ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.
ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.
Mira dokazuje,ze to proste umi vsude.Zatimco my jsme se na Sharkovi s Honzakovskou omladinou bavili decimovanim keleru,tak v doprovodne lodi si Mira pockal na pekneho 16-ti kiloveho halika.Svou metrovku uz ma I Jirka.
Odpovědět
Krásná práce….Miro gratulace!
děkuji, po těch letošních polakách celkem pěkná placka, na 100m na 200g prut celkem zábava
Odpovědět
Na twistra pošlu foto z lodi. Akorat ve 100m
Míro, gratuluji a na co se podařil?
Odpovědět
to Míra -
Že jsi si dal načas s nějakou fotkou....... :wink:
No jo, ale když už, tak ať to stojí za to! Gratuluji :shock:
Odpovědět
Dnes jen bleskove par fotecek,protoze rano v sest vstavam a jedu do Brekstadu.Po navratu vyjezd se slovenskou a norskou partou
Odpovědět
Mám splněno letos Halík byl tak jsem spokojenej. Polaků letos hodně parádní sezóna
Dnes jen bleskove par fotecek,protoze rano v sest vstavam a jedu do Brekstadu.Po navratu vyjezd se slovenskou a norskou partou
Odpovědět
Krásná práce….Miro gratulace!
děkuji, po těch letošních polakách celkem pěkná placka, na 100m na 200g prut celkem zábava
Mirku super placka, gratulace, pozdravuju všechny.
Odpovědět
Tak nám to nějak uteklo, zítra poslední balení a pak už směr Bakkan. V sobotu ráno bychom měli dorazit, tak snad nám počasí bude přát, abychom mohli vyrazit na ryby. Střídáme Honzáka, ale psal, že nám tam pár ryb ještě nechal. :-)
Odpovědět
Slovenska parta konecne nachytala.Rano to vypadalo na krach,ale odpoledne se rozbehli keleri a bylo vymalovano.Ja jsem si pocas jejich kelerovani vytahnul dalsi tri metrovky do sbirky.
Honzakovci jezdi na nocni vyjezdy,takze jsme se uz dva dny nevideli.Doufam,ze dodaji aspon nejake fotecky
Odpovědět
Nabízím na rychlo 1 volné místo na Bakkan (18.8. - 25.8.2018), odjez dnes večer za zvýhodněnou cenu (kolegovi se stala nějaká tragická rodinná událost). Info na tel.: 777 998 710 - obsazeno.
Odpovědět
A takto si to uzivame.Uzeny halibut a okouniky,nocni rybolov a krasne ulovky
Odpovědět
Moc hezký a Honzak s Mírou tu vypadají hóóódně spokojeně, jen nevím zda z úspěchů při lovu a nebo z toho co drží Honza? :D
Asi z obojího a tak to má být Všem Vám blahopřeji.
Odpovědět