Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Zavada odstranena.Banalni chyba a clovek se stale uci.

Vcera nadherne pocasi,ktere vyuzili jenom kluci Valasky a to jenom odpoledne,protoze az do pul pate rano filetovali a varili jatyrka.

Zalibila se jim polakovacka a tak odlozili pilkrak aa venuji se jenom vlaceni.Limit maji za dva dny lovu naplneny,takze ted chyt a pust nebo zkouset nejakou poradnou trofejku

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ja jsem vcera prebiral lode od odjizdejicich hostu a navecer jsem vyjel posbirat krabice a kraby.Ani se mi nechtelo z vody.Byla to skutecna priprava na Maledivy.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

A jak krasne den skoncil,tak dnes pokracoval.Nadherne rybarske pocasi ,pod mrakem,chvilkami prehanka a vitr od 1 do 3m/s.Vyjel jsem se dvema nemeckymi lodemi az odpoledne a ryby jsme dlouho nemohli najit.Vlacit se s nimi nedalo,protoze tam hazeli 200 aa vice gramove rybiska ci pilkriska.Takze ja s mym spolujezdcem Gerdem jsme si chytili par polaku,ale dalsi lode nic a jeste nam plasili ryby stalym vysvobozovanim tezkych nastrah z melcin.Nedali si poradit,tak jsme prejeli na vetsi hloubky.Po ctvrte hodine nam to konecne zacalo brat.

Se stejnymi zatezemi se dostavali jen na vrchni vrstvu salatovek,ale bagrovali je statecne.Nasi kluci se k nam pridali po nachytani bedny polaku a se svymi tezsimi zatezemi se dostavali pod kelery a krasne jim brali dorsaciByly to nadherne a zdrave kousky.Miry byly od metru do 116cm a nejvetsi mel 16kg

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Nakonec se rozchytali I nemecti rybari.Musel jsem s nimi ale vyjet na 40-50m kopce a tam mezi malymi kelirky prece jen se k treskam dostali.Gerdovi se sice metrovka nepodarila,ale byl spokojeny I s 94-kou.Ja jsem dnes utrpel ohromne ztraty.Pri zdolavani ukrutneho dorsaka mi odesla uz davno nacata elektrika a prisel jsem o vlacak,kdyz jsem Gerdovi gafoval pekneho polaka,tak jsem si ho blbec jen oprel o bok lodi a nechal zooma asi 3m pod lodi/lenoch lina/.Vytahoval jsem na gafu rybu a v tom rana a muj vlacak jsem videl letet vzduchem asi 3 m od lodi.Proste lenost se nevyplaci a musel to byt poradny polak,ktery si ted jezdi s mym prutem po mori.

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

Neboj Dědo, jestli ten polak s tím vláčákem doplave na SULU, tak ti ho tam vylovím. Pěkně to vedeš….., jen opatrně.

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dedo, nebreč připravím ti na další sezónu nový vláčák. V pondělí ti ho objednám.

jirka50
    Účastník
    (229 odpovědí)

Dedo To se stává jen jednou za sto let máš na takovou parádu nárok

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

No tak nam zabili Ferdinanda ,pani Millerova.Sezona se nam pomalu konci a ja zacinam stahovat lode z vody.Posledni letosni jizdu si pred renovaci uzil I nas stary kutr.Krasne jsem si uzival asi 10km prevoz z Valsfjordu k nam na Bakkan.Tam uz na mne cekala Wahlovic rodina a sup s kutrem ven z vody.Pozitri prileti Marecek a kutr spolu nakomplet prebudujeme aby se dal pouzivat na celodenni vylety.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Posledni zastupci ceskeho lidu -Lada s Martinem/teda aby se neurazili-ceskomoravskeho lidu/ si po vceresich metrovkach byli jenom zavlacit.Krasne polaky vsak maji na haku a doufam,ze jejich zitrejsi posledni den si uziji naplno a bez haku.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Posledni den Ladi a Martina na vode byl jak vymalovany.Nadherne pocasi a prijemny drift.Kluci uz jen zkouseli nejake trofejky.Vecerni louceni s Bennem ,tricka dostali oba,protoze jejich ulovky byly na centimetr shodne a prislib ucasti v pristim roce.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ja jsem vyjizdel s novymi nemeckymi rybari a byl to zase masakr.Hned na prvnim lovnem miste prislo nekolik dorsu a v dlouhem driftu I 10kg halik

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ryby byly mimoradne aktivni a byly vyjete na plotnach,takze jsme se nemuseli vracet na hranu.Po asi 2 hodinovem lovu dorsu jsme prejeli na keleroviste.Tu zacaly brat salatovky a cim hloubeji se clovek s nastrahou dostal,tim byli keleri vetsi.Snazil jsem se dostat pod ne,ale ani 750-ka neprosla.Tak jsem sdelal papriky a konecne to proslo a byla z toho 12-ti kg obecnacka.Super den,super rybarina a spousta krasnych ulovku

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Moji predvceresi spolujezdci si zopakovali kolecko ,ktere jsem s nimi zajezdil a privezli spoustu salatovek a podaril se jim I pekny okounik a 12kg dorsak.

Zitra jedu pro Marecka na letiste a doufam,ze pocasi a aktivita ryb se nam v dalsich dnech nepokazi

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Prave odjizdim na letiste pro Marecka.Navareno mam/halaszle z mnicka a krabici/.Doufam,ze mu bude chutnat,ale pro jistotu v troube je jeste pecene jelito a na panvicce klobasky hihi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,291. až 1,305. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...