Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Ten parazit žije treskám na jazyku, je to tak?

Vetsinou na jazyku,tento vsak byl v zabrach.

V únoru, jsme jich našli hromady v žaludkách. Měla jsem za to, že se jedná o potravu :/

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Terezko jsem rad,ze jsi se ozvala.Na tvoje zpravy jsem odpovidal,nevim,jestli vsak odpovedi prosly.Zatim nam to se SZ nejak hapruje.

Dnes obycejny pracovni den,dalsi lod nalakovana a zitra okolo poledne se dovali Mirkova parta a zacne kolotoc az do zari.Nenudim se,ale prece jen kdyz tu budou rybari,tak to bude veselejsi.Hlavne aby se zlepsilo pocasi,protoze dnes se to nejak rozfoukalo a padlo nekolik snehovych  a destovych prehanek.

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Na Soroya jsou také, poctivě sbírám 🙂

Mareček
    Účastník
    (116 odpovědí)

Čau dedo, síce trochu neskôr no predsa som si našiel čas na opravu tvojho náhradného multiplikátora mať tak súčiastky máš ho opravení. Daj pár dní a šak voláko ho dám do kopy.

007krivanek
    Účastník
    (917 odpovědí)

To dáš.  Věříme ti.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

To dáš. Věříme ti.

Marečku z toho odpadu chceš vytvořit fungující multik jsi dobrej

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Chlapci kdo si poradi s Mercedesem,Scaniou a ostatnim vykvetem kamionoveho sveta,ten se prece nezalekne 45 soucastek nejakeho Bannaxu.Jenom se tezko vyrabi soucastky  na ktere bych bez bryli ani nevidel.

Sim urcite poradi,kde se daji I koupit,protoze dodani bude urcite rychlejsi nez vyroba.

Jinak dnes uz jsem oficialne zahajil sezonu.Vse je pripraveno,lode na vode,filetarna vyblyskana,mrazaky postupne zapinam s prijezdem hostu.

Mirek s partou v poradku dorazili,ale do pristavu se dostali az v 18,30,takze jenom jedna lod vyjeja na chvilku vyzkouset naradi.Zitra pokud pocasi dovoli bude  rano prvni vyjezd.Pozitri uz hlasi super predpoved,tak doufam,ze se to nezmeni a reportaze se opet rozbehnout

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Co s tim prosim te delas?

Preparator
    Účastník
    (777 odpovědí)

Co s tim prosim te delas?

Ahoj, sbírám to kamarádce, která vyučuje na UK parazitologii. Ani netušíte jak se jí rozzáří oči když takové brouka dostane 🙂 , kytka u ní nemá šanci :))

Pokud bude zájem, mohu dát dohromady článek o základních parazitech norských ryb.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Co s tim prosimte delas?

Ahoj, sbírám to kamarádce, která vyučuje na UK parazitologii. Ani netušíte jak se jí rozzáří oči když takové brouka dostane :) , kytka u ní nemá šanci :)) Pokud bude zájem, mohu dát dohromady článek o základních parazitech norských ryb.

Takze kdyz najdu nejakeho zvlastniho brouka/mimo tohoto druhu/Tak jej mam nalozit do slivovice a uchovat pro vedecke ucely?Docela by me potesily rozzarene zenske oci.A hlavne dej dohromady clanek o tech tulenich cervech /ci co to je/ co proziraji celou populaci tresek okolo norskeho pobrezi.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Zájem samozřejmě máme, jestli se kvůli větru nudíš, můžeš to hned rozepsat.

Terka146
    Účastník
    (192 odpovědí)

Terezko jsem rad,ze jsi se ozvala.Na tvoje zpravy jsem odpovidal,nevim,jestli vsak odpovedi prosly.Zatim nam to se SZ nejak hapruje.

Ahoj, už jsem si říkala co se děje, dva měsíce se Tě snažím kontaktovat. Psát na vlákno mi přišlou nevhodné, ale evidentně to jinak nejde. SZ mi s jinými běžně fungují, tak snad se to zlepší. Poprosím Tě tedy o jiný kontakt, email nebo aktuální číslo, které využiváš na severu :). Hezký den a klidný vítr přeju 🙂

Pilous
    Účastník
    (23 odpovědí)

Ahoj dedo. Jestě jednou díky za Tvou pomoc. Obcas se nostalgicky kouknu na webkameru, ale bohužel toho není moc vidět, takže i kdyby ve filetárně řádil trol, tak bych si ho klidně s Tebou spletl. Až nebudeš mít opravdu do čeho píchnout, nemohl bys to nějak napravit ? Díky P 39

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

Zdravím děd, tu v CR je jaro v plném proudu. Hned bych se na chvíli vrátil do Norska. Jinak ta dřina je to, co na Norsku všichni milujeme. Jen chci dodat, není to o tom, kolik nachytáš, ale co zažiješ. Tak doufám, že brzy chytíš halíka nebo Mníčka. R

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

Nevíte někdo jak mám vypnout to stupidní automatické nahrazování slov v textu diskuse?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...