Hasvik, NO
temperature icon 7°C
zataženo
Trondheim, NO
temperature icon 9°C
jasno
Oslo, NO
temperature icon 16°C
skoro jasno
Bergen, NO
temperature icon 14°C
jasno
Malé, MV
temperature icon 29°C
oblačno

Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145

Pokračování pokecu o oblíbené lokalitě. Původní najdete zde Bakkan Wahl 2016 s delegátem Dedo145.

Odpovědět

Tak už v pohodě doma a jedno velké poděkování za bezva servis od delegáta.

Tak tato smecka vlku na mne cekala pred pristavem.Uz davno jsem nevezl za sebou tolik housatek.

Den jak vymalovany,hladina jak zrcadlo,drift zadny a ryby vubec nejevily zajem o nase snazeni.Presto se pres den aspon neco nachytalo.Par peknych okouniku,14kg dors a 12,5kg keler.Postupne taky par 80-90cm keleru,ale bylo to o hledani a posunovani po vode bez driftu

Uz to vypadalo na sice pekny,ale rybarsky neuspesny den.Odpoledne vsak zacal pofukovat mirny severacek,tak jsem se z trenyrek navlekl do obleku a sjeli jsme na jizni hranu aby jsme driftovali z kopce.Asi po 5-ti minutach jaloveho driftu to zacalo brat.Dorsaky na stridacku s kelery a nastal poradny frmol.

Nevim jestli je to na fotce videt,ale byly chvile kdy meli vsichni lovci na vsech lodich na udici ryby.Bylo nadherne sledovat jak vsichni tahaji rybu za rybou a slyset jak se navzajem povzbuzuji a krici od udivu nad nekonecnym mnozstvim ryb.

Roman s partou se uz snazili jen o nejake trofejky a taky si byli chvilku zavlacit.Vetsinu ryb pousteli nazpet do vody.Soustredeni ve tvari u Romana  prozrazuje,ze ryba na udici nebude jen tak nejaka.

Dalsi 12kg obr byl zdolan na vlacku.

A kdyz po nekolika polacich pridal Josko I kapitalniho dorse,tak se da rici,ze vlaceci den se vydaril.

A na zaver jeste neco z nasi zahradky.Rosta slibil,ze jejich dnesni ulovky zverejni sam.

Po včerejším masakru, jsme se rozhodly, že vyrazíme na ryby až odpoledne a pokusíme se o něco většího. Dědo nám doporučil pár míst, kde se dá ulovit halibut, tak jsme dlouho neváhali a bylo jasné kam vyrazíme. Moře bylo jako rybník, nulový drift takže jsem občas popojížděli, ale bez úspěchu. V závěru jsem ještě zkusily ulovit nějakého polaka, bohužel jen menší kusy, tak jsme zkusily najed na včerejší hranu, jestli tam nečekají na nás ještě od včera keleři. Po pár minutách bylo jasné, že čekají, echolot ukazoval jen samé ryby ve sloupci, které nás nenechali dlouho chladnými a keler stejných rozměrů jako včera byl na prutě.

Rosto krasne ryby a to krasne pocasi

Rosťa krásne ryby! A konečne bez krvi.

Děkuji pánové. Budu na tom pracovat a fotky ještě vylepšíme.

Dnes vyjedeme až v podvečer, kdy má trochu ustat vítr, tak uvidíme, jestli bude co fotit.

Co makrely.ty se zatim nikde neobjevujou? Nebo je nikdo nechyta?

Dovolím si přidat jednu rozlučkovou.

• Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.