Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2017
- Toto téma obsahuje celkem 622 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
#288475 21.9.2017 v 10:14
Kluci diky za pochvaly,potesi to,kdyz vidim spokojene klienty.V pristim roce jeste chystame s Bennem nejaka drobna vylepseni v pristavu a obnovu lodniho parku.Marecek uz za tyden prileti za mnou a budeme makat na dalsich lodich aby bylo do pristi sezony vse OK.
Jo a k tem pochoutkam.Na pristi rok uz bude I opravdove Sushi.Dostal jsem od jedne party soupravu na jeho pripravu,tak se to zacinam ucit.
#288476 21.9.2017 v 12:35…. a to je jen zlomek toho co Dědo 145 pro lidi dělá. Já jsem se jen při grilování zmínil, že tomu chybí “sladká tečka” a co myslíte? Za 20 minut jsem jí od Dědy145 dostal v podobě 6 ks palačinek s jahodovou marmoškou a to podotýkám bylo něco málo kolem půlnoci. No prostě kamarád každým coulem….
Ještě jednou díky Péťo !!!
#288482 21.9.2017 v 14:28Kluci diky za pochvaly,potesi to,kdyz vidim spokojene klienty.V pristim roce jeste chystame s Bennem nejaka drobna vylepseni v pristavu a obnovu lodniho parku.Marecek uz za tyden prileti za mnou a budeme makat na dalsich lodich aby bylo do pristi sezony vse OK. Jo a k tem pochoutkam.Na pristi rok uz bude I opravdove Sushi.Dostal jsem od jedne party soupravu na jeho pripravu,tak se to zacinam ucit.
Paráda
#288483 21.9.2017 v 14:40…. a to je jen zlomek toho co Dědo 145 pro lidi dělá. Já jsem se jen při grilování zmínil, že tomu chybí „sladká tečka“ a co myslíte? Za 20 minut jsem jí od Dědy 145 dostal v podobě 6 ks palačinek s jahodovou marmoškou a to podotýkám bylo něco málo kolem půlnoci. No prostě kamarád každým coulem…. Ještě jednou díky Péťo !!!
Na palačinky jsem samozřejmě nezapomněl , rozražené dveře v nich Dedo 145 z talířem palačinek , byla vážně sladká tečka večera . Plácnutí do tmy nad žhavim grilem z Romanových úst byla jedna z výzvy pro Petra , neváhal a nemožné udělal možným, přežráni grilovaného masa , špekáčků , a jiných pochutin jsme z radostí ochutnali ,, a palačinky ukončili naše večerní hodování.. Ještě , že si Roman nepřál veverku Dedo 145 , by ji snad šel ulovit 🙂 . Nebudu se opakovat a nebo raději ano Dedo už se těším na rok 2018 , kdy se znovu setkáme , a jak si řekl… ty se ani neluč vždyť si za chvíli tady , bude to i tak dlouhá chvíle .. (klucí tu poslední jsem samozřejmě sežral já , když jste se přecpáni odvalili spát 🙂 koko )
#288502 21.9.2017 v 23:38#288573 23.9.2017 v 1:02Dnes jsme si museli pockat az do 15,00 na uklidneni silneho vetru a vyjeli jsme na Sharkovi s Ostravaky na jejich prvni jizdu.Na 47-ce jsme mezi miliony kelirku hned v prvnim driftu nasli hladove tresky a byla to krasna rybarina.Vsichni si chytili svou metrovku ,jen Milanovi se nejak nedarilo.Konecne uz pri soumraku zacal tahat velkou rybu a k vseobecnemu prekvapeni to byla fakt ryba vecera.Krasny Morsky das.
Lada s Martinem se po telefonatu dostavili za nami a konecne jsme si mohli vykourit vitezny doutnik,protoze I oni pochytali metrovky.
