Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bogen
- Toto téma obsahuje celkem 42 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel jindra a poslední změna proběhla před 13 roky a 3 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
#19768 19.4.2011 v 21:34
učitel češtiny nejsem.v 11 večer gramaticky a vše správně psát neumím. a o to tady si nejde nebo jo?
#19770 19.4.2011 v 21:58to kejklik:¨čoveče”před chvílí jsem přišel z norské schůze a po osmi plzních se to čte uplně v poho :-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D
#19777 20.4.2011 v 6:54Přátelé,chápu,že není každý profesorem češtiny, ale jsme přece češi a čeština je náš mateřský jazyk. Proto si myslím,že bez rozdílu vzdělání každý kdo absolvoval základní školu, a to myslím každý z nás,
by měl umět základní gramatiku. Je to opravdu někdy úděsné jaké pravopisné chyby v základní gramatice jsou zde občas vytvořeny.To neplatí jen pro tento příspěvek.ale i pro mnoho jiných-
Buďme češi a neprzněme náš mateřský jazyk.
Zdravím všechny a přeji každému mnoho rybářských úspěchů.
#19788 20.4.2011 v 9:14Nechte ho. Teď se vrátil z Norska. Tak v tom mám ještě trochu Norštiny:-D
#19789 20.4.2011 v 9:24lovec1 napsal:
Přátelé,chápu,že není každý profesorem češtiny, ale jsme přece češi a čeština je náš mateřský jazyk. Proto si myslím,že bez rozdílu vzdělání každý kdo absolvoval základní školu, a to myslím každý z nás,
by měl umět základní gramatiku. Je to opravdu někdy úděsné jaké pravopisné chyby v základní gramatice jsou zde občas vytvořeny.To neplatí jen pro tento příspěvek.ale i pro mnoho jiných-
Buďme češi a neprzněme náš mateřský jazyk.
Zdravím všechny a přeji každému mnoho rybářských úspěchů.
Helééé, trhni si nohou!!! Jde hlavně o zážitky, ne?
:-x:-x
#19792 20.4.2011 v 10:16To je pravda,v tomto případě co se týče pravopisu,negativní.
#19794 20.4.2011 v 11:56Chybu může udělat každý, ale když je jich víc, čtou se i jinak velmi přínosné a zajímavé příspěvky poněkud méně příjemně. Ale kdo jsi bez viny – hoď první kamenem!… Pojďme se domluvit, že oprava gramatiky bude příště v přátelském, ne-li přímo vtipném duchu, a nikdo se za ni nebude zlobit. Ale hlavně: ať se nikdo kvůli tomu neostýchá do fóra přispívat, to by byla mnohem větší škoda :-):-):-)
PS. Pokud máme mezi sebou nějakého jazykovědce, a měl by k tomu čas, ať třeba vybere příspěvěk s nejvtipnějšíma chybama, a přispěvateli se pak složíme na památeční propisku z Chile:-D:-D:-D
#19799 20.4.2011 v 15:04Pro Dokiho – http://www.mojecestina.cz/gramatika/pridavna-jmena/c2009092802-sklonovani-pridavnych-jmen.html
:-D:-D:-P to je ten přátelský, vtipný duch….
Propisovačka z Chile je zabraná,je to mediální hvězda.
#19821 20.4.2011 v 18:54Pro ZM: díky, a klidně jsi mohl být i s “mýma chybama” konkrétnější, já se česky stále ještě jen učím – není to můj rodný jazyk. Darmo, co se v mládí nenaučíš… A propisku bude muset její “dočasný” majitel navalit, až půjde z hradu: vše co není osobním darem, prý zůstává v úřadě… tak na to si rád počkám:-D:-D:-D
#19827 20.4.2011 v 19:57ja tedy nevim, skoly nemam, ale neco jsem nepochopila …
Bogen pise
“Děkujeme Milhausovi za skvělou reklamu v současnosti i v minulosti!
Pana Dalibora osobně neznám, nicméně chápu, že jako konkurence se nás snaží poškodit.
atd …”
To Bogen . spletl jste si jmena nebo mi neco uniklo? Od pana Dalibora jsem videla jen chvalu, od pana Milhause ani slovo …
Proc vubec pisete o svych klientech na verejnem foru a k tomu nelichotive?
