Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 473 odpovědí. Do diskuze (69 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dedo145 a poslední změna proběhla před 5 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 474)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Marecek uz je na ceste za mnou a to je neklamne znameni,ze se blizi konec sezony.Bude jej vitat stejne,ne-li horsi pocasi jako vloni a doufam ze stejne jako minuly rok se nam to trochu zklidni a zachytame si.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dolbovci  nam dnes odjeli a za ten jeden a pul dne chytani z celeho pobytu by si zaslouzili tricko vsichni.Ale vitez muze byt jen jeden a to byl Roman.

Stastny prijezd hlasi Marecek s Risou.Privitani slivovickou bylo lepsi jak chlebem a soli a pak rychle nachystat udice a splnit ulohu dne-nachytat par makrelek na uzeni.Na rozhoupanem mori ve vetru 8-10m/s se nam to nakonec podarilo a rybky uz jsou nasolene a zitra pujdou do udirny.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Stal se asi zazrak.Po prijezdu Marecka a Risa se pocasi zacalo rapidne lepsit.Po celodennim vytahovani lodi jsme si dovolili vecerni vyjezd k zelenemu ostruvku.Riso si chytil sveho prvniho polaka v zivote a Marecek zase nasadil latku na 80cm.Sice se jeste okolo nas prohanely bourky,ale po dvou hodinach jsme se uz potme vraceli s deseti peknymi kousky do pristavu.

Pokud se predpoved na zitrek nezmeni,tak nas odpoledne ceka Melstein.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Dolbovci nam dnes odjeli a za ten jeden a pul dne chytani z celeho pobytu by si zaslouzili tricko vsichni.Ale vitez muze byt jen jeden a to byl Roman. Stastny prijezd hlasi Marecek s Risou.Privitani slivovickou bylo lepsi jak chlebem a soli a pak rychle nachystat udice a splnit ulohu dne-nachytat par makrelek na uzeni.Na rozhoupanem mori ve vetru 8-10m/s se nam to nakonec podarilo a rybky uz jsou nasolene a zitra pujdou do udirny.

Ahoj dedy poznávám oba hochy  a pozdravuj je.Mareček vypadá velmi spokojeně zatim čau.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Nadherny den plny zazitku.Rano nas konecne vitalo slunicko a jasna obloha.Po skonceni pracovnich povinnosti jsme se s Mareckem a Risou vydali na Melstein na kelery.Hned na druhem lovnem miste jsme nasli pekne hejno keleru a zacala super zabava.

Jeste vetsim zazitkem by zaber od obrovskeho zraloka sledoveho.Skocil mi na vytahovaneho asi 60 cm kelera.Podarilo se mi ho dotahnou asi 5 metru ud lodi ,ale pak se mi vypnul.Hned pote zabral Risovi znovu na vytahovaneho  kelera a Risko s Mareckovou pomoci s nim par minut bojovalTah pres brzdu byl neskutecne silny ,Bohuzel se zralokovi podarilo prekousnout navazec a pak zmizel v hlouce.

Pote jsme zmenili loviste a ryby braly na kazde nahozeni.Tu jsem mel zase jeden usmevny zazitek.Na nastrahovou makrelu mi skocil mlady racek.Podarilo se mi ho vyhaknout a po nekolika klovancich do ruky  bez podekovani odletel.

Krasny zapad slunce nam zprijemnil konec dnesni rybacky a vlastne jen pred chvili jsme se vratili z filetarny.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 1 měsícem uživatelem Dedo145.
    honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Nadherny den plny zazitku.Rano nas konecne vitalo slunicko a jasna obloha.Po skonceni pracovnich povinnosti jsme se s Mareckem a Risou vydali na Melstein na kelery.Hned na druhem lovnem miste jsme nasli pekne hejno keleru a zacala super zabava. Jeste vetsim zazitkem by zaber od obrovskeho zraloka sledoveho.Skocil mi na vytahovaneho asi 60 cm kelera.Podarilo se mi ho dotahnou asi 5 metru ud lodi ,ale pak se mi vypnul.Hned pote zabral Risovi znovu na vytahovaneho kelera a Risko s Mareckovou pomoci s nim par minut bojovalTah pres brzdu byl neskutecne silny ,Bohuzel se zralokovi podarilo prekousnout navazec a pak zmizel v hlouce. Pote jsme zmenili loviste a ryby braly na kazde nahozeni.Tu jsem mel zase jeden usmevny zazitek.Na nastrahovou makrelu mi skocil mlady racek.Podarilo se mi ho vyhaknout a po nekolika klovancich do ruky bez podekovani odletel. Krasny zapad slunce nam zprijemnil konec dnesni rybacky a vlastne jen pred chvili jsme se vratili z filetarny.

