Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1,351. až 1,354. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

To Mareček:  v roce 2015  stály oba trajekty Puttgarden-Rodby (plavba asi 45 min) a Helsingor- Helsinborg (plavba asi 20 min) 116 EUR kupujeme oba najednou.

No je to slovo do pranice, asi se zamyslím nad itinerářem cesty. Rozdíl v cenách je zhruba 900 Kč, trasa po mostech je sice delší o 150 Km, což však dělá nějakých 400 Kč. Když by se čekalo 30 min na každý trajekt a než se z něj vyhrabeme při výjezdu, tak je to i úspora času minimálně 1 hodinu.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

To Mareček: v roce 2015 stály oba trajekty Puttgarden-Rodby (plavba asi 45 min) a Helsingor- Helsinborg (plavba asi 20 min) 116 EUR kupujeme oba najednou. No je to slovo do pranice, asi se zamyslím nad itinerářem cesty. Rozdíl v cenách je zhruba 900 Kč, trasa po mostech je sice delší o 150 Km, což však dělá nějakých 400 Kč. Když by se čekalo 30 min na každý trajekt a než se z něj vyhrabeme při výjezdu, tak je to i úspora času minimálně 1 hodinu.

Jsem rad,ze to tak dukladne srovnavas.Jeste stale mi vsak cenove I casove lepe vychazi cesta po sousi.Jedna se jen o to ,jestli jste dva zdatni soferi,kterym nevadi zajet 150km vice namisto sezeni na trajektu.A dalnice v Dansku jsou uplne pohodove.

Step
    Účastník
    (1080 odpovědí)

Ahoj Dedo, řidičů nás je šest a naopak uvažuju, že po souši pojedeme. Cestu známe, už jsme tamtudy jeli, když jsme jeli do Tredge a přes Oslo z Bakkanu. Mysleli jsme, že se přes noc na trajektu do Frederikshavnu vyspíme a prd, skončili jsme v šantánu. :-), kajuty jsme platili zbytečně.

Bude to alespoň změna a na Hamburk jezdím raději než na Berlín, jsou tam vzdálenosti mezi městy kolem 100 km, tak to lépe ubíhá než když máš ceduli Hamburk 300, pak Hamburk 280 pak 256, to je ubíjející. Na příštím sezení to proberu s manšaftem. Dík za tip.

majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

Není to o rybách, ale o rybářích, v srpnu jsme byli na Bakkanu kde bylo díky Dedo 145 opravdu super, ale při balení jsem zapomněla na chalupě destičky do toustovače a Dedo 145 zařídil, aby se po rybářích – Fule Petr píše 7.9. že odeslal dostaly k nám, ale bohužel, NIC NIC . Nejprve byla prý špatně adresa pak se zapomnělo a pak nic.  Mrzí mě to ! Myslela jsem si že rybáři jsou féroví chlapi, ale ………………….Nechci nikoho urazit.

Aktuálně jsou na stránce zobrazeny 4 příspěvky - 1,351. až 1,354. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...