Pripada mi to podivne, ale treba mi to vysvetlite, klidne v soukrome zprave.
#19841 20.4.2011 v 21:46Bogen bysme chtěli jet kocem září, písnětemi SZ. Nerozumím tomu stejně jako Janka. Kdo vás poškozuje?
#19853 21.4.2011 v 9:20To Janka and trojhak:
když si přečtete jejich příspěvky ve starém fóru a budete sledovat jejich snahu ty příspěvky dále odkazovat a kopírovat, určitě pochopíte.
Milhaus a jeho skupina ve mně zanechala silně negativní vzpomínky. Z mého pohledu se nás snažil poškodit, takže nepovažuji za nic špatného sdělit také svůj názor a to velmi jemným způsobem. Jinak si všimněte drobného detailu, že on zde píše anonymně a já jeho anonymitu akceptuji.
Pana Dalibora osobně neznám, jediné co o něm vím, že se zde věnuje propagaci Bogenu, který je cca 35 km od nás a že zde odkazuje a kopíruje příspěvky Milhause.
Děkuji všem, kdo se zde ozvali s pozitivními zkušenostmi, ikdyž jsem je třeba trochu péroval se závěrečným úklidem;)
Krásné zážitky v Norsku všem, Bohumil Bohůnek
#19859 21.4.2011 v 10:45To Bogen
ja jsem vcera nejake prispevky cetla a prave jsem nepochopila …, hlavne asi to, ze jsou dva Bogeny a pan Dalibor “propaguje” jiny.
I kdyz slovo “propaguje” .. prislo mi, ze pise docela normalne o nejake lokalite. Takovych prispevku by mohlo byt vic i o jinych mistech. Na jinych forech je to normalni.
Kdyz se nekomu nekde libi, muze prece o tom klidne napsat. Kazdy ma sve oblibene misto. Nepise snad ani nic o tom, ze by se mu prave u vas nelibilo, ale i kdyby, i na to by mel pravo, kdyz by u vas byl …
Nenapadlo me porovnavat prispevky pana Dalibora a Milhause a nejak jsem nenasla, kde vas chce kdo poskodit a ani si nevsimla, kdo pise kde anonymne – ale jak jsem psala, asi mi neco nekde uniklo ..
no jo, patrat po tom nebudu.
Na cele veci me hlavne zarazilo, ze pisete o svych hostech. At je to jak chce, myslim si, ze nejaka intimni sfera mezi hostem a hostitelem by mela byt. Na forum chodi vice majitelu, hostitelu, poradatelu a podobne, ale nikdo se nevzrusuje, ze je Soroya nebo Dolmoy vice zminovana nez jina mista .. no nevim, asi bych to nemela vic rozvadet, ale nikdy bych si nedovolila o nejakem svem klientovi verejne napsat, ze je bordelar nebo tak … ale o tom si treba nekdy muzeme popovidat osobne, at se forum nezahlcuje nepatricnymi diskuzemi.
#19865 21.4.2011 v 11:57Pana Dalibora znám pouze z tohoto fora.
Nechápu, čím se Vás snaží poškozovat, když vaše místo nezmiňuje a koneckoncům na své oblíbené místo dává odkazy na tři různé cestovky, kde se dá jeho oblíbené a tím pádem známé místo, kde dokáže poradit kam na ně objednat. Pan Dalibor neuvádí, to že za úplatu někomu zprostředkuje ubytování ve svém oblíbeném Bogenu a pochybuju, že ty tři cestovky jím uvedené mu dávají nějakou provizi.
Tak nějak mám obavu psát o svém oblíbeném místě, kam jezdím častěji, aby mě někdo podobně nesmyslně nenapadal.
Tady se pravděpodobně ukázala v plné nahotě česká povaha….:-(
#19902 21.4.2011 v 19:32Pro Dokiho – Díky za moudrou toleranci !
Pro Chilany – propisku nevrátí,děj se co děj!
Pro Dalibora – :-D:-D:-D
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bogen