Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 199 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 2 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 198)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Krásné počasí a super rybarina. Polaci brali až odpoledne a SK parta se věnovala okounikum.

• Odpověď byla upravena před 3 roky a 4 měsíci uživatelem Dedo145.
    Stanislav70
    Účastník
    (6 odpovědí)

Ahoj Petře, tak jsi konečně na základně. Doufám, že budou pravidelné reporty s fotkami. 😀

My se uvidíme (snad) 20.8. Už se nemůžeme dočkat, tak ať na nás zbudou nějaké ryby v moři.

Žďár a ať se klukům daří

Staňa

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes už se začalo měnit počasí a tak se rybáři mohli realizovat jen dopoledne. Pochytala se spousta pěkných ryb a konečně byla i dobrá krabí večeře. Zitra už nás čeká jen jizda kolem pobřeží a fjordy, protože na moři bude minimálně osmicka vítr.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)
    Anonymní uživatel
    Neaktivní
    (6 odpovědí)

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, jestli nevíte, kde se otestovat na cestě zpět do ČR? Předem děkuji za odpověď.

Ja to budu z dovoleny resit takhle… https://www.onlinetestovani.cz/ Na jare jsem dal za stejny antigen test na letišti 50$ za osobu. To uz absolvovat nechci.

Dobrý den, můžu se zeptat, kdy se vracíte zpět do ČR?

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak se nám navečer podařilo vyjet. Vítr se zklidnil a půlnoční těžba byla úžasná. Momentálně to ještě v přístavu intenzivně žije a tak další fotky posbiram až se všichni ráno probudí. Ale byla to paráda a máte se na co těšit.

Solny
    Účastník
    (687 odpovědí)

Zdravím na Bakkan…koukám,že se mlaďasům daří. Super info…díky Péťo👍

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)
    Včerejší noční vylet se nezačal nejlíp. Zkoušeli jsme polaky a ti o tom vůbec nevěděli. Aktivita byla slaboucka a za 4 hodiny jsme na třech lodích měli asi jen 12 ryb. Ve 23 hodin jsme s vláčením skončili a přejeli jsme na 70 m hranu na jihu Melsteinu. Tam to bylo něco úžasného. Sonar plný ryb a byly to keleři od 30 do 90 cm. Pod nimi lovily tresky,ale bylo těžké se k nim dostat přes spousty kelerů. Komu se to podařilo měl vyhráno. Protože se měnilo počasí,tak jsme chvili po půlnoci padilí k domovu aby nás nezastihnul hlášeny vítr.
    Dnes jsme se loučili s muzikantskou partou,kde si tričko nejlepšího rybáře vybojovala Natálie za polaka 92 cm.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Rozfoukany den nás pustil jen do fjordu. Makrely se drží ještě dále od břehu a tak jsme nachytali jen pár slušných jednoskvrnek a dorse do 80 cm. Protože kluci už měli nachystáno tak dorse šly nazpět do vody a z jednoskvrnek jsem večer za pomocí Bennovy švagrové poprvé připravil pravý norský fishcake. Hradecaci připravili super obloženou mísu a mně zůstal čas na dokončení keleroveho salátu. Opět tu bylo i loučení se Solnyho partou a najely mi tři chaty Němců. Zitra bude fučák a tak si konečně prospim.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Ahoj Peter. Všetko nachystané,trajekt Rostock-Trelleborg zakúpený,zajtra vyrážame. Dohodni nám ešte nejaké pekné počasie. JAKABO

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Fučák jak hrom. Ani do fjordů se nedá vyjet. Tak jsem si udělal hospodářský den. Večer ještě loučení s hradečáky a za hukotu vichřice jdeme spát.

venda
    Účastník
    (51 odpovědí)

Ahoj Péťo, můžeš dát recept na tvůj Fishcake? Co jsem pohledal v receptech tak nic nevypadalo tak dobře jako na tvojí fotce,

Díky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ahoj Péťo, můžeš dát recept na tvůj Fishcake? Co jsem pohledal v receptech tak nic nevypadalo tak dobře jako na tvojí fotce, Díky.

Naucila mne to Bennova svagrova. Takze :

Stahnute filety bez kosti nakrajime na mensi kousky/vhodne ryby v poradi. jednoskvrnka,polak,keler/ a vlozime do mixeru. Na 1/2 kg ryb pridame 2.5 polevkove lzice bramboroveho skrobu,jednu vetsi nadrobno nakrajenou cibuli a osolime a okorenime dle chuti. Smes rozslehame v mixeru a az je z ni neco jako testo,pak za staleho mixovani prilevame pomalu 0.4 litru mleka. Smes musi zustat napenena asi jako poradne tuha slehacka.

Na panvici si rozpalime maslo a na nem lzici vytvarujeme asi 1 cm hrube livance a peceme do ztmavnuti. Hotove fishcake nechame na stojato okapat z mastnoty a pak uz jenom dobrou chut,

Obecnacka pry moc vhodna neni.protoze se pak fishcake rozpadaji.Nekdo pridava do smesi i vejce,ale podle mne to neni potreba.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

A pořád fouká. Snad už zítra se aspoň do fjordu dostaneme. Nepříjemné počasí mi aspoň poskytlo dost času na dokončení příprav v přístavu i v kanceláři.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Uvolnilo se misto na Bakkanu =chata pro 6 lidi od 6.8 do 14.8 2021

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 198)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...