Hasvik, NO
temperature icon -4°C
skoro jasno
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -2°C
oblačno
Bergen, NO
temperature icon -1°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2018

ahoj pokud to vyjde měl bych odjet na Bakkan Wahl v měsíci červenec 2018, Chtěl jsem se poradit co si vzít na vláčku za nástrahy, zda je možno pilkrovat a jaké je v tu dobu počasí i přesto že je to červenec, rád si nechám poradit co na sebe díky.

Odpovědět

Dnes den D na ktery se nezapomina.Nadherne pocasi,fantasticka rybarina .Dorse 110 101 105,polaky 95. 90 a spousta bednickovych od 70 d0 80cm,keler 110,halibut 95 a more dalsich ryb.Kdyz jsem prisel z pristavu,vetsina uz spala a tak doufam,ze jeste rano nejake dalsi fotky sezenu

Dik moc za info. Dnes to projedeme.

A jeste par slibenych fotek ze vcerjska.Dalsi uz asi nebudou,protoze 3 chaty dnes odjizdely a nestihnul jsem od nich fotky vybrat.

U Plzenaku se dnes oslavovalo.Petovi se narodila vnucka a odpoledne to jeste oslavil 90-kou polakem.

Konecne jsem dostal fotky od Milovy party,ktera je tu jedna z nezkusenejsich.

U Lesnakovcu se prozmenu litalo.Takze Honzo stastny let a zitra snad nejakou tu fotku z ptaci perspektivy

Klucí parádní kousky. Tiše Vám z domova závidím a těším se na příští rok kdy se konečně do Bakkanu vrátím. Dědo 145 jako každý rok perfektní info. Držte se a makejte ahoj Jindřich T.

Klucí parádní kousky. Tiše Vám z domova závidím a těším se na příští rok kdy se konečně do Bakkanu vrátím. Dědo 145 jako každý rok perfektní info. Držte se a makejte ahoj Jindřich T.

Jindro chybis nam tu.Tesim se nashledanou v pristim roce

Louceni se tremi partami v Bakkanskem stylu.Letecka fotka od Honzy a prvni ulovky kluku z DL.

A na konec jeste neco z nasi zahradky.Dasik 12,5 kg a krasne krabiky v prijemne spolecnosti

Krásný kousky taháte, jsem rád, že ryba už konečně najela. Doufám, že se povede ještě něco většího přes metr.

Co to máte za vláčecí pilkry? Vypadá to moc dobře.

Co to máte za vláčecí pilkry? Vypadá to moc dobře.

To je testovaci novinka a kluci ten test berou zodpovedne.

Kluci z DL to opet rozjizdeji po svem a to jsem od Ludka jeste nedostal jeho nocni ulovek.Plzenaci se rozloucili s morem peknou treskou a ja s ruskymi Nemci jsem absolvoval celodenni vylet okolo Melsteinu.Ryby moc aktivni nebyly,ale bednicky se naplnily.K doplneni beden nam pomohla posledni zastavka u cervene tycky,kde brali polaci na nahozeni

Kluci chytají na tyto Westiny

http://www.topfishing.eu/sandy-andy-17cm-62g/

Ahoj. Jede prosim nekdo ted v dohledne dobe na Bakkan?? Pokud ano tak mi prosim zavolejte, potreboval bych poslat pro Dedu 145 maly balicek. Predem dekuji. Ozvala se mi parta co tam jede 16.6 tak kdyby jel nekdo driv tak prosim o zavolani na 602309104

Dva dasiky za tri dny,tak to uz davno nebylo.Dnes zase rozfoukany den a zadne lode na vode.Zitra obdobne,ale pak to zacne.Dnes mi najel bus Nemcu takze rano budu vydavat vsechny lode.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!