#288597 24.9.2017 v 0:34Senior team z Kovacovej zazil dnes norsky sen.Pri vyjezdu na Sharkovi jsme se na 47-ce trefili do tresek a rybacka byla naramna.Naplnili jsme bedny krasnymi dorsaky a kdyz popoledni skakali na nase nastrahy jen mali keleri,tak jsem prejel na 92-ku blize k Melsteinu a kelerovacka jako prase zacala.Konecne po odstraneni siti mistniho rybare se otevrely cesty na plotny pro hejna keleru a opet to bylo co nahozeni,to zaber.
Ostatni party nedopadly vubec zle,ale byli vsichni tak unaveni,ze fotky budou az zitra.
#288710 24.9.2017 v 23:20#288788 25.9.2017 v 22:41Uloha dne- nachytat bednu makrel a bednu keleru se podarila splnit I pres velmi slabou aktivitu ryb.Pri vyjezdu na Sharkovi senior tym z Kovacovej zase zabojoval a mimo keleru se podarilo I par peknych tresek.
Pardubice po vcerejsim masakru vyjely jen na chvilku kvuli makrelkam na uzeni,Ostrava taky jen makrelkovala a Lada s Martinem se vratili az v nocnich hodinach s krasnymi polaky,ale foto nedodali.
Rano jedeme s pardubickou partou na Sharkovi provetrat polaky a pak mozna kelery.
#288816 26.9.2017 v 9:13Ahoj Dědo a všichni na Bakkanu, krásné ryby chytáte. Velká gratulace všem. Jo dědo pozdrav Bena 🙂
#288841 27.9.2017 v 0:20#288911 28.9.2017 v 1:09Sedmicka vitr zahnal nase lovce do fjordu,kde nachytali jen mensi ryby.Ja jsem navecer vyjel s Ostravaky na Sharkovi trochu zapolakovat.Na prvnich melcinach jen mensi polaky,ale po zapadu slunce se to rozjelo.Naramna rybarina,krasne ryby a pak navrat ve tme domu.Jesteze nam na cestu svitila polarni zare,kterou jsme sice z lodi nedokazali vyfotit,ale klukum pardubickym se to v kempu podarilo na jednicku
#288928 28.9.2017 v 23:06Tak nam dnes prijel Marecek.Cestou z letiste se mi zminil,ze nestihnul nasbirat hriby na suseni na zimu.Zastavili jsme tedy na uplne neznamem miste a vysledek je jasny z fotek.
Ryby dostanou v nejblizsich dnech oddych,protoze vitr 11-13m/s nas na vodu nepusti.Obe ceske party z Bakkanu odjizdeji o den drive,protoze uz se na vodu urcite nedostanou
#289002 29.9.2017 v 21:30Tak nam dnes prijel Marecek.Cestou z letiste se mi zminil,ze nestihnul nasbirat hriby na suseni na zimu.Zastavili jsme tedy na uplne neznamem miste a vysledek je jasny z fotek. Ryby dostanou v nejblizsich dnech oddych,protoze vitr 11-13m/s nas na vodu nepusti.Obe ceske party z Bakkanu odjizdeji o den drive,protoze uz se na vodu urcite nedostanou
Ahoj dedy jak ůlovky tak sklizen hub je krásná.pozdravuj Marečka a at se Vám daří opravy lodí a máte na práci klid ahoj Jirka
#289007 29.9.2017 v 22:30Louceni s poslednimi ceskymi partami a tricka za nejvetsi rybu dostali u Ostravaku ten nejmensi clen a u Pardubicaku ten nejvyssi.Oba za tresky 16kg,takze jeste jednou gratulace.Kluci odjeli o den drive,protoze pocasi s 13-kou vetrem je k lovu nezpusobile.
Ted mi tu zustala jen svedska parta a jeste prijede jedna slovenska.My s Mareckem uz jsme zacali makat na lodich a cekame na lepsi pocasi abychom si take neco nachytali domu.
-
AutorPříspěvky
Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.
Úvodní stránka › Fóra › Diskuze mořského rybolovu › Bakkan Wahl 2017