Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,276. až 1,290. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes uz jsou vsechny zle zazitky zapomenuty a krasne pocasi probudilo ryby k nezvykle aktivite.Vyjeli jsme az odpoledne a ukazalo se ,ze cas byl zvolen spravne.Hned na druhem lovnem miste zacaly zabery a jedna ryba za druhou se stehovala do beden.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Po chvili se rozvrcel navijak jednomu z polskych lovcu a kolega mu hned chystal naradi na zdolani ryby.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Radsi jsem jim podal gaf a s napetim jsme sledovali jak veliky ten halik bude.Nebyl to zadny obr,ale poctivych 16 kg jsme mu navazili.Kluci byli stestim bez sebe,protoze to byl jejich prvni halik v zivote.Na dalsim miste jsem propasl nekolik zaberu od velkych obecnacek,ale pak se jedna vydarila.14kg a 112cm je na tuto dobu celkem v pohode

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ve filetarne to po delsi dobe vypadalo tak jako v casech nejvetsich masakru a nebylo tam k hnuti.Bohuzel od dalsi ceske party jsem fotky nedostal,ale pro dokumentaci jejich nejvetsi treska mela 15 kg.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vecer po navratu z filetarny jsem se rozloucil se slovenskou partou a v Bennove nepritomnosti jsem odevzdal tricko nejlepsiho rybare Zolovi za jeho halika.Dohodli jsme se na pristi rok a doufam,ze s nimi prijede I skvela kucharka Sylvia.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnes na vodu vyjela jen jedna lod s kluky moravskymi.Nemci jen trochu zamakrelkovali a pak grilovali a slovenske a ceske party dnes odjizdely.Ladovi s Martinem se zadarilo a mimo par dorsu a keleru se konecne dostali i na 80-ky polaky

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

V uprsenem pocasi uz brzy odpoledne vladnul v kempu klid a ja se povenoval zase udrzbe lodi a dezinfekci filetarny.Kluci mi pripravili prekvapeni a prozili jsme vesele vanoce u salatu a rizku z cerstve ulovene tresky.Jajsem jim za to vyudil k vecernimu posezeni zlate makrelky.Pomalu se ze mne stave odborny uzenar.Zitra je hlaseno pekne pocasi a vypada to na hromadny vyjezd nekolika lodi.

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Včera jsme kolem 15h v pořádku dorazili domů. Kulivá nádhernému počasí v den odjezdu jsme jeli po E6, není to sice nejkratší cesta domů, ale je na co se dívat. Cesta nám trvala přesně 30 hodin a 55 minut. Na oba trajekty (Brekstad-Valset, Rodby-Puttgarten) jsme dojeli úplně přesně na odjezd, za náma už jen zavřeli vrata. Po návratů a chvilce odechu šlo hned pět makrelek na plech do trouby. O víkendu se bude udit.

Petře (Dedo145) s Ivankou ti ještě jednou děkujeme za perfektní servis. Přejeme, ať letošní sezónu dochytáš bez dalších záchraných akcí. 😉

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dnesni vyjezd jsme zacali se 4-mi lodemi.Nabrali jsme smer Melstein a v trosku rozhoupanem mori nam cesta trvala cca 50minut.Ryby byly absolutne pasivni a za dopoledne jsme meli kazdy snad jen po jednom kousku.Nemci se dvema lodemi to pres me vyzyvani k trpelivosti vzdali okolo 13. hodiny a tak mi zustali jen jedna ceska a jedna polska lod.Lada s Martinem se bavili pocas poledniho klidu aspon s bednovymi polaky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Okolo pul treti jsem s polskym kvartetem zamiril na jizni stranu Melsteinu a hned pri prvnim nahozeni jsem vedel,ze se to konecne rozbehlo.Trpelivost se vyplatila a nastal po delsi dobe zase masakr,jaky se nevidi.Na kazde nahozeni zaber a pokud jsme dostali pilkr pod vrchni vrstvu salatovek,tak se objevovaly kusy i okolo 80-90cm.Tak jako pred par tydny bylo normalni,ze vsichni na lodi meli zaber.Zavolal jsem nasim klukum,kteri jeste polakovali a za chvili se u nas objevili a take zacali bagrovat.Bedny byly rychle plne a jeste jsme cekali na rybu dne.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Zaber dne a jak se rika “tresnicka na dortu”,prisel Martinovi.Rybu zdolaval asi 10 minut a kdyz se objevila na hladine,tak jsme hned vedeli proc.Dorsak mel pres 16kg a je to Martinova zatim zivotni ryba.

A mesicek nakonec

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Martine, moc gratuluji. Blíží se konec sezóny a treska 16kg opravdu potěší!!!

respirtep
    Účastník
    (582 odpovědí)

Na tuhle dobu,krásne,velké ryby..!

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Dedovi 145 se seknul počítač. Pracuje se na odstranění závady. Snad se to dnes vyřeší.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1,276. až 1,290. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...