Nápověda Doporučujeme:
  • Toto téma obsahuje celkem 622 odpovědí. Do diskuze (74 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Sim a poslední změna proběhla před 7 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 623)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Kluci diky za pochvaly,potesi to,kdyz vidim spokojene klienty.V pristim roce jeste chystame s Bennem nejaka drobna vylepseni v pristavu a obnovu lodniho parku.Marecek uz za tyden prileti za mnou a budeme makat na dalsich lodich aby bylo do pristi sezony vse OK.

Jo a k tem pochoutkam.Na pristi rok uz bude I opravdove Sushi.Dostal jsem od jedne party soupravu na jeho pripravu,tak se to zacinam ucit.

roman1312
    Účastník
    (802 odpovědí)

…. a to je jen zlomek toho co Dědo 145 pro lidi dělá. Já jsem se jen při grilování zmínil, že tomu chybí “sladká tečka” a co myslíte? Za 20 minut jsem jí od Dědy145 dostal v podobě 6 ks palačinek s jahodovou marmoškou a to podotýkám bylo něco málo kolem půlnoci. No prostě kamarád každým coulem….

Ještě jednou díky Péťo   !!!

koko
    Účastník
    (44 odpovědí)

Kluci diky za pochvaly,potesi to,kdyz vidim spokojene klienty.V pristim roce jeste chystame s Bennem nejaka drobna vylepseni v pristavu a obnovu lodniho parku.Marecek uz za tyden prileti za mnou a budeme makat na dalsich lodich aby bylo do pristi sezony vse OK. Jo a k tem pochoutkam.Na pristi rok uz bude I opravdove Sushi.Dostal jsem od jedne party soupravu na jeho pripravu,tak se to zacinam ucit.

Paráda

koko
    Účastník
    (44 odpovědí)

…. a to je jen zlomek toho co Dědo 145 pro lidi dělá. Já jsem se jen při grilování zmínil, že tomu chybí „sladká tečka“ a co myslíte? Za 20 minut jsem jí od Dědy 145 dostal v podobě 6 ks palačinek s jahodovou marmoškou a to podotýkám bylo něco málo kolem půlnoci. No prostě kamarád každým coulem…. Ještě jednou díky Péťo !!!

Na palačinky jsem samozřejmě nezapomněl , rozražené dveře v nich Dedo 145 z talířem palačinek , byla vážně sladká tečka večera . Plácnutí do tmy nad žhavim grilem z Romanových úst byla jedna z výzvy pro Petra , neváhal a nemožné udělal možným, přežráni grilovaného masa , špekáčků , a jiných pochutin jsme z radostí ochutnali ,, a palačinky ukončili naše večerní hodování.. Ještě , že si Roman nepřál veverku Dedo 145 , by ji snad šel ulovit 🙂 . Nebudu se opakovat a nebo raději ano Dedo už se těším na rok 2018 , kdy se znovu setkáme , a jak si řekl… ty se ani neluč vždyť si za chvíli tady , bude to i tak dlouhá chvíle .. (klucí tu poslední jsem samozřejmě sežral já , když jste se přecpáni odvalili spát 🙂 koko )

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

A nakonec neco z nasi zahradky.Fouka a na ryby se moc vyjizdet neda,tak se venujeme kulinarskym dobrotkam.Kluci nemecki se na posledni den jejich pobytu venovali lovu na masicko v Zoo a dost se jim to vyplatilo

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes jsme si museli pockat az do 15,00 na uklidneni silneho vetru a vyjeli jsme na Sharkovi s Ostravaky na jejich prvni jizdu.Na 47-ce jsme mezi miliony kelirku hned v prvnim driftu nasli hladove tresky a byla to krasna rybarina.Vsichni si chytili svou metrovku ,jen Milanovi se nejak nedarilo.Konecne uz pri soumraku zacal tahat velkou rybu a k vseobecnemu prekvapeni to byla fakt ryba vecera.Krasny Morsky das.

