Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 199 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 2 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 198)
  • Autor
    JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Dnes ešte pohodová rybačka v ZOO a pred prístavom.Na jedlo sme si chytili mieňa, makreli sme púšťali a polaky boli okolo skál len do 25cm. Balíme,dolievame benzín,umývame kvaerno a večer rozlúčka s Benom a Petrom. Prajem všetkým Norci pohodovú rybačku na mori a hlavne dobré počasie,ktoré nám vyšlo,až na jeden rozfúkaný deň.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Večer nás navštívili a přespali u nás Kodl a jeho kamarádi na cestách okolo Norska. Dnes byl úplně dovolenkovy den, krásné počasí, všichni mají nachystáno a tak jsme si jen užívali. Rakouská parta chytala jen chyť a pusť, takže ten 115 cm dorš ještě plave v moři. Večer jsme se rozloučili s Jakabom, který dostal tričko za doršáka 115 cm a pochutnali si na uzených makrelkach. Okouniky jsou ze vcerejska a zitra frcime s kosickou partou dochytat jeste nejake doplnky do limitu.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 3 měsíci uživatelem Dedo145.
    Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Uvolnilo se místo na Bakkan Wahl, chata RYBOLOV NORSKO 29.8.-5.9.2021 za 13.100,-NOK pro 4 osoby s jednou lodí.

kodl1
    Účastník
    (225 odpovědí)

Ahoj. Děkujeme Dědovi za azyl na prespani. Večeře byla výborná. Treska s bramborem. Ještě jednou díky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Horký až 30 stupňový den s osmičkou větrem od jihu využili košicané na výlet do Fort Austrat. Večer se nám to na moři pěkně uklidnilo,tak jsme vyjeli dochytat limity. Chvíli trvalo než rybky začaly brát,ale pak to opět přišlo a za hodinku jsme byli plní. Než kluci dofiletovali,tak jsem jim připravil z jednoho hlubinného polaka sashimi a oni odjeli balit a já frčím do postele.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Nejen rybami je živ člověk. Kosičané si po úspěšném týdnu udělali výlety na Austrat a do Trondheimu. Všichni už mí končí a čekám střídání skupin. Dnes teploty okolo 30 stupňů,ale silný vítr. Zatím loví jen Holanďané a já jsem si dnes vyjel k zelenému ostrovu zkusit polaky. Nic velkého,ale záběrů dost a za 2 hodiny 8 bednickovych a několik menších.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Nazdar,nazdar. Sme doma z Bakkanu,nikde žiadne kontroly,v Trelleborgu na trajekt nechceli ani covidpasy,na hranici CZ/SK ani noha. Peter/dedo145/, ešte raz díky za výborne prežitú dovolenku na Bakkane a o rok sa vidíme. Ja som vyhral tričko a Jardo mi zožral,teda zedol všetky makrely,ktoré si vyúdil.Odkazuje,vraj boli famózne.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Uvolnilo se místo na Bakkan Wahl, chata RYBOLOV NORSKO 29.8.-5.9.2021 za 13.100,-NOK pro 4 osoby s jednou lodí.

Místo je obsazené, už prosím nevolejte. Díky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Loučení s Košičany a Rakušany podle bakkanskych zvyků. Pomalu se zdokonaluji v pečení fishcake a už mi zbývá jen doladit tvar. Od souseda bylo také pár langusticek. Rybařili jenom Holanďané a Němci si dali dnes oddych.
    Ochladilo se ze včerejší třicítky na 12 stupňů a zítra má dost foukat. Čekám další partu z CZ a švédské halibutaky.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Rozfoukany den a teploty okolo 13 stupňů. Dnes ani Holanďané nevyjeli. Večer se nám to trošku zklidnilo a tak jsme s novou partou mohli vyjet aspoň na rozcvicku na polaky. Holky zabraly parádně a tak se těším na fotky z dalších výjezdů. Tomáš si moc nezachytal, protože musel podebirat a vytahovat háčky z ryb.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes se dalo jezdit jen dopoledne a to vetsina osazenstva prospala. Asi udelali chybu,protoze podle Gerarda bylo na mori hodne zivo. krome metrovych keleru se jim zavesil na sandeel i mensi sledak,ktereho bylo tezko vylovit,ale stastne si pluje v nasich vodach dale.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

V noci už jsem neměl nervy na ztrácející se signál při hustém dešti a teď je polojasno a internet fici naplno. Takže trochu se zpožděním posílám včerejší úlovky. Den byl plný deště a nárazového větru,tak jsme jen odpoledne vyjeli na chvili do Koet fjordu. Odliv a prázdný fjord nás nechali vytrapit asi hodinku bez záběrů,ale s přitékající vodou se začaly objevovat makrely a s nimi i jednoskvrnky a dorši.Moje spolujezdkyně Klára mně vesele prechytala a na druhé lodi se věnovali hlavně makrelám.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Včera jsem si dal od netu oddych, protože jsem do noci vyvážel krabolovky a po mém příjezdu z přístavu už vše spalo. Dnes to ale vynahradím. Vyjeli jsme se třemi loďmi Noru na velký výjezd. Na 47- ve jsme začínali a mezi malými kelirky padly 2 metrovky a pár menších doršů. Pak jsme se přesunuli na hranu jižně od Melsteinu a všichni se vyřádili na kelerech. K poledni už byly skoro plné bedny a tak jsme je dochytali okouniky, kterých je tam snad čím dál tím víc.
    Ostravská parta zvládla taky pěknou metrovku a já jsem si vybral za pomoci Klárky kraby a navečer vyudil pro vsechny makrelky. Krásný den a úspěšný lov. Zítra uvidíme jak to bude jezdit, protože bude skoro bezvětří.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Včera rozloučení s Melsteinen pro Ostravskou partu, večer příjemné posezení a dnes večer odjíždí. Dnes mám hospodářský den a trochu oddychu. Odpoledne mi přijede dcera s rodinkou a snad se tu vnoučatům zalíbí a budu tu mít nástupce.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Na Holanďany je spoleh. Dnes byli jediní na vodě a dařilo se jim jako obvykle. V odpoledních hodinách jsme se rozloučili s ostravskou partou a navečer mí prijely posily.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 198)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...