Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 30°C
oblačno

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

A co přidat hologram, to už bysme byli slušnej oddíl

Taky se mně to na první pohled líbilo, ale pak jsem si uvědomil, že to bude na jedoucím autě a tak si myslím, že to logo opravdu zaniká v těch barvách a dominatní je norská vlajka což by mělo být naopak. Jinak mně osobně se víc jak oválný tvar líbí to s tou zvlněnou vlajkou, ale rád si nalepím i ovál. Mám to za 45 tak snad už to bude.

Vlajka v pozadí by měla být Norská,ale i česká, tak jak na Hitře u Hynka jezdí lodě s Norskou a Českou vlajkou. Tento návrh se mi nelíbi.  

Nelíbí ! Asi nejlépe a bez servítek to popsal gruvearbeider. Z dálky to naprosto splyne do nepěkného modročerveného fleku. Vycházel bych z předpokládaného použití a možností symboliky a témat. Použítí se nabízí - auto, nášivka, trička, potisky, hlavičkový papír, tašky atd.Dovedu si představit použití obrysů Norska - velmi zajímavý , jasně poznatelný tvar země. Představa v oválu na výšku, někde v oblasti Hitry umístěná ryba vhodně zpracovaná. Na vhodném místě dát vlajku norska případně naši. Ten ovál s norskou vlajkou v pozadí ve mě evokuje ovály na křížích na starých hřbitovech, navíc se domnívám, že přeplácnutí státního symbolu je naprosto nevhodné a možná i odporuje protokolu užívání státních symbolů. Nápad realizace se mi ale moc líbí a podporuju. Nakonec to ale bude na majitelích jak to pojmou.  

No tak mě je to v celku jedno, ja jen vycházel z návrhu od Jisto, kterej sklidil celekem úspěch. Dobrý by bylo, kdyby jste svou přesdtavu hodili na papír, protože z toho už se dá vycházet a nějak to zpracovat. Stačí to načrtnou, pak vyfotit a zmenšenou fotku sem vložit. 1000 lidí - 1000 chutí, stejně se těžko všicni shodnou na jednom :)

takhle to vypadalo na našem autě :

Pánové máme tak celkem 10 návrhů jsou očislovány 1-10 vyjádřete se knim ať určíme která by byla optimální pokud bude mít ještě někdo nějaký návrh tak šup sem sním

moc se omlouvám ale nějak mi to nejde seřadit tak se opravím a dám to sem

Inspiroval mě bobo - šlo by taky dát norskou vlajku do těla ryby a místo norský dát českou - jako podklad - pokud vezmu potaz ten oválný návrh.

Nepoužil bych výraz gruvearbeidera, "spatlanina tří barev", ale pravda je, že ty barvy na dálku splynou, chce to neco s jasnými obrysy jak poslal bobo.

Duke:super,pěkné,výstižné,jo a do Norska letos taky bez nálepky nejedu,valím koncem dubna.Jiné návrhy taky super.

A nalepím to aj na firemní auto a hotovo,v Itálii budou hledět :))

Pro mně by stačila jednoduchá kombinace

1 - norská vlajka / cílová země/

2 - ryba - treska /cílová ryba/

3 - rybářský prut /sportovní rybolov/

4 - bez nápisu /všestrané mezinárodní použití/

To že jsem z ČR poznají podle SPZ.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.