Hasvik, NO
temperature icon 8°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Oslo, NO
temperature icon 15°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 14°C
mlha
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno

Budeme se lišit?

Zdar mořští tichý blázni.Nevím jestli to do naší diskuze patří ale mám jeden návrh,nebo konkrétni dotaz na Michala Simča.Co se takhle odlišit od všech tichých bláznu ? Jelikož má každej znás svého plechového miláčka tak co tak na něj nechat malej doplněk ve formě samolepky nebo magnetu ve forme RYBOLOVNORSKO.Osobně mám na autě malou Norskou vlajku ve formě magnetu a je to bomba když někde na parkovišti příde jinej mořskej blázen a hned je diskuze kam jezdíš co lovíš atd.Je to třeba ůlet ale někoho by to mohlo potěšit .Jestli někdo souhlasíte tak to sem napište. " BUDEME SE LIŠIT "

Odpovědět

jsem také pro Pandiona

Každému se líbí něco jiného. Nicméně bych si na auto nedal samolepku, jež má vyjadřovat můj vztah k rybyřině v Norsku s vyobrazením kranase, či co je to za rybu.

Mě se líbí návrh Pandion  č.2 i č. 3.Nezavrhuji ani návrh č.1

Mám k tomu ale připomínky - bílé pozadí by mělo být v reflexní barvě

- ryba by měla být jasně rozpoznatelná treska obecná   

A kdo se ujme toho vyhotovení a distribuce? Pokud by to měli být Sim s Pavlisem, tak by tam měla být adresa tohoto webu.Kdo se toho ujme, tak bere na sebe riziko, že toho nechá vyrobit hodně na vlastní náklady a pak to neprodá.

Jinak souhlasím s Milošem, že ryba Norska je treska. Ten "tuňák" je pěkný, ale nevystihuje tolik rybaření v Norsku:-)

Hlasuji pro Duke strana 4.

Opravdu moc dobrý nápad ty samolepky, delší dobu přemýšlím a vymýšlím nějakou pěknou samolepku na náš autokarávanek, návrhy jsou pěkné, jen už ať jsou hotové (:+

Hlasujem za Pandion str.6, ale prihováram sa za "Slovenskú mutáciu" a namiesto Pandion nejakú bližšiu špecifikáciu partie rybárov, prípadne lokality.

ja jeste s kamosem dodelavam jeden navrh... snad do zitrka by to mohlo byt

Co něco takového.. s tím, že není problém vyměnit českou vlajku za slovenskou

Samosebou že úpravy dle požadavku jsou možné... např. nápis RYBOLOVNORSKO dát pod v celém znění, nebo místo kontury Norska dát jmenovku, či oboje a pod...

Takže by to pak vypadalo nějak takto :

Ja by se vám líbyly takové nášivky?

to Sim:super,pokud je máš tak mi je prosím dovez do Spálova na sraz,ale ještě napíšu meila

Tak co máte po srazu nějaké konkrétní návrhy ? Sim ty nášivky dobrý akorát nevyrazný.A čas nám běží a nic se nedělá mi to máme za pár a bez znaku se nám nechce ject

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.