Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 622 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 616. až 623. (celkem z 623)
  • Autor
    Maras
    Účastník
    (76 odpovědí)

Ahoj Dedo, jsi ještě na Bakkanu nebo už jsi to tam ukončil? Tvoje reporty moc chybí. Četl jsem je pravidelně každý den a za to ti strašně děkuji. Ty jsi byl hlavní spotředkovatel informací o rybolovu ve středním Norsku.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ahoj Dedo, jsi ještě na Bakkanu nebo už jsi to tam ukončil? Tvoje reporty moc chybí. Četl jsem je pravidelně každý den a za to ti strašně děkuji. Ty jsi byl hlavní spotředkovatel informací o rybolovu ve středním Norsku.

Uz jsem 3 dny doma.Zaver pobytu byl dost narocny.Tyden bylo mimoradne nepriznive pocasi a atak jsme s Mareckem do noci makali na priprave lodi a upravach filetarny a okoli.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Po tydnu prace uz jsme to nevydrzeli a vyjeli jsme I do bourek a osmicky vetru na Sharkovi.Dost nas to vyhoupalo,ale zachytali jsme si paradne.Keleri byli az prehnane aktivni a polaci brali taky temer na kazde nahozeni.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Nakonec jsme si prece jen uzili krasneho pocasi a tak rozlouceni s Bakkanem bylo pohodove.

Cestu domu jsme zvolili pres Dansko a zkusili jsme kratky trajekt .Cena nas trochu zaskocila.88 EUR pro 2 osoby mimo sezony je tedy dost.

Takze priste uz jen po suche ceste pres oba mosty.Po par dnech se jeste vratim s trochu delsim zhodnocenim uplynule sezony.

Cesar
    Účastník
    (159 odpovědí)

Do kdy bývá Dedo na Bakkanu? Chtěli bysme pobyt na přelomu září a října 2018 a rádi bysme, aby tam byl s námi.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Do kdy bývá Dedo na Bakkanu? Chtěli bysme pobyt na přelomu září a října 2018 a rádi bysme, aby tam byl s námi.

Dedo tam byva obvykle tak do 10.rijna hihi

Cesar
    Účastník
    (159 odpovědí)

Díky Dedo, myslel jsem si to. Už jsem napsal Michalovi mail s žádostí o rezervaci. Tak za rok naschledanou! 🙂

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Uvolnil se jeden červnový termín na Torfride 2.6.-12.6.2018 za 20.500,-NOK, kdyby měl někdo zájem, tak bližší info u mě.

Kontaktujte mě SZ nebo rybolovnorsko@gmail.com

Aktuálně je na stránce zobrazeno 8 příspěvků - 616. až 623. (celkem z 623)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...