Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky a 1 měsícem.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ahoj Dědo, kolik lodí už je na vodě?

Vitej doma.Na vode jsou vsechny aluboaty a 3 plastaky.To znamena 8 lodi.Momentalne jsou rozdelane dalsi 3 plastaky ktere dodame na vodu v tomto tydnu.Mimo jedne lodi ,kterou pouzivam ja jsou vsechny vybavene Garminy .Ben slibil,ze v kvetnu bude dalsi aluboat.

jeliman
    Účastník
    (167 odpovědí)

No takže tu čtu, že počasí se vylepšil. Super, doufám, tedy, že další rybáři pokoří naše úlovky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ranni sichta zacina.Toto je vyrobni linka.Jedna lod hotova,druha nalakovana a vystrojuje se a treti se pripravuje na lakovani

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tak nejak v zapalu prace jsem zapomel na cas a skoncil jsem az v pul osme.Kdyz jsem vylezl z dilny,tak jsem si zacal znacne spilat,protoze pocasicko bylo jak v Karibiku.Ale aspon jsem mel dnes dost casu nachystat si rizky z dorse na zitrejsi obed.Udelal jsem I jeden pokus a vysmazil mlici a jikry.Je to super.Jikry jako jemny sekany rizek a mlici jako jemny taveny syr.Jen trochu pokapat citronem a verte nebo ne,po sedmi rizcich na masle jsem spakoval I ten plny talir svych pokusu

Mareček
    Účastník
    (116 odpovědí)

Dedo dedo ale si dopadol nam si nútil 10 dní same maso a ti si ostal na plodoch mora. Je to proste tak za dobrotu na žebrotu.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dedo dedo ale si dopadol nam si nútil 10 dní same maso a ti si ostal na plodoch mora. Je to proste tak za dobrotu na žebrotu.

Marecku ale zdrave biele maso nieje len slanina 😀

A aby ti nebolo luto tak pozri dnesnu predpoved:

Meteogrammet: Husøya

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ahoj kluci cesko-moravsko-slovensky.Prave jsem se dozvedel,ze v patek az nedeli mi najizdi 3 skupiny z nasich koncin.Prosim ozvete se mi na SZ mam na vas nejakou prosbicku.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Diky chlapci,ze jste se ozvali.Je to super.Uz se na vas tesim.Takze Mirek a spol 8.4 a Ryzakovci v utery,tedy za tyden.Abych vam trochu pozvednul naladu,tak jsem si dnes po praci chvilku vyjel.Nejdriv jsem ve trojce vetriku jel prozkoumat leziste dorsaku Hytta.Byl sice maximalni odliv,takze jsem zadne zazraky necekal,ale hned pri prvnim driftu jsem asi 20m pod lodi utrhnul rybu dne.Vytahla mi po zaberu asi 10m snury a to je co rict,protoze brzdu mam hodne natvrdo.To bylo na 60m.Na 70m alsi zaber a metrovka se ukazala.Udelal jsem jeste dva drifty a vysledek byl jeste 2 obdobne tresky.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vsechny putovaly nazpet do vody ackoliv jedna z nich to rozdychavala asi 5 minut.Pak jsem prejel k majaku a znovu co drift to ryba.Mezi tresky se zamotal I tento zazrak.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Voda se pomalu dostavala do pohybu a na aktivite ryb to bylo poznat.Vzpomnel jsem si,ze Benuv kuchar Ivar chtel domu nejakou rybku,tak jsem si rekl,ze posledni drift bude jeho.A co cert nechtel prisly 3 kusy.Trochu me to stvalo,protoze nezvykle budu muset filetovat.Je super,ze dorse jsou vlastne vsude.Neni to nejaka honicka jako kdyz jede velke hejno,ale jedna ryba /a slusna/ za drift je v pohode.Kdyz jsem si to nakonec spocital,tak za 2 hodiny vyjezdu jsem chytil 6 tresek 0d 90 d0 110cm,nekolik mensich ,jednu bezvousku a mel jsem jeste 2 zabery,kdy mi to trhalo udici z ruky.Proste velmi prijemny podvecer.A na zaver jeste neco z nasi zahradky-fuuuj

Sim
    Správce
    (11326 odpovědí)

Ten parazit žije treskám na jazyku, je to tak?

Duke
    Správce
    (1401 odpovědí)

Dedo, selfíčka ti jdou… 😀 Ale když si na lodi sám tak není jiná volba jak se vyfotit. 110cm už atakuje moji osobku, když mě brácha vzal porpvé na Bakkan a hned mě odvlekl na Melstein. Tam sem hned na první spuštení švéda dostal 115cm obecňačku, zítra pohledám foto, snad se ještě někde doma na úložišti povaluje.

Valhalla
    Účastník
    (56 odpovědí)

Tuhle diskuzi už mám v oblíbených. Pro mě sou zde asi nejaktuálněší informace ze středního Norska, škoda že ostatní témata jako Veiholmen, Averoy, Hitra, Froya, Dolmoy tak nežijou. Nejspíš tam ješte nejsou lovci co by nám zprostředkovali co a jak se odehrává.

Abych nebyl úplně mimo, tak předloni v létě sem na Bakkanu byl, ale nebyla to žádná sláva. 6 dnů foukalo, jeden den se moře zklidňovalo, ale vyjet se k sádkám dalo. Nebo doleva od přístavu k majáku a do ústí fjordu (kamenolom). Něco se pochytalo, limit se naplnil, ale byla to dřina.

Letos se zdá, že to bude mnohem lepší. Aspoň jaro.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Tuhle diskuzi už mám v oblíbených. Pro mě sou zde asi nejaktuálněší informace ze středního Norska, škoda že ostatní témata jako Veiholmen, Averoy, Hitra, Froya, Dolmoy tak nežijou. Nejspíš tam ješte nejsou lovci co by nám zprostředkovali co a jak se odehrává. Abych nebyl úplně mimo, tak předloni v létě sem na Bakkanu byl, ale nebyla to žádná sláva. 6 dnů foukalo, jeden den se moře zklidňovalo, ale vyjet se k sádkám dalo. Nebo doleva od přístavu k majáku a do ústí fjordu (kamenolom). Něco se pochytalo, limit se naplnil, ale byla to dřina. Letos se zdá, že to bude mnohem lepší. Aspoň jaro.

V Norsku je to vzdycky o pocasi.Loni byl mimoradne vetrny rok a na stejny problem se stezovali vsichni.Jo a pro tu drinu si sem jezdime.Doufam,ze tuto sezonu si uzijes takoveho pocasi jako je tu dnes.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Ten parazit žije treskám na jazyku, je to tak?

Vetsinou na jazyku,tento vsak byl v zabrach.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 106. až 120. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(186)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...