Zdravím.
Kdo jede v roce 2019 na Bakkan
Pro JanaS
V loni chata rybolov norsko1.Co se týče vybavení chaty dostačující.Chata byla uklizena v perfektním stavu.Mrazák,lednice,koupelna všude čisto.Doporučuji vyrazit na moře s dědou.Poradí kam a jak na ně.Nám to hodně pomohlo a nachytali jsme krásné ryby.
Odpovědět
Pro JanaS:
Na chatu Torfride jezdíme každý rok už asi 8 let...také jsem četl v sešitě či deníku co na chatě je tyto věci co píšeš...asi jsme měli štěstí ale plísně ve sprcháči sem si nevšiml a asi nikdo z naší party,mrazák ve filetárně je jeden velký a není tam dlouho možná 3-4 roky a jeden menší starší...vždy nám v nich všechno dobře zmrzlo...lednice na chalupě je nová je tam asi 2 roky...jinak vybavení chaty nám vždy stačilo a je pěkné...dokonce je na chalupě i vysavač...pak jsou tam nějaké věci co tam nechali jiní rybáři,fén na vlasy tam nechala moje přítelkyně a byl tam i loni a já nevím co ještě....asi záleží co tam přijede za lidi a co tam vyvádí...co se týče výjezdu z kotviště je to trochu oříšek...poprvé jsme to vypádlovali,podruhé vycouvali a potřetí už to šlo samo,výjezd je úzký a místy mělký musíš kousek přizvednout motor za odlivu když se bojíš,jen to chce pomalu a nebýt posilněn něčím tvrdým...je tam nové molo jen musíš najed do té správné kóje,některé jsou užší,jinak se tam zasekneš ...jinak chata je pro nás super máš filetárnu společnou jen z jednou chalupou to platí i o přístavu..mrazáky jsou jen pro tebe a k lodím je to možná 60 metrů....občas nás zlobila wifi,ale nám to nám nevadilo...nevím jestli ti to takhle stačí když tak se ozvi a nebo napiš Dědovy145 řekne ti víc...já tam jedu 20.dubna tak ti pak můžu říct víc co se po 7 měsících změnilo ale asi nic..máš tam takové soukromí kolem nikdo nikde...lodě si myslím že jsou super nikdy žádný problém,když ti nedojde benzín..
Odpovědět
Dobré ráno. Děkuji všem za reakce.
Horňas, tobě speciální poděkování, protože je to k té konkrétní chatě, o kterou mi jde. Nám se líbí přesně to, co popisuješ. Soukromí, klid. Výborné informace, díky za ně. O ty nejčerstvější z letošní sezóny určitě budu mít zájem.
Přeji ti ať se vám daří, vyjde počasí a můžete si to užít.
Honza
Odpovědět
Vážení klienti prosím aby jste si nemysleli,že se vymlouvam,ale chata Torfridde nepatří do mě pusobnosti.Pokud jsou tam nasi /tedy CZ a SK / hoste na pozadani rád pomuzu.Ale já mám na starosti vsechnv hosty Bakkanu, všech 21 lodi ,cely přístav,a všech 9 domů.Na zařízení chaty Torfridde,lodě k tomu patřící nemám zadny dosah a muzu jenom pomoci s pripadnymi problémy.Tento objekt i s vybavením patří jinemu majiteli
Odpovědět
Dnes jsme dorazili šťastně na Bakkan.Cesta v pohodě,ale zima je tu jak na Sibiři.Zitra 12-ka vitr ,tak se povenujeme pripravam a pozitpo hrr na ně.
Odpovědět
Ahoj Dedo. Jaká byla cesta, kudy jsi jel? Je tam nějaké dopravní omezení? Pojedeme už příští týden nahoru, tak scháním čerstvé info. Díky.
Odpovědět
Jel jsem jako vždy po mostech a v Norsku po trojce.Vesya z Prahy na Bakkan za 23 hod. Bez problemu
Odpovědět
Včera dvanáctka vítr ,tak jsme se věnovali priprave lodi.Dnes 5-6m/s,tak frcime na ne.
Odpovědět
Paráda Dedo! Už se těším na první letošní rybí report z Bakkanu. Přeji dobrý lov.
Odpovědět
První den na vode je tu.Po včerejsi foukanici velmi příjemne pocasi.Nejvetsi tresku 95cm chytil Milan.Dopoledne jsme se pomotali okolo majáku a odpoledne i na moři.Ryby moc aktivní nebyly,ale první balíčky už kluci zamrazili a večeře byla taky .Pár keleru už je nasolených na salat a nějaké mnicky na úzeni taky.Dnes pokračujeme
.
Odpovědět
Ahoj Dědo, moc hezké ryby, doufám že se potkáme na lovišti. Za týden jedeme. Petrům zdar.
Odpovědět
Marecek se dostal do vedení s treskou 108 cm.Prozili jsme krasny slunečný den se spoustou peknych ulovkú.Dnes uz se ma zase rozfoukat,tak kluci vyrazi brzy rano a já se povenuji priprave lodí
Odpovědět
Ahoj Dědo. Tvoje reporty z Bakkanu teprve začínají a už nás pěkně dráždíš tím, jaké "ponorky" taháte z vody. Pro naší partu z Chebu to bude dlouhé čekání, protože za tebou jedeme až v srpnu. Tak nám to všechno nevychytejte...
Odpovědět
Ahoj Dědo, super info jen tak dál. Letos ti tam opět zaplníme chaty. Tentokrát 4 v termínu od 18.5-28.5. Někteří již 20 tou sezónu po sobě já jen 17 sezónu 😀. Hltáme všechny příspěvky a těšíme se na viděnou. Ahoj Jindra a parta z Úval a Lounska
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...