Hasvik, NO
temperature icon 6°C
polojasno
Trondheim, NO
temperature icon 10°C
skoro jasno
Oslo, NO
temperature icon 13°C
zataženo
Bergen, NO
temperature icon 13°C
slabý déšť
Malé, MV
temperature icon 31°C
skoro jasno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Dnes se nam to trochu rozfoukalo.Vyjeli jsme na Assen vyzkouset polaky.Rano byla docela husta mlha.Aktivita ryb byla minimalni a museli jsme po rybach patrat.Presto se nam par peknych ryb podarilo.

Nemecti lovci se vratili casne zrana na vcerejsi loviste a opet nachytali dost keleru.

Louceni s Romanovci  prozivam jeste ted.Super chlapi,perfektni nalada a vyborni rybari.Tricko nejlepsiho rybare si zaslouzil Joska

Dnes odpoledne jsme se vydali místo ryb na menší výlet po ostrově a udělat taky nějaké vzpomínkové foto. Na večer jsme se jeli schovat do fjordu, jelikož vítr nebyl zrovna příznivý. Podařilo se pár slušných polaků a mraky menších kelerů, na jemný proutek super zábava.
MsoNormal">Makrely jsme zatím chytli 2.

Co makrely.ty se zatim nikde neobjevujou? Nebo je nikdo nechyta?

Chlapi co porad mate s tema makrelama.Kdyz chcete prijet na makrely,dejte si termin v srpnu nebo v zari a nachytate jich tunu.Ale v cervnu se makrela zatoula jen do hejna kelirku a je to spis raritni ulovek.

Petre, uz najizdeji makrely?cha cha cha

Chlapi, kdo jedete na Bakan za Dedo 145.  Moc rád bych Vás poprosil, jestli byste mu ode mne nevzali balíček cca 4 kg.  20x20x100 cm. Nejedná se o zboží podléhající celním limitům.  Samozřejmostí je i všimné pro Vás.  Zásilku mohu poslat již v pondělí k Vám.   Jestli někdo by byl ochoten, kontaktujte Dedo 145, nebo mne 007krivanek.  Díky.

Zdar,jedeme v úterý.V pondělí kolem poledne jdu k Nakimu pro auto.V neděli ráno kolem 8.00 budu v Makru.

604936736

Děda Z.

Zdar,jedeme v úterý.V pondělí kolem poledne jdu k Nakimu pro auto.V neděli ráno kolem 8.00 budu v Makru. 604936736 Děda Z.

Diky za rychlou reakci,Doufam,ze se s tebou David spoji.At ziji dobrovolni hasici.

Dnes konecne jeden odpocinkovy den.Vsichni maji uz v predstihu nachytano,takze dnesni 6-ku vitr nekteri vyuzili k odpocinku,jini si na chvilku vyjeli do fjordu a ja jsem se konecne poradne vyspal.Kolem obeda odjela Romanova parta a na jejich misto nastoupil nemecky rybar se synem.Zitra ma posledni jizdu taky Rostova parta.Dnes se projeli po fjordech a rybarili chyt a pust,protoze I oni uz jsou s limity davno vyrovnani.

Vcera byl pro naseho Benna slavny den.Byl pozvan jako jeden ze dvou zastupcu sve komuny na kralovskou party v Trondheimu.

Nasel jsem clanek v mistnich novinach a Benn slibil,ze doda i nejake fotky

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim/2016/06/23/%C3%85-feste-med-kongen-er-en-grei-avveksling-for-en-traust-bonde-12936081.ece?cx_Deling=AddThis

Zdar,jedeme v úterý.V pondělí kolem poledne jdu k Nakimu pro auto.V neděli ráno kolem 8.00 budu v Makru. 604936736 Děda Z.

Domluveno. Díky. Asi dáme u Nakiho kávu.

Tak dnes už jen loučení s Bakkanem, ranní projížďka po moří v celkem slušných vlnách za větru přinesla jen pár menších ryb. Ale co by to bylo za poslední den bez vyjížďky. Lodě máme předané a ráno odjezd domů. Velké poděkování patří určitě Dědo 145, bez něj by to bylo pro nás jako nováčky na Bakkanu velice složité, ale díky jeho radám a pomoci jsme si velice dobře zachytali. Dědo 145 děkujeme a snad se zase někdy setkáme.

Byli jsem pozvaní od Bena na pivko, tak se loučení trochu prodloužilo, ale stálo to za to.

Tak nakonec se nam chlapci rozfotili,Ja jeste dodam,ze tricko nejlepsiho rybare si odvazi Rosta za 12kg kelera/datumu si nevsimejte,je to obvykla chyba fotografu/.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.