Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,321. až 1,335. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Odpoledne jsme na chvili vyjeli s novymi Svedy.Zadna prehnana aktivita ryb se nekonala.Peknych ulovku bylo poskromnu.Ale prece jen jedna metrovka padla.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Nezvykle jsem nafotil vychod a ne zapad slunce.Rano jsme s Mareckem vyjeli uz za svitani na polaky

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Po ranu to moc neslo,ale od osme hodiny zacala parada a do 11,00 jsme meli plnou bednu.Potom jsme se museli vratit,protoze jsem cekal prijezd novych hosti .Po vydani lodi jsme se do vecera povenovali kutru.Zitra asi spime,protoze pocasi nam nedovoli vyjet.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vitr a dest nam urcil pracovni napln

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Slabsi vichrice nam odnesla signal internetu a proto to odmlceni.Pocasi nevhodne na ryby,takze jsme se naplno venovali renovaci kutru.Po uplnem odstrojeni a prvnich brousenich se nam objevily zavazne nedostatky.Takze ted jeste stale laminujeme a kytujeme a brousime a laminujeme a kytujeme a brousime a…

Pomalu se dostavame do faze prechodu z destrukce do faze rekonstrukce.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vecer jsme se byli vydychat na cerstvem vzduchu a trosku doplnit bednicky.Ale v osmicce vetru to poradne houpalo a tak jsme se vecer nemuseli ani sprchovat.Za hodinku jsme meli 4 bednickove polaky a nekolik malych slo nazpet do vody.Vitr ale stale silil,takze jsme se temer hodinu probijeli tmou a vlnami nazpet do pristavu.

majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

Tak jsme dnes u nás měli Gulášfest- tak jsem uvařila rybí guláš. Název dostal Bakkan Wahl, nevyhrála jsem, ale guláš chutnal.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak jsme dnes u nás měli Gulášfest- tak jsem uvařila rybí guláš. Název dostal Bakkan Wahl, nevyhrála jsem, ale guláš chutnal.

Neboj pristi rok vyhrajes.Ahooj .

po vcerejsi celodenni makacce na kutru se dnes vydavame na Sulu,pozdravit kamarady a snad i vyjet na Ornklaken.

majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

Neboj pristi rok vyhrajes.Ahooj . po vcerejsi celodenni makacce na kutru se dnes vydavame na Sulu,pozdravit kamarady a snad i vyjet na Ornklaken.

Děkuji za podporu a užívejte si .

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Jak piše Dedo priste jim to vsem natres. 😀😀😀

majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

Protože nikdo neví co dobré ! A guláš si myslí že musí být jen masovej ale rybí je výbornej a nedává se ta voda ale jen pivo !!

jan_sefl
    Účastník
    (12 odpovědí)

Protože nikdo neví co dobré ! A guláš si myslí že musí být jen masovej ale rybí je výbornej a nedává se ta voda ale jen pivo !!

Přesně tak, v moři najdeš všechno…. Halibut je kuře moře, makrela zas bůček… 🙂

kosatka
    Účastník
    (69 odpovědí)

Přesně tak, v moři najdeš všechno…. Halibut je kuře moře, makrela zas bůček… :-)

Přesně tak! Pod to bych se i podepsal…

majda
    Účastník
    (30 odpovědí)

Přesně tak, v moři najdeš všechno…. Halibut je kuře moře, makrela zas bůček… :-)

Přesně tak! Pod to bych se i podepsal…

A okouník je kotletka !

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

To teda koukám, vy používáte funkci “odpovědet s citací” 🙂 . Snad si na to zvyknou i ostatní a přestane se v příspěvcích objevovat “To”, “Pro”, “For” atd. Děláte mě radost.

A abych nebyl úplně mimo téma, tak třeba mě osobně chutná halibut taky jako kuřecí. 😉 Ale úplně nejradši mám makrelu na grilu, nebo z udírny (nemyslím to co se prodává u nás v obchodech, ale vlastoručně chycená). Nevím proč je to pro nory odpad a pro spoustu zdejších lovců taky. Ani Dedo145 nebyl nadšenej, když jsme mu řekl, že chci celej den chytat makrely. 😀 Ale co už, polak mě taky chutná. A co teprve krab.

Recept na ten guláš Bakkan Wahl je tajný? Rád bych si ho zkusil uvařit.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,321. až 1,335. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...