no konecne se pocasi umoudrilo. Ten sledak musel byt zazitek. Toho jsem taky jeste nezaprahl😂😂. Gratuluji k ulovkum. No nic jdu pracovat😂😂🎣🎣🐟🐟

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Po úlovku sleďáka taky toužím, je to nádherný dravec. Škoda, že vám to ukousl. Jak bojuje taková ryba?

Sniza
    Účastník
    (31 odpovědí)

Koukám, že se kemp vyprazdňuje, lodě se vytahují a po těch velkých fučácích se i počasí zlepšilo. Podobný zážitek s rackem jsem měl před čtyřmi roky na Averoy, taky mě pokloval. Moc vám přeji, aby bylo počasí stále příznivé a vy si konec sezóny vychutnali se vším, co k tomu patří, do samého konce.

Pavel
    Účastník
    (51 odpovědí)

Také jsme loni jednomu domlouvali, aby nám nekradl nástrahy.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 1 měsícem uživatelem Pavel.
    007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

Dedo 145, opět jsi nás letos  ( i mne ) potěšil neskutečným online přenosem.  Jsi na pravém místě a Ben může být  ( a je ) rád, za tvoji přítomnost u něj.  Je vidět , že jakmile se tam v tento čas ukáže Mareček, je to poslední doba lovu v této lokalitě za tvé přítomnosti.  Vím, že Tvé aktivity tímto nekončí v tomto roce.  Jak jsi poptával, mám tu nachystanou tvoji specialitu na jih. Tvůj stromeček 80,100,120 g. Jak pojedeš kolem, stav se. Napiš SMS kdy. Jen to upravím do pákové formy.  Štastný konec sezóny a dobrou cestu domů. 007 + Bondovka

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 1 měsícem uživatelem 007krivanek.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vecerni polakovacka ,po celodenni praci na zazimovani lodi,byla peknym zprijemnenim vcerejsiho dne.Vitr se navecer trochu zklidnil,ale na mori byly jeste vlny okolo 3 m.Schovali jsme se za Asen do klidne vody a krasne jsme si zachytali.Nejlepe to slo Mareckovi,ktery si udelal osobacek-polak 85cm.Dnes se jeste chvilku ,pred prichazejici bouri,da chytat,tak vyjizdime na 2 hodinky na makrelky.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 1 měsícem uživatelem Dedo145.
    Trojnik
    Účastník
    (13 odpovědí)

Dedo, bude nám smutno, až to tam opustíš. Tvoje info hltám každý den a myslím si, že nejsem sám.  Super reportuješ!

Lubos21
    Účastník
    (1 odpovědí)

Ahoj Dedo, Rišo a Mareček. Každý deň sledujem príspevky z Vašej výpravy.  Trochu Vám tie zážitky závidím, tým skôr že som tam mal byť s Vami. Snáď  nabudúce. Dúfam, že každý úlovok riadne zapijete, aby sa darilo aj naďalej. Želám veľa krásnych úlovkov.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Last minute Elephant, super termín 15.6.-23.6.2019. Cena jen cena 20.000,-NOK 2x plast loď v ceně!

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Michal, v cenníku k  Torfride a k Arildu sú lode s motormi Yamaha. Je tam zmena lodí? Lebo tam boli Hondy.Diky za odpoveď.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 436. až 450. (celkem z 474)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...