Moc díky za podnětné informace, dozfám, že ještě někdo něco písne
jeli jsme v roce 2018 trasu Prostějov – Tallin 1500km, tam na noční trajekt do Helsinek, jede to večer, přirazí ke břehu, vypne motory a vyspíš se tuším do 7,00 (8hodin místo 3,5h na trajektu), jen snídaně s sebou nestála za nic (do pytlíku pár drobností) a pak dále na sever Lahti-Jyvaskyla-Oulu-Kemi. Stavili se zachytat si na Fun & Fish, ale byla to je n Fun, fish žádná :-) U Kemi jsme spali v kempu Savotta Camping, chytali na řece u kempu, sauna se skokem do řeky a ráno vyrazili na Rovaniemi, Inari, Karasjok, Alta – Oksfjord. Chtěli jsme spát v kempu Altfjord Camping, ale nedal se objednat přes Booking. Jeli jsme kolem něj v noci, takže jsme nestavěli a pokračovali až do Oksfjordu a trápili se tam asi již od 1,00 až do 8,00 v autě. Cesta přes LV, LT,EST, FIN v pohodě. Po cestě až na severu dost sobů. Provoz na cestě kromě Polska v pohodě a hezká příroda, ve FIN volné cesty. Jen komáři na severu, pokud jedeš až v červenci.
Doporučuji navigaci Waze, které upozorňuje perfektně na aktuální dopravní situace, zácpy a ušetří tedy čas. Upozorňuje na veškeré pevné radary, kterých je mezi Helsinkama a Kemi hodně. Na severu od Kemi už tolik ne.
Poprvé jsme se vraceli trasou úplně bez trajektů (chtělo se nám řídit a nečekat na trajekty) Oksfjord- Karasjok-Rovaniemi – Haparanda- Stockholm- Malmo- Kodaň- Hamburk- Praha – Prostějov a bylo to krásných 3940km. 52hodin celkem a 40hodin řízení. Už nikdy více. Byl to masakr i v Mercedesu GLE, kterej kilometry polyká jako nic a záda nebolí jak v dodávce. Spát jsme nikde nemohli kvůli mraženým filetám. Chtělo by to sehnat ubytko s mrazícím boxem.
Loni jsem jel trasou Prostějov- Gdaňsk 750km a pak trajekt Gdaňsk-Nynashamn a odtud už je to do Oxfjordu cca “pouhých” 1700km. Celkem cca 2500km.
My teď vždy cestu tam (Soroya) pojmeme jako cestování po Švédsku, rybaření štiky, poznávačky, losí farmy a jedeme třeba o týden dříve. Cesta zpět je kvůli filetům už jen závod s časem. Např. pěkná losí farma je u Overkalix. Jeli jsme přes Kilpisjarvi a přespali v Arctic Fjord Camp Burfjord, ráno brzo vstali a je to cca hodinku na trajekt v Oksfjordu na 8 ráno. Byli jsme tam dřív, aby nás na 100% pobral trajekt. Domů jsme jeli už nejkratší cestou přes Kautokeino, Tore, Umea, Stockholm, Nyneshamen a zase trajekt do Gdaňska.
Nevýhoda, že cesta zpět přes Polsko začíná výjezdem z trajektu cca ve 12,00 a do Prostějova jsem přijeli cca 1,00 v noci.
Za mne cesta přes Helsinky a Finsko - chce to aspoň jednou vidět, ale teď už budu jezdit Gdaňsk - Nynashamn, protože si na 18h dlouhém trajektu super odpočinem a dalo se spát. Neřvaly tak motory jako na jiných trajektech, kde jsem nemohl zahmouřit oka.