Hasvik, NO
temperature icon -3°C
mírné sněžení
Trondheim, NO
temperature icon -1°C
polojasno
Oslo, NO
temperature icon -7°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon -4°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 31°C
polojasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Odpoledne jsme na chvili vyjeli s novymi Svedy.Zadna prehnana aktivita ryb se nekonala.Peknych ulovku bylo poskromnu.Ale prece jen jedna metrovka padla.

Nezvykle jsem nafotil vychod a ne zapad slunce.Rano jsme s Mareckem vyjeli uz za svitani na polaky

Po ranu to moc neslo,ale od osme hodiny zacala parada a do 11,00 jsme meli plnou bednu.Potom jsme se museli vratit,protoze jsem cekal prijezd novych hosti .Po vydani lodi jsme se do vecera povenovali kutru.Zitra asi spime,protoze pocasi nam nedovoli vyjet.

Vitr a dest nam urcil pracovni napln

Slabsi vichrice nam odnesla signal internetu a proto to odmlceni.Pocasi nevhodne na ryby,takze jsme se naplno venovali renovaci kutru.Po uplnem odstrojeni a prvnich brousenich se nam objevily zavazne nedostatky.Takze ted jeste stale laminujeme a kytujeme a brousime a laminujeme a kytujeme a brousime a...

Pomalu se dostavame do faze prechodu z destrukce do faze rekonstrukce.

Vecer jsme se byli vydychat na cerstvem vzduchu a trosku doplnit bednicky.Ale v osmicce vetru to poradne houpalo a tak jsme se vecer nemuseli ani sprchovat.Za hodinku jsme meli 4 bednickove polaky a nekolik malych slo nazpet do vody.Vitr ale stale silil,takze jsme se temer hodinu probijeli tmou a vlnami nazpet do pristavu.

Tak jsme dnes u nás měli Gulášfest- tak jsem uvařila rybí guláš. Název dostal Bakkan Wahl, nevyhrála jsem, ale guláš chutnal.

Tak jsme dnes u nás měli Gulášfest- tak jsem uvařila rybí guláš. Název dostal Bakkan Wahl, nevyhrála jsem, ale guláš chutnal.

Neboj pristi rok vyhrajes.Ahooj .

po vcerejsi celodenni makacce na kutru se dnes vydavame na Sulu,pozdravit kamarady a snad i vyjet na Ornklaken.

Neboj pristi rok vyhrajes.Ahooj . po vcerejsi celodenni makacce na kutru se dnes vydavame na Sulu,pozdravit kamarady a snad i vyjet na Ornklaken.

Děkuji za podporu a užívejte si .

Jak piše Dedo priste jim to vsem natres. 😀😀😀

Protože nikdo neví co dobré ! A guláš si myslí že musí být jen masovej ale rybí je výbornej a nedává se ta voda ale jen pivo !!

Protože nikdo neví co dobré ! A guláš si myslí že musí být jen masovej ale rybí je výbornej a nedává se ta voda ale jen pivo !!

Přesně tak, v moři najdeš všechno.... Halibut je kuře moře, makrela zas bůček... :-)

Přesně tak, v moři najdeš všechno…. Halibut je kuře moře, makrela zas bůček… :-)

Přesně tak! Pod to bych se i podepsal...

Přesně tak, v moři najdeš všechno…. Halibut je kuře moře, makrela zas bůček… :-)

Přesně tak! Pod to bych se i podepsal…

A okouník je kotletka !

To teda koukám, vy používáte funkci "odpovědet s citací" :) . Snad si na to zvyknou i ostatní a přestane se v příspěvcích objevovat "To", "Pro", "For" atd. Děláte mě radost.

A abych nebyl úplně mimo téma, tak třeba mě osobně chutná halibut taky jako kuřecí. ;) Ale úplně nejradši mám makrelu na grilu, nebo z udírny (nemyslím to co se prodává u nás v obchodech, ale vlastoručně chycená). Nevím proč je to pro nory odpad a pro spoustu zdejších lovců taky. Ani Dedo145 nebyl nadšenej, když jsme mu řekl, že chci celej den chytat makrely. :D Ale co už, polak mě taky chutná. A co teprve krab.

Recept na ten guláš Bakkan Wahl je tajný? Rád bych si ho zkusil uvařit.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Aktuálně v diskuzi

Zdarec Naki, bylo by možné...
Další krásné tresky byly uloveny za...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
Ahoj, sháníme 6-tého do naší stabilní...
Prodám Ryobi VS700AC s kabely. Končím...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...
Tresky jsou na hloubkách 50-120m. Chytáme...
Ahoj všem. Vracíme se ze Soroya....
Pjekos Ele
Prodám nevyužitý elektrický multiplikátor Fladen maxximus...
Prodáno

Máme nový instagram!

No prostě to bude jízda, tak si to nenech ujít!