Přejít k obsahu
  • Co s sebou do Norska
  • Celní předpisy Norsko
  • Vývozní kvóty
  • Důležité informace
  • Pojištění
  • Příliv a odliv
  • Aktuální počasí
  • Recepty
  • GDPR
  • VOP
Hasvik, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 20°C
oblačno
Oslo, NO
temperature icon 18°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 16°C
oblačno
Malé, MV
temperature icon 28°C
oblačno
Přihlášení / registrace
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
E-shop
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • E-shop
  • Diskuze
  • Kontakt

barva na pilkry

1 2 3 4 Další »
slavo
13.02.2013 ID: 525098

Chtěl bych vlastnoručně odlité pilkry stříknout nějakým chromovým sprejem. Máte někdo zkušenost? Jaká je výdrž? Dík

0
Odpovědět
Vojtko
13.02.2013 ID: 1052527

Asi ťa nepoteším, ale ja som to skúšal tiež a výsledok bol "na prd":-(

Chromové spreje na thu sú len interierové, takže slanú vodu isto nezvládnu. Keď som chrom chcel ochrániť transparentným lakom, "chróm" zmenil farbu na šedú, takže .... :-E

Budem aj ja sledovať toto vlákno a chcem veriť, že sa najde niekto skúsenejší a skutočne poradí. Držím tebe aj sebe palce :-D

0

Odpovědět

meky
13.02.2013 ID: 1052529

Před časem jsem řešil stejný problém. Nevím o barvě, která by tyto podmínky splňovala.Barvy uváděné jako chromy jsou ve skutečnosti šedé.

Je však záhadou,jak to, že umělohmotná víčka jsou chromová. Asi se jedná o speciální technologii. Jediná možnost je pokovení.

0

Odpovědět

slavo
13.02.2013 ID: 1052531

Asi to vypustím, stačí olověný lesk.

0

Odpovědět

Dan666
13.02.2013 ID: 1052532

Také jsem v minulosti bojoval, jak povrchově upravit odlité pilkry. Souhlas s Vojtkem, že ve spreji to nevydrží. Sehnal jsem si proto práškovou barvu v odstínu chrom a pro moje užití je to dostatečné.

0

Odpovědět

mira.sta
13.02.2013 ID: 1052533

mne se osvedcilo jeste než zacne olovo sednout, oxidovat, striknou nebo pretrit lakem a ted do nej jeste pridavam glitr, das ekoupit v eshopu, a tim natru. neni to na vzdy ale svoje to udela. Kdyz uz je to sede jemne obrousim a pretru.

0

Odpovědět

mira.sta
13.02.2013 ID: 1052534

0

Odpovědět

mira.sta
13.02.2013 ID: 1052535

0

Odpovědět

Step
13.02.2013 ID: 1052539

Někdo to dává poniklovat, ale většina úprav se stejně omlátí o dno. Loni jsem staré olověné pilkry vzal leštícím kotoučkem a těch 14 dnů to vydrží. Ty flitry jsou dobrý nápad, já lepil i samolepky, vše však vezme za své.

0

Odpovědět

David
13.02.2013 ID: 1052540

Ahoj , mi se osvědčila lesklá lepící páska. Vypadá jak alobal, kopil jsem ji ve feroně a byla úžasná, když spadla omotal jsem to znovu a bylo.

0

Odpovědět

mira.sta
13.02.2013 ID: 1052543

samolepky sem zkousel ale malo to drzelo a i po prelakovani to nebylo ono, asi zalezi jaka samolepka to je. Nejlip se mo osvecil lak a glitry, stejne se se to casem omlati o dno a nebo utrhne tak se s tim zase moc nedelam.

0

Odpovědět

vapno1
13.02.2013 ID: 1052544

Dan666, můžeš nám, taky kutilům samovýrobcům, není-li to tajné, sdělit, dá-li se někde výhodně sehnat prášková chrombarva? Cenová relace? Díky.

Používáme stříkací barvu ve spreji Prima Color-CHROME EFFEKT SPRAY. Není to špatné a v Norsku na pilkrech poměrně úspěšné, ale nedocílí se toho pravého třpytivého chromového lesku. Lesk na tvých pilkrech se mi jeví dokonalejší.

0

Odpovědět

Dan666
13.02.2013 ID: 1052545

[citace]vapno1 napsal:

Dan666, můžeš nám, taky kutilům samovýrobcům, není-li to tajné, sdělit, dá-li se někde výhodně sehnat prášková chrombarva? Cenová relace? Díky.

Používáme stříkací barvu ve spreji Prima Color-CHROME EFFEKT SPRAY. Není to špatné a v Norsku na pilkrech poměrně úspěšné, ale nedocílí se toho pravého třpytivého chromového lesku. Lesk na tvých pilkrech se mi jeví dokonalejší.[/citace]

Barvy se dají pořídit na http://www.albixon.cz/praskova-lakovna/prodej-barev/ a cena +- 250,-/kg. To se s nimi musíš domluvit na tom co přesně chceš a kolik. Mají tam i fluo odstíny + základní barvy podle stupnice RAL.

Jinak já to vypaluji normálně doma v troubě. Pilkry předehřeji, obalím v barvě jako řízek(aby barva přilnula), trochu to oklepnu, aby tam nebyla moc velká vrstva a dám vypálit, při 200°C tak na 15min. Mám na to i takový forichtunk, kam je zavěsím a ve větším množství vložím.

0

Odpovědět

vapno1
13.02.2013 ID: 1052553

Dan666

Dík za tip. Barva se dá vypalovat jako u těch, které mám z BRD, firma bohužel nemá chrom v nabídce.

0

Odpovědět

lacoh
13.02.2013 ID: 1052567

My sme si dali jeden rok nastriekať v autolakovni metalízovými farbami a vypáliť. Vyzerali dobre, lesk bol perfektný, a na oder boli tiež odolnejšie ako prelakované sprejovky.

0

Odpovědět

1 2 3 4 Další »
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Přihlásit

Jsme tu pro Vás! Stačí vyplnit formulář nebo nám zavolat.

+420 776 845 524

Souhlasím se zpracováním osobních údajů dle GDPR.

Souhlasím se zasíláním marketingových a reklamních sdělení.

Rybářské sny se plní daleko na severu...

Menu

• Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt
  • Články
  • Lokality
  • Půjčovna
  • Servis
  • Fotogalerie
  • Rekordy
  • Soutěže
  • Diskuze
  • Kontakt

Lokality

• Nordkapp
  • Steinsvik
  • Lofoty Nappstraumen
  • Vingsand
  • Dyrsfjord
  • Bakkan Wahl
  • Soroya
  • Havoya
  • Tanzanie
  • Madagaskar
  • Maledivy
  • Chorvatsko
  • Honduras – Roatan

Partneři

Kontaktní informace

• SIMCO CZ, s.r.o
  • IČ: 284 90 665
  • DIČ: CZ284 90 665
  • Dolní Lhota 11, 67801 Blansko
  • rybolovnorsko@gmail.com
  • +420 776 845 524
  • Zásady zpracování osobních údajů
  • Všeobecné obchodní podmínky

© 2025 Rybolov Norsko | Všechna práva vyhrazena.