Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde
Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.
Odpoledne jsme na chvili vyjeli s novymi Svedy.Zadna prehnana aktivita ryb se nekonala.Peknych ulovku bylo poskromnu.Ale prece jen jedna metrovka padla.
Odpovědět
Nezvykle jsem nafotil vychod a ne zapad slunce.Rano jsme s Mareckem vyjeli uz za svitani na polaky
Odpovědět
Po ranu to moc neslo,ale od osme hodiny zacala parada a do 11,00 jsme meli plnou bednu.Potom jsme se museli vratit,protoze jsem cekal prijezd novych hosti .Po vydani lodi jsme se do vecera povenovali kutru.Zitra asi spime,protoze pocasi nam nedovoli vyjet.
Odpovědět
Slabsi vichrice nam odnesla signal internetu a proto to odmlceni.Pocasi nevhodne na ryby,takze jsme se naplno venovali renovaci kutru.Po uplnem odstrojeni a prvnich brousenich se nam objevily zavazne nedostatky.Takze ted jeste stale laminujeme a kytujeme a brousime a laminujeme a kytujeme a brousime a...
Pomalu se dostavame do faze prechodu z destrukce do faze rekonstrukce.
Odpovědět
Vecer jsme se byli vydychat na cerstvem vzduchu a trosku doplnit bednicky.Ale v osmicce vetru to poradne houpalo a tak jsme se vecer nemuseli ani sprchovat.Za hodinku jsme meli 4 bednickove polaky a nekolik malych slo nazpet do vody.Vitr ale stale silil,takze jsme se temer hodinu probijeli tmou a vlnami nazpet do pristavu.
Odpovědět
Tak jsme dnes u nás měli Gulášfest- tak jsem uvařila rybí guláš. Název dostal Bakkan Wahl, nevyhrála jsem, ale guláš chutnal.
Odpovědět
Tak jsme dnes u nás měli Gulášfest- tak jsem uvařila rybí guláš. Název dostal Bakkan Wahl, nevyhrála jsem, ale guláš chutnal.
Neboj pristi rok vyhrajes.Ahooj .
po vcerejsi celodenni makacce na kutru se dnes vydavame na Sulu,pozdravit kamarady a snad i vyjet na Ornklaken.
Odpovědět
Neboj pristi rok vyhrajes.Ahooj . po vcerejsi celodenni makacce na kutru se dnes vydavame na Sulu,pozdravit kamarady a snad i vyjet na Ornklaken.
Děkuji za podporu a užívejte si .
Odpovědět
Jak piše Dedo priste jim to vsem natres. 😀😀😀
Odpovědět
Jak piše Dedo priste jim to vsem natres.
![]()
Protože nikdo neví co dobré ! A guláš si myslí že musí být jen masovej ale rybí je výbornej a nedává se ta voda ale jen pivo !!
Odpovědět
Protože nikdo neví co dobré ! A guláš si myslí že musí být jen masovej ale rybí je výbornej a nedává se ta voda ale jen pivo !!
Přesně tak, v moři najdeš všechno.... Halibut je kuře moře, makrela zas bůček... :-)
Odpovědět
Přesně tak, v moři najdeš všechno…. Halibut je kuře moře, makrela zas bůček…
![]()
Přesně tak! Pod to bych se i podepsal...
Odpovědět
A okouník je kotletka !Tak jsme dnes u nás měli Gulášfest- tak jsem uvařila rybí guláš. Název dostal Bakkan Wahl, nevyhrála jsem, ale guláš chutnal.
Přesně tak, v moři najdeš všechno…. Halibut je kuře moře, makrela zas bůček…
Přesně tak! Pod to bych se i podepsal…
Odpovědět
To teda koukám, vy používáte funkci "odpovědet s citací" :) . Snad si na to zvyknou i ostatní a přestane se v příspěvcích objevovat "To", "Pro", "For" atd. Děláte mě radost.
A abych nebyl úplně mimo téma, tak třeba mě osobně chutná halibut taky jako kuřecí. ;) Ale úplně nejradši mám makrelu na grilu, nebo z udírny (nemyslím to co se prodává u nás v obchodech, ale vlastoručně chycená). Nevím proč je to pro nory odpad a pro spoustu zdejších lovců taky. Ani Dedo145 nebyl nadšenej, když jsme mu řekl, že chci celej den chytat makrely. :D Ale co už, polak mě taky chutná. A co teprve krab.
Recept na ten guláš Bakkan Wahl je tajný? Rád bych si ho zkusil uvařit.
Odpovědět
Zdarec Naki, bylo by možné...
Jak vidite,tak mame novou grafiku...
https://kart.kystverket.no Vpravo nahoře rozklikni temalagsverger...