Preji vsem Norkum vsechno nejlepsi v novem roce 2020 a otviram toto nove vlakno.
Preji vsem Norkum vsechno nejlepsi v novem roce 2020 a otviram toto nove vlakno.
To děda : Ahoj Zdenale. Nejdéle trvalo získat souhlas souseda, kterému se trochu pokazil výhled na přístav. Proto je tam rovná střecha.
Valendu asi nedám, protože to už bych ani do kempu nepřišel.
Těším se na vás a doufám že už přijede i Muckova hihi
Odpovědět
Já to chci letos taky poprvé zkusit přes mosty bez jediného trajektu, tak se chci zeptat, jestli je cesta v pohodě a rád bych se blíž informoval než něco hledal na netu, kde přibližně ten los je, jedu sice jinam, ale zřejmě kus cesty bude podobné, díky
Já už tak jezdím 5 let a zatím velká spokojenost
Odpovědět
Já to chci letos taky poprvé zkusit přes mosty bez jediného trajektu, tak se chci zeptat, jestli je cesta v pohodě a rád bych se blíž informoval než něco hledal na netu, kde přibližně ten los je, jedu sice jinam, ale zřejmě kus cesty bude podobné, díky
ale pič.....:-)
Odpovědět
Zalezi kolik jede ridicu, ve dvou je to celkem na H...... pokud nejsi milovnik drzeni se porad volantu.
Los je na E3 asi 130 km za Elverum, kousek za odbockou na Koppang
ale pič…..:-)
Odpovědět
Mira. sta dík moc, zastavíme se, jo, dva řidiči, ale člověk je zvyklý :-)
Odpovědět
U losa míváme zastávku pravidelně. Je tam hodně místa i pro autobusy s přívěsem a celobetonová budka s toaletou.Samozřejmě čistou. Socha samotná je gigantická, fakt nepřehlédnutelná.
Odpovědět
Fischstar club Karlovy Vary se u sobíka fotil již 10x jezdíme pravidelně........Letos jedem na Bakkan......
Odpovědět
Doma si ještě užívám domácí zabijačky a na Bakkanu už finišují závěrečné práce na přístavní kanceláři
Odpovědět
To Dedo145: to jsem ještě neviděl, prase vyuzený vcelku :-)
lenoši, co kalafuna, horká voda, řetízky, zvonky...…. režná?
Odpovědět
Na Slovensku se to dělá jinak 😉 má to lepší chuť🤪.
Už se těším na Bakkan co nového zase přinese nacházejí sezóna a co nového nás Dedo 145 naučí.
Odpovědět
Na Slovensku se to dělá jinak 😉 má to lepší chuť🤪.
Už se těším na Bakkan co nového zase přinese nacházejí sezóna a co nového nás Dedo 145 naučí.
Odpovědět
Cau
a bude tento rok Bakkan / Norsko/?
od dnes ma Trondheim virus /muž 40 rokov/
v Melhus, chalan sa vratil s Bergen. kde mal kontakt s virusom/je v domacej karantene/
26.februara malo Norsko 1.pripad v Tromso dnes ma Norsko 48.
www.vg.no
Odpovědět
Tak já četl 32,Švédsko 35,Německo 244. Samozřejmě že to sledujeme,uvidíme jak se to vyvine,jedeme za měsíc a půl. Abychom tam nezůstali někde v karanténě....
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...