Nápověda Doporučujeme:

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

• Toto téma obsahuje celkem 1,353 odpovědí. Do diskuze (87 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel majda a poslední změna proběhla před 8 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,354)
  • Autor
    Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Vecer se nam pekne rozbehnul a zucastnil se ho cely kemp.Rostova parta se bohuzel nezucastnila cela,protoze soferi sli brzy spat.Benn opet bavil celou spolecnost.Nasi hudebnici se taky neztratili.

Zitra jedu snad se vsemi nemeckymi lodemi na vyjezd,protoze si spocitali,ze pri jejich vysokem poctu/25 lidi /si muzou jeste dovolit doplnit nejake to kilecko.

Dnes jsme se odpoledne povenovali nataceni pod vodou a podarilo se nam nekolik slusnych zaberu.Snad bude v dohledne dobe trochu casu na zpracovani kratkeho videa.

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

Rosto velka gratulace. Je videt ze Bakkan je taky dobra lokalita na kelery

honzak
    Účastník
    (2585 odpovědí)

V srpnu je tam taky snad trochu potrapim. Ale chci se hlavne venovat lovu Polaku. Rad bych atakoval hranici 90- 100 cm😅😅😅spis tech 100 ale uvidime

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

V srpnu je tam taky snad trochu potrapim. Ale chci se hlavne venovat lovu Polaku. Rad bych atakoval hranici 90- 100 cm😅😅😅spis tech 100 ale uvidime

No jsem zvedavy.Dal jsi si vysoke cile.Ale verim ti.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Pocasi nas dnes trochu potrapilo.Vyjezd zacal az po 10. hodine a na me cekalo u vyjezdu toto.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Bohuzel to dnes na Melstein nebylo,tak jsme se vrhli na Storflua.V prvnich driftech bylo nekolik zaberu a keleri se tahali tak od 60 do 70cm.Za zminku stoji jen pekny 97cm dors.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Pres poledni pauzu se nechytalo nic,tak jsme jeste zkusili Hyttu,ale tam nas po 15 hodine vyhnal husty dest.Proste dnes nebyl masakrovaci den I kdyz ve filetarne to tak vypadalo.Takze vyjezd se prelozil na zitrejsi den.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dalsi vyzva.Prazaci,ci ostatni Bakkanaci projizdejici Prahou,ozvete se.Hyse mi slibil nejake nove super zizaly a potreboval bych je co nejdrive privezt.Predem dekuji.

dub
    Účastník
    (785 odpovědí)

To deda a spol : Zdenku , šťastnú cestu a hodne zdaru na B.W. 2016 celej parte !!!!  🙂

deda
    Účastník
    (265 odpovědí)

Vzbuďte Hyseho.O půl sedmé budeme na Benzině na jižním konci Argentinské.

Děda Z.

JAKABO
    Účastník
    (3006 odpovědí)

Ahoj Peter/Dedo145/. 1.7. doobeda máme nástup na Arild. Budeš na vode,alebo v kancelárii? A môžeš zistiť,či niekto odchádza z Arildu v ten deň,alebo je voľná? Díky JAKABO

Hyse
    Účastník
    (578 odpovědí)

Vzbuďte Hyseho.O půl sedmé budeme na Benzině na jižním konci Argentinské. Děda Z.

ve 3 rano jsem na netu fakt nebyl.. takze budu muset pockat na dalsi lovce vyrazejici na Bakkan. Kdyztak se mi ozvete na SZ popripade petr.juranek@betisbaits.eu nebo na tel 603419238. Dam neco na testovani i par tipů 🙂

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Dlouhy den mam za sebou.Bylo krasne pocasi,ale ja jsem musel od rana prebirat lode od jedne skupiny Nemcu a na vodu jsem se dostal az v puldruhe odpoledne.Vyjeli jsme s novou prazskou partou na polaky na Melstein.V podstate jsem si ani nenahodil a uz mi volali z nemecke lode,ze se jim pokazil starter.Na miste to opravit neslo,tak nastal odtah do pristavu

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Asi po dvou hodinach jsem se vratil k nasim lovcum .Ti meli uz nachytanu bednicku polaku a stale se jim jeste darilo.Do konce pobytu z nich budou vlackari jako hrom.

Dedo145
    Účastník
    (2560 odpovědí)

Navecer jsme jeste zkusili kelery a I tu si chlapci na vlaceci pruty dobre zachytali.Ja jsem si jen tak pro radost chytil taky par kelirku.Z filetarny jsem se vratil az ted a tak fotky od ostatnich jsem stahnout nemohl,protoze uz vsichni spi.Snad zitra.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 781. až 795. (celkem z 1,354)

Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.

Úvodní stránka Fóra Diskuze mořského rybolovu Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Lokality

Bakkan Wahl

Soroya

Seter Brygge

Madagaskar

Maledivy

Poslední fotogalerie

Madagaskar » listopad 2022

Maledivy » únor 2022

Tanzanie » Listopad 2022

Anketa

Jak hodnotíte system registrací a vývozu ryb?

(7)
(23)
(182)
(29)

Nahrávání ... Nahrávání ...