Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

• Toto téma obsahuje celkem 839 odpovědí. Do diskuze (79 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Skroban a poslední změna proběhla před 2 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 840)
  • Autor
    lev1971
    Účastník
    (84 odpovědí)

Přeji všem hezký den

Jedu na HOGSET poprvé.Máme poslední květnový termín.

Pochopil jsem že nás bude střídat PLUKAS.

Moc se těším a kdybych zcela náhodou nehledal nám.mapy ani bych

o tomto fóru nevěděl.

Přečet jsem forum celé a pokud by jste něco důležitého chtěli

předat dál tak se těším. Dík8-O

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

Hlásím návrat z Hogsetu.Jediná kapitální ryba byl mník 104cm jinak keleři a obecňačky od 50-80cm.Polaci byli chyceni sporadicky při lovu keleru.Večer napíšu víc a snad přidám i nějaké fotky.

Vydra
    Účastník
    (749 odpovědí)

skroban5 napsal:

Hlásím návrat z Hogsetu.Jediná kapitální ryba byl mník 104cm jinak keleři a obecňačky od 50-80cm.Polaci byli chyceni sporadicky při lovu keleru.Večer napíšu víc a snad přidám i nějaké fotky.

No to, je tam poslední roky taková skoro klasika. Dřív to bývalo podstatně lepší. Škoda, že lepší lodě, že by se dalo zajet dál, když ryby nejsou najetý ve fjordu.

plukas
    Účastník
    (157 odpovědí)

lev1971 napsal:

Přeji všem hezký den

Jedu na HOGSET poprvé.Máme poslední květnový termín.

Pochopil jsem že nás bude střídat PLUKAS.

Moc se těším a kdybych zcela náhodou nehledal nám.mapy ani bych

o tomto fóru nevěděl.

Přečet jsem forum celé a pokud by jste něco důležitého chtěli

předat dál tak se těším. Dík

Jo, jo. Budeme se střídat. Vy už to máte opravdu za pár. Tak ty ryby probuďte k životu a nachytejte! Zkuste se případně poradit s Georgem, kde a na co. Má hodně zkušeností a zná to tam jak svý boty a pokud bude vědět, tak určitě rád poradí.

lev1971
    Účastník
    (84 odpovědí)

Děkuji PLUKASOVI za info a dám vědět až se vrátíme jak to kousalo.

Jan-Tadeas
    Účastník
    (47 odpovědí)

Ahoj Vydro, letos jedeme na Hogset v srpnu, už jsem tam byl, ale přesto Tě prosím o info, jak jezdíte na metrové mníky 🙂

Jan-Tadeas
    Účastník
    (47 odpovědí)

Tedy ne jak, to je jasné, že lodí. Prosím o info kam… :o)

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

S větším spožděním dávám pár fotek s Hogsetu

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

Šťastná rybářka s největším ulovkem.

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

Lumb

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

Platýz

skroban5
    Člen
    (158 odpovědí)

Počasí bylo hodně proměnlivé včetně silného větru a deště, díky kterému jsme strávili celý den na chatě.Je tam hodně míst které jsme nestihli prochytat ale to je všude kde jsem byl,důležité je užít si těch pár dnů.

lev1971
    Účastník
    (84 odpovědí)

Tak jsme doma z Hogsetu.Po prvé návštěvě jsme z toho místa opravdu nadšení.Škroban před náma to musel mít asi bouřlivé.Když jsme přijížděli tak bylo všechno pod vodou-doslova.Tunely i mosty zavřené-no prostě provazy deště.Nám se druhý den objevilo sluníčko a 22 bylo hned.Ryby-co říct.Dorši kolem 80 v bedně pokaždé,keleři taky,když jsme jeli na mníky byli tam dle mapy-moc díky za mapy Petře-štikozubci

byli takoví že jsme otvírali nerezové oka na pilkru nebo je trhali-bylo nás víc nejen já.Mapa kde jsou je na chatě.Jen se nepoved wolffish ale co příště.Pan domácí příjemný-chata výýýýýborná.

Prostě kolektivní nadšení nás všech.Už jsme zaukolovali našeho bosse

ať objedná další rok.Jen ta prohibice na severu nás doběhla.Harald měl státní svátek a ani pivo v obchodě neprodali-zlatí komanči.

Hranice naprosto v pohodě.Tide jsme měli v poledne a půlnoc ale čelovky jsme nepotřebovali.No prostě paráda.Až zpracuji fotky přidám něco tady.Přeji vám co pojedete ať Vám to kouše.Ahoj

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 211. až 225. (celkem z 840)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Chata Hogset-střední Norsko-komuna Gjemnes

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...