Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2024
- Toto téma obsahuje celkem 221 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 1 měsícem a 1 týdnem.
-
AutorPříspěvky
-
#357380 4.8.2024 v 23:25Včera krásný výlet na Melstein s celou rodinou. Cestou jsme si chytili pár ryb a tak čerstvé grilované ryby asi ještě nikdo neměl. V lagunách s křišťálovou vodou se někteří i vykoupali.U ostatních part se to rozjíždí. Hned na prvním výjezdu moravské party zabodovala Anička krásnou treskou.Takže tradice ženské převahy pokračuje.#357401 5.8.2024 v 23:43Dnes jsem měl zájezd do Trondheimu. Vybavovali jsme s Bennem nějaké formality a můžu vám říct, že město už není pro mě.Po návratu jsme aspoň na chvilku vyjeli na Storflua a Liam hned na první drift ulovil krásného kelera. Jeho mamina Linda zase ukázala, že ženy jsou v laufu a vytáhla hned dva. Na zítřejší oběd a na fishcake pro celý kemp jsme nachytali za hodinku a potom jsme rychle ujížděli vytáhnout krabí klece. Vcelku se zadařilo a večeře byla super.#357414 6.8.2024 v 23:30
Dnes se poslední část mé rodiny loučila s mořem. Na 82- ce se vyrojilo neskutečné množství bedničkových kelerů a tak si chlapci jak se patří zachytali.
- Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 2 týdny uživatelem Dedo145.
#357423 8.8.2024 v 0:24Dnes jsem se rozloučil s poslední části rodinky a od dětí jsem dostal na památku krásné obrázky. Ještě si to užili výletem do Trondheimu a slíbili jsme si, že to příští rok určitě zopakujeme.Odpoledne jsem vyjel s novou partou a na 82-ce jsme vybagrovali pár pěkných kelerů. Potom jako když utne a začalo foukat,tak jsme oklikou přes Asen bezpečně zajeli do přístavu.#357447 8.8.2024 v 22:09#357484 10.8.2024 v 23:00Včera se nejezdilo a tak dnes i přes nepříznivé počasí jsme se šesti loděmi vyjeli aspoň na chvilku do Koet fjordu na makrelky. Chvilku trvalo než jsme narazili na slušné hejna ale pak to šlo rychle. Velikost ryb byla různá,tak se muselo trochu třídit. Každý si nachytal tolik co potřeboval a trochu jsme vyzkoušeli i gumové nástrahy,ale kromě pár bedničkových doršů se nic zvláštního nechytilo.Protože je přes kopec vidět na větrné turbíny,tak jsem sledoval jak se otáčky zrychlují. A i když ve fjordu bylo poměrně klidno,tak jsem zavelel k ústupu. Vyšlo to na chlup, protože na výjezdu z fjordu jsme si už trochu zaskákali na bočních větrných vlnách.Teď už je venku 15-ka vítr a zítra se dostane až nad 20 m/s, takže bude těžké i otevřít dveře od chaty#357500 13.8.2024 v 2:33Po včerejší vichřici se nám dnes odpoledne moře trochu zklidnilo a tak všechny lodě vyjely na lov. Ryby jako obvykle po bouřce moc aktivní nebyly,ale nalovilo se toho poměrně dost. Večer ještě sashimi, uzené makrelky a pečené koleno.
- Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 1 týdnem uživatelem Dedo145.
#357507 13.8.2024 v 7:37zdravím na Bakkan Wahl, chtěl jsem se zeptat, v patek odjíždíme s přítelkyní obytným autem do švedska a norska na ryby, budeme se věnovat rybolovu na řekách a jezerech. v plánu máme i rybolov na moři. otázka zní jestli je možné si pujčit lod na dva tři dni ke konci srpna, díky za odpověd, Tomáš a Renata
#357513 14.8.2024 v 1:22zdravím na Bakkan Wahl, chtěl jsem se zeptat, v patek odjíždíme s přítelkyní obytným autem do švedska a norska na ryby, budeme se věnovat rybolovu na řekách a jezerech. v plánu máme i rybolov na moři. otázka zní jestli je možné si pujčit lod na dva tři dni ke konci srpna, díky za odpověd, Tomáš a Renata
Bez problemu
#357524 14.8.2024 v 1:24Zlepšené počasí nám umožnilo výjezdy do všech lokalit. Většina lodí projížděla Melstein a úlovky byly velmi slušné.Makrely na 14 ce byly ve velikostech okolo 50 cm.Já jsem s brněnskou partou vyjel na Husoya zkontrolovat polaky. Za tři hodiny jsme měli v bedně jen jednoho. Už to vypadalo na pěkný propadák,ale po západu slunce se opět stal zázrak a polaci začali kousat o sto šest. Za hodinu a půl jsme měli plnou bednu a velikost od 70 do 85 cm byla zárukou krásných soubojů.Už jsme zaznamenali i první polární záři.#357535 14.8.2024 v 22:14Dnes nám skončilo několik skupin a tak moc lodí na vodě nebylo. Já jsem vyjel s novou partou Pražáků a byla to velká bída. Moře bylo úplně mrtvé a nebýt pár pěkných polaků, tak by to byl úplný propadák. Pravdou ale je, že jsme museli skončit před večerem, protože začal hustý déšť a nepříjemný západní vítr.
- Odpověď byla upravena před 3 měsíci a 1 týdnem uživatelem Dedo145.
#357549 15.8.2024 v 22:03#357561 16.8.2024 v 19:25Ahoj Norci😀nejede teď někdo na Bakkan??z Prahy?? Rád bych poslal dědovi balíček cca 300? . Pokud ano prosím napište sem. Děkuji Honzák 🎣🐟🇨🇿🇳🇴
#357569 18.8.2024 v 22:01Momentálně jsme třetí den bez internetu, operátor slíbil opravu do zítřka.
- Odpověď byla upravena před 3 měsíci uživatelem Dedo145.
#357577 20.8.2024 v 4:47Ahoj dedo dnes nezbudni. https://youtu.be/-NdmYKhN8hk?si=nlZWIY5rDWi8kye6
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2024