Hasvik, NO
temperature icon 6°C
oblačno
Trondheim, NO
temperature icon 8°C
déšť
Oslo, NO
temperature icon 14°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 9°C
polojasno
Malé, MV
temperature icon 30°C
skoro jasno

Bakkan Wahl 2017

Konec uspesneho roku 2016 je tu.Nostalgii za letosnimi zazitky a ulovky nam zahani vyhlidka na novou a mozna jeste lepsi sezonu.Preji vsem Norkum uspesny vstup do noveho roku 2017 a spoustu novych dobrodruzstvi a krasnych ryb.

Tesim se na Vas opet na Bakkan Wahlu   -  Dedo145

Odpovědět

Ahoj Dedo, jsi ještě na Bakkanu nebo už jsi to tam ukončil? Tvoje reporty moc chybí. Četl jsem je pravidelně každý den a za to ti strašně děkuji. Ty jsi byl hlavní spotředkovatel informací o rybolovu ve středním Norsku.

Ahoj Dedo, jsi ještě na Bakkanu nebo už jsi to tam ukončil? Tvoje reporty moc chybí. Četl jsem je pravidelně každý den a za to ti strašně děkuji. Ty jsi byl hlavní spotředkovatel informací o rybolovu ve středním Norsku.

Uz jsem 3 dny doma.Zaver pobytu byl dost narocny.Tyden bylo mimoradne nepriznive pocasi a atak jsme s Mareckem do noci makali na priprave lodi a upravach filetarny a okoli.

Po tydnu prace uz jsme to nevydrzeli a vyjeli jsme I do bourek a osmicky vetru na Sharkovi.Dost nas to vyhoupalo,ale zachytali jsme si paradne.Keleri byli az prehnane aktivni a polaci brali taky temer na kazde nahozeni.

Nakonec jsme si prece jen uzili krasneho pocasi a tak rozlouceni s Bakkanem bylo pohodove.

Cestu domu jsme zvolili pres Dansko a zkusili jsme kratky trajekt .Cena nas trochu zaskocila.88 EUR pro 2 osoby mimo sezony je tedy dost.

Takze priste uz jen po suche ceste pres oba mosty.Po par dnech se jeste vratim s trochu delsim zhodnocenim uplynule sezony.

Do kdy bývá Dedo na Bakkanu? Chtěli bysme pobyt na přelomu září a října 2018 a rádi bysme, aby tam byl s námi.

Do kdy bývá Dedo na Bakkanu? Chtěli bysme pobyt na přelomu září a října 2018 a rádi bysme, aby tam byl s námi.

Dedo tam byva obvykle tak do 10.rijna hihi

Díky Dedo, myslel jsem si to. Už jsem napsal Michalovi mail s žádostí o rezervaci. Tak za rok naschledanou! :)

Uvolnil se jeden červnový termín na Torfride 2.6.-12.6.2018 za 20.500,-NOK, kdyby měl někdo zájem, tak bližší info u mě.

Kontaktujte mě SZ nebo rybolovnorsko@gmail.com

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.