Hasvik, NO
temperature icon 9°C
jasno
Trondheim, NO
temperature icon 16°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 16°C
prudký déšť
Bergen, NO
temperature icon 15°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
zataženo

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

Tak to jsou ty magnety vydržej i myčku mám je na autě 3 roky a držej a taky foto jedné Norské čepky

Kluci až to Michal udělá(čemuž věřím)tak si to vezmnou všichni s diagnozou"norek" mezi které patřím i já....

Jen si myslím že pokud by tam bylo i www tak by nám to Michal mohl dát jako bonus k nejakému nákupu u něj na shopu a udělal by si reklamu na všech silnicích a nemusí platit bilbordy...

to skrblik-moc pěkná kšiltovka,kdes ji sehnal?jen škoda že tam není treska...

Tohle vše je z Dombasu no tam to snad u trola každej zná vždy se tam po cestě stavujem tam maj fakt vše

Jestli chcete, můžu Vám všem zdarma sehnat samolepky Coca-Cola nebo Nike a budete to mít hned a bez čekání.

Zkuste už konečně řešit zase něco okolo ryb!

Joul  nemá auto  a nechce se lišit!!!! Joul jinak jsem nemusíš vstupovat a je zde mnoho  jinejch blogú  jenom o rybách Tak si to uži a ty svoje komerční samolepky si strč za klobouk

Joul má auto a opravdu se nechce tímto způsobem lišit. Jinak jsem vstupuji rád, protože se tu od pár jedinců dozvím spousty zajímavých věcí, a proto bych opět přivítal věcnější diskuzi. Je škoda, že se již nezúčasňuje třeba ZAPA, že by ho také odradila podobná témata?

Jinak opravdu proti samolepkám nic nemám, jako mladej jsem měl polepenou celou motorku - asi jako Chochyho auto. A tou Coca-Colou to byl přeci vtip!

To joul: tohle je ale téma o samolepkách. Tady nepatří rady o způsobech lovu, ale o způsobu jak se odlišit samolepkou o norském rybaření!

Jo a ZAPA má svou poradnu, tak jestli po něm něco chceš, tak tady Ti asi těžko odpoví:-)

Tak jsem si dal kafé a trochu si zablbnul a zkusil jsem něco zpytlíkovat, tak nějak by to mohlo vypadat. Ta reflexní fólie je dobrá věc, my z ní máme udělaný losíky a máme je na autech i na střešních boxech a v noci je to opravdu dobrý když člověk na dálku vidí ty vpředu. Tady to asi nebude tak jednoduchý, protože reflexní je ta podkladová fólie na kterou se pak nanáší potisk, takže ono té reflexní plochy moc nezbude.

Duke: Jasan to co máte na Ducatu treska je ok ten odkaz na stránky bych tam taky nechal a jen nějak přidat Norskou vlajku jak říkali chlapi. Velikost bych volil podle tipu auta ale určitě dvě velikosti.

Reflexní je vynikající nápad a nálepka by se také mohla lepit zevnitř na okno aby vydržela a nedělala změny na laku.

Jisto>  ty  první  3   jsou  dost  dobré 

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.