Lada s Martinem se po telefonatu dostavili za nami a konecne jsme si mohli vykourit vitezny doutnik,protoze I oni pochytali metrovky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Senior team z Kovacovej zazil dnes norsky sen.Pri vyjezdu na Sharkovi jsme se na 47-ce trefili do tresek a rybacka byla naramna.Naplnili jsme bedny krasnymi dorsaky a kdyz popoledni skakali na nase nastrahy jen mali keleri,tak jsem prejel na 92-ku blize k Melsteinu a kelerovacka jako prase zacala.Konecne po odstraneni siti mistniho rybare se otevrely cesty na plotny pro hejna keleru a opet to bylo co nahozeni,to zaber.

Ostatni party nedopadly vubec zle,ale byli vsichni tak unaveni,ze fotky budou az zitra.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vypada to tak,ze predcasnym vitezem u ostravske party je maly Tom.Jeho 15.5 kg treska asi prekonana nebude.Lada s Martinem si stale udrzuji vysoky standart a u nove pardubicke party dnes na kutru nasadili kluci taky vysokou latku, dve tresky 16 kg a plna lod kelery

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Uloha dne- nachytat bednu makrel a bednu keleru se podarila splnit I pres velmi slabou aktivitu ryb.Pri vyjezdu na Sharkovi senior tym z Kovacovej zase zabojoval a mimo keleru se podarilo I par peknych tresek.

Pardubice po vcerejsim masakru vyjely jen na chvilku kvuli makrelkam na uzeni,Ostrava taky jen makrelkovala a Lada s Martinem se vratili az v nocnich hodinach s krasnymi polaky,ale foto nedodali.

Rano jedeme s pardubickou partou na Sharkovi provetrat polaky a pak mozna kelery.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Ahoj Dědo a všichni na Bakkanu, krásné ryby chytáte. Velká gratulace všem. Jo dědo pozdrav Bena 🙂

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ostravakum se stale dari,takze velka gratulace.My jsme dnes zkouseli s Pardubicaky vlacit ,ale polaci vubec na melcinach nelovili.Kde tam jeden zaber.Zachranila nas zapadni Melsteinska hrana/blizko Honzakovy jedenactky/,kde jsme jich par chytili na 50m hloubce.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Sedmicka vitr zahnal nase lovce do fjordu,kde nachytali jen mensi ryby.Ja jsem navecer vyjel s Ostravaky na Sharkovi trochu zapolakovat.Na prvnich melcinach jen mensi polaky,ale po zapadu slunce se to rozjelo.Naramna rybarina,krasne ryby a pak navrat ve tme domu.Jesteze nam na cestu svitila polarni zare,kterou jsme sice z lodi nedokazali vyfotit,ale klukum pardubickym se to v kempu podarilo na jednicku

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak nam dnes prijel Marecek.Cestou z letiste se mi zminil,ze nestihnul nasbirat hriby na suseni na zimu.Zastavili jsme tedy na uplne neznamem miste a vysledek je jasny z fotek.

Ryby dostanou v nejblizsich dnech oddych,protoze vitr 11-13m/s nas na vodu nepusti.Obe ceske party z Bakkanu odjizdeji o den drive,protoze uz se na vodu urcite nedostanou

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Tak nam dnes prijel Marecek.Cestou z letiste se mi zminil,ze nestihnul nasbirat hriby na suseni na zimu.Zastavili jsme tedy na uplne neznamem miste a vysledek je jasny z fotek. Ryby dostanou v nejblizsich dnech oddych,protoze vitr 11-13m/s nas na vodu nepusti.Obe ceske party z Bakkanu odjizdeji o den drive,protoze uz se na vodu urcite nedostanou

Ahoj dedy jak ůlovky tak sklizen hub je krásná.pozdravuj Marečka a at se Vám daří opravy lodí a máte na práci klid ahoj Jirka

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Louceni s poslednimi ceskymi partami a tricka za nejvetsi rybu dostali u Ostravaku ten nejmensi clen a u Pardubicaku ten nejvyssi.Oba za tresky 16kg,takze jeste jednou gratulace.Kluci odjeli o den drive,protoze pocasi s 13-kou vetrem je k lovu nezpusobile.

Ted mi tu zustala jen svedska parta a jeste prijede jedna slovenska.My s Mareckem uz jsme zacali makat na lodich a cekame na lepsi pocasi abychom si take neco nachytali domu.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 601. až 615. (celkem z 623)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...