tam hodně míst které jsme nestihli prochytat ale to je všude kde jsem byl,důležité je užít si těch pár dnů.

Tak jsme doma z Hogsetu.Po prvé návštěvě jsme z toho místa opravdu nadšení.Škroban před náma to musel mít asi bouřlivé.Když jsme přijížděli tak bylo všechno pod vodou-doslova.Tunely i mosty zavřené-no prostě provazy deště.Nám se druhý den objevilo sluníčko a 22 bylo hned.Ryby-co říct.Dorši kolem 80 v bedně pokaždé,keleři taky,když jsme jeli na mníky byli tam dle mapy-moc díky za mapy Petře-štikozubci

byli takoví že jsme otvírali nerezové oka na pilkru nebo je trhali-bylo nás víc nejen já.Mapa kde jsou je na chatě.Jen se nepoved wolffish ale co příště.Pan domácí příjemný-chata výýýýýborná.

Prostě kolektivní nadšení nás všech.Už jsme zaukolovali našeho bosse

ať objedná další rok.Jen ta prohibice na severu nás doběhla.Harald měl státní svátek a ani pivo v obchodě neprodali-zlatí komanči.

Hranice naprosto v pohodě.Tide jsme měli v poledne a půlnoc ale čelovky jsme nepotřebovali.No prostě paráda.Až zpracuji fotky přidám něco tady.Přeji vám co pojedete ať Vám to kouše.Ahoj

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!