…. a to je jen zlomek toho co Dědo 145 pro lidi dělá. Já jsem se jen při grilování zmínil, že tomu chybí „sladká tečka“ a co myslíte? Za 20 minut jsem jí od Dědy 145 dostal v podobě 6 ks palačinek s jahodovou marmoškou a to podotýkám bylo něco málo kolem půlnoci. No prostě kamarád každým coulem…. Ještě jednou díky Péťo !!!
Na palačinky jsem samozřejmě nezapomněl , rozražené dveře v nich Dedo 145 z talířem palačinek , byla vážně sladká tečka večera . Plácnutí do tmy nad žhavim grilem z Romanových úst byla jedna z výzvy pro Petra , neváhal a nemožné udělal možným, přežráni grilovaného masa , špekáčků , a jiných pochutin jsme z radostí ochutnali ,, a palačinky ukončili naše večerní hodování.. Ještě , že si Roman nepřál veverku Dedo 145 , by ji snad šel ulovit :) . Nebudu se opakovat a nebo raději ano Dedo už se těším na rok 2018 , kdy se znovu setkáme , a jak si řekl... ty se ani neluč vždyť si za chvíli tady , bude to i tak dlouhá chvíle .. (klucí tu poslední jsem samozřejmě sežral já , když jste se přecpáni odvalili spát :) koko )