Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 473 odpovědí. Do diskuze (69 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dedo145 a poslední změna proběhla před 5 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 474)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

V uplynulych dnech jsem delal 3 vyjezdy na Sharkovi.Ceska parta uprednostnila kelerovacku,nemecka parta dorse a okouniky a slovenska polaky a makrely.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Makrelky uz tu mame v plnem poctu a v uctyhodnych rozmerech.Dalsi vyjezdy s nasimi lodemi dokazaly,ze I na uplne klidnem mori se da nachytat.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

V plnem proudu je uz take sezona sklizne a zpracovani morskych a lesnich plodu.Pri prochazkach nebo sberu hub neni zadna zvlastnost setkani s mistni faunou.

Zitra vyjezd na Sharkovi a vecer uz zase pravidelne info

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnesni vyjezd na Sharkovi byl podle prani nemeckych lovcu zamereny na kelery a okouniky.Myslim,ze se nam to povedlo.Nekteri kluci se loucili s vodou a Slovakum se povedla pekna metrovka

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 2 měsíci uživatelem Dedo145.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes velka slabota.Polaci vubec nekousali a tak se posledni dve party,ktere mi tu zustaly. vyradily na makrelach a kelerech.Novacci uz take byli na vode,ale nez jsem prisel z pristavu tak uz spali.

• Odpověď byla upravena před 6 roky a 2 měsíci uživatelem Dedo145.
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Rano trochu fouklo,takze byla hribovacka a uzeni.Odpoledne zase krasna okounikovacka na Sharkovi.Zitra to bude obdobne

black
    Účastník
    (40 odpovědí)

Dnes mizerný počasí, přesto jsme vyjeli, polaci byli při chuti. Pěkná rybařina. Konečně. A houby pořád rostou.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Spatne a uprsene pocasi mi dovolilo zpracovat hriby ,nachytat kraby ,pripravit rybi salat a vyudit makrely.Bohuzel jsem na ne zapomnel,kdyz jsme vyjeli na Sharkovi a tak mi jich 14 ks v udirne shorelo,

Par keleru,pul bednicky makrel a pekna treska byla jen slabou naplasti na shorene makrely.

Za 8 let nepamatuji tak slaby rok na ryby.Jeste vloni jsem si chvalil,ze rok od roku je to s rybami lepsi,ale letos to neplati.Nebyt polaku,tak by spousta Norku odjizdela nastvanych.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Spatne a uprsene pocasi mi dovolilo zpracovat hriby ,nachytat kraby ,pripravit rybi salat a vyudit makrely.Bohuzel jsem na ne zapomnel,kdyz jsme vyjeli na Sharkovi a tak mi jich 14 ks v udirne shorelo, Par keleru,pul bednicky makrel a pekna treska byla jen slabou naplasti na shorene makrely. Za 8 let nepamatuji tak slaby rok na ryby.Jeste vloni jsem si chvalil,ze rok od roku je to s rybami lepsi,ale letos to neplati.Nebyt polaku,tak by spousta Norku odjizdela nastvanych.

Ahoj Dedy těch makrelek je škoda nádherné houby krásné fotky moc hezké podívání zkrátka jsi nej ahoj Jirka

black
    Účastník
    (40 odpovědí)

Dnes počasí lepší, dopolko na hloubkach pěkná žralokovacka, i pět najednou. Odpoledne se naštěstí probudili polaci, jinak nic moc.

Jiri.Marik
    Účastník
    (1 odpovědí)

Ahoj Dedo. Já byl spokojenej i když se žádná metrovka nepovedla. Dvě velký ryby jsem podělal vlastní nezkušeností. Přesně jak psal Michal. Po vázce málo povolená brzda a vyříznutí velké ryby při následném záběru. Škoda těch fotek ze Sharka. A ještě mě mrzí, ze jsem ti tam zapoměl nechat toho dělanýho měděnýho pilkra. Užovka

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes jsem si udelal hygienicky den a dal jsem do poradku filetarnu a okoli.Kdyz jsem na obed videl nestastne tvare slovenskych chlapu nad hromadou hribu,tak jsem se jim smal.Po dokonceni putzungu pristavu jsem si navecer vyjel oddychnout na more.Pri tom oddychovani jsem si chyti 8 polaku a po navratu jsem mel nestastnou tvar I ja.Kluci slovensky mi prinesli pul 90 l bedny hribu,tak jdu makat.Rano vyjizdim s novou ceskou partou na vodu

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Dnes jsem si udelal hygienicky den a dal jsem do poradku filetarnu a okoli.Kdyz jsem na obed videl nestastne tvare slovenskych chlapu nad hromadou hribu,tak jsem se jim smal.Po dokonceni putzungu pristavu jsem si navecer vyjel oddychnout na more.Pri tom oddychovani jsem si chyti 8 polaku a po navratu jsem mel nestastnou tvar I ja.Kluci slovensky mi prinesli pul 90 l bedny hribu,tak jdu makat.Rano vyjizdim s novou ceskou partou na vodu

Ja snad priletim jen na houby😂

ba ne kecam i na polaky😂😂🎣uz mi mocccc chybi🎣🎣🐟🐟

mira.sta
    Účastník
    (1494 odpovědí)

Ja snad priletim jen na houby😂 ba ne kecam i na polaky😂😂🎣uz mi mocccc chybi🎣🎣🐟🐟

takže na RUM 🙂

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Ja snad priletim jen na houby😂 ba ne kecam i na polaky😂😂🎣uz mi mocccc chybi🎣🎣🐟🐟

takže na RUM 🙂

jojo přesně

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 391. až 405. (celkem z 